Goed onderhouden vrijstaand woonhuis met terrasoverkapping, inpandige garage en separate bergingen.

Verkocht Meijel Klamp 32
Gelegen op een riant perceel ca. 1000 m2, midden in een relatief jonge en rustige woonwijk nabij het centrum van Meijel met alle voorzieningen op loopafstand, maar ook de rust en ruimte om u heen met het bos op een steenworp afstand.
De woning is zeer degelijk gebouwd, voorzien van fraaie details en is ruim en praktisch van indeling. Zo heeft deze woning vier slaapkamers, een royale bergzolder, een grote inpandige garage, een schitterend aangelegde tuin met diverse sierborders, een mooie vijver en twee grote tuinhuizen. Een tuinliefhebber kan hier zijn hart ophalen! Hebben wij uw interesse gewekt? Maak gewoon een afspraak voor een bezichtiging!

Indeling

BEGANE GROND:
Via de fraai aangelegde voortuin is de voordeur bereikbaar die toegang geeft tot een portiekje en de fraaie ontvangsthal. In de hal met een lichte houten trap zijn de meterkast met dag- en nachtstroom en de aansluiting voor kabel-tv (geen glasvezel) en het toilet aanwezig. De keurig onderhouden en afgewerkte toilet is geheel betegeld en voorzien van een ... wandcloset en fonteintje. De vloer in de hal is voorzien van lichte, neutrale tegels die drempelloos over de gehele benedenverdieping zijn gelegd. Verder is de gehele benedenverdieping voorzien van vloerverwarming. De lichte wanden zijn voorzien van stucwerk wandafwerking en je kunt zien dat er veel zorg is besteed aan de fraai gestucte plafonds.

LIVING:
In de L-vormige woonkamer zijn aan de voorzijde drie draaikiepramen met ingebouwde handmatig bedienbare rolluiken beschikbaar. Over de gehele achterzijde van de woning bevindt zich een grote glazen schuifpui (met elektrisch bedienbare rolluik) die een prachtig uitzicht biedt over de diepe achtertuin. Er is verder ruim voldoende plek voor een zit- en een eetgedeelte welke een open doorgang heeft naar de keuken.

KEUKEN:
Via een toog in de woonkamer is de keuken te bereiken. De keuken is voorzien van een mooie en degelijke L-vormig keukenblok met lichte keukenkastjes en een donkerkleurig composiet (Corian) werkblad. De achterwand bestaat uit lichte, neutrale tegeltjes. Het keukenblok is uitgevoerd met een vierpits inductie kookplaat, een koelkast, een combimagnetron en een vaatwasser. Ook in de keuken zijn twee kunststof draaikiepramen aanwezig die uitzicht bieden op de achtertuin.

BIJKEUKEN:
Achter de keuken treft u de bijkeuken. In deze bijkeuken is half betegelde en half voorzien van spuitwerk wandafwerking en zijn witgoedaansluitingen aanwezig voor zowel een wasmachine als een droger. Tevens is een wastafel en praktische kastenwand aanwezig. Via de bijkeuken is er toegang tot de tuin en de garage.

GARAGE:
De ruime inpandige garage is via de oprit toegankelijk via een op afstand te bedienen sectionaalpoort. De vloer is voorzien van tegels en er is een wandkast aanwezig. Deze ruimte heeft verder schoonmetselwerk wandafwerking en een spuitwerk plafond.

VERDIEPING:
De houten trap met balustrade is de opgang naar de verdieping. De overloop is voorzien van een doorlopende hoogwaardige laminaatvloer, spachtelputz wandafwerking en geeft toegang tot vier slaapkamers en de badkamer.

SLAAPKAMER 1:
Aan de achterzijde bevindt zich de eerste slaapkamer. Er is één draaikiepraam aanwezig met handbediend rolluik dat uitzicht biedt op de achterzijde van de woning. De vloer is voorzien van laminaat en de wanden bevatten wit spuitwerk.

SLAAPKAMER 2:
De tweede slaapkamer (hoofdslaapkamer) bevindt zich aan de rechtervoorzijde van de woning. Deze slaapkamer is voorzien van een dakkapel alsmede een zijraam.

SLAAPKAMER 3:
De derde slaapkamer is gelijk aan de eerste slaapkamer en bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

SLAAPKAMER 4:
Deze slaapkamer ligt aan de linkerzijde boven de garage. Deze ruime kamer is voorzien van vloerbedekking, een dakkapel en bergruimte in de knieschotten bereikbaar via schuifdeuren.

BADKAMER:
De zeer royale badkamer ligt tegenover de trap en heeft een draaikiepraam met handbediend rolluik. Er is een douchecabine, ligbad, wandcloset, design radiator en een badkamermeubel met twee wastafels aanwezig. Deze badkamer is geheel betegeld met zowel een lichte kleur als een rood/bruine tegel en de vloer is voorzien van lichte tegels en vloerverwarming.

ZOLDER:
De bergzolder is via een vlizotrap op de overloop te bereiken. Het behoort tot de mogelijkheden om een vaste trap naar de zolder te realiseren omdat hier genoeg ruimte voor is. De bergzolder bestaat uit twee gedeeltes en is op stahoogte. De vloer is van kale beton. In deze kamer bevindt zich ook de Remeha HR combi CV ketel uit 2019.

BUITENGEDEELTE:
Dat deze tuin met veel liefde en zorg is aangelegd en onderhouden ziet u meteen! Een tuinliefhebber kan hier zijn hart ophalen. Het grote gazon ligt er keurig bij en er zijn diverse sierborders aangelegd. Het terras is beklinkerd en voorzien van een grote overkapping (9 x 4.5 meter). Er zijn twee grote tuinhuizen aanwezig en achter het tuinhuis ligt nog een fraaie vijver met zitvlonder en stenenborders. Deze tuin is via de straat makkelijk bereikbaar door middel van een brede achterom afsluitbaar via een mooie smeedijzeren poort.

BIJZONDERHEDEN:
- Ligging in een leuke woonwijk nabij het centrum alsook het bos;
- Grote tuin met royale terrasoverkapping (9 x 4.5 meter), vijver en een tweetal tuinbergingen;
- Mooi metselwerk met muisvertandingen en voorzien van leuke raamluiken;
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR beglazing, kruisroede verdeling en ingebouwde rolluiken;
- Hoogwaardig afwerkingsniveau van de woning;
- Inpandig bereikbare garage;
- 4 ruime slaapkamers, waarvan 2 voorzien van een dakkapel;
- Voorzien van 18 recent gelegde pv-cellen.

LOCATIE:
Meijel (gemeente Peel en Maas)
Meijel is een plaats en voormalige gemeente in Nederlands-Limburg. De plaats telt ongeveer 8000 inwoners (2009). Per 1 januari 2010 maakt Meijel deel uit van de gemeente Peel en Maas.
Meijel ligt in de Peel met vooral ten zuidwesten van het dorp grootschalige ontginningen, op ongeveer 34 meter hoogte. Ten westen van het dorp ligt het Nationaal Park De Groote Peel. Onmiddellijk ten westen van het dorp ligt het Simonshoekse Bos (80 ha), in het noorden het Startebos (30 ha) met trimbaan en bijenpark. Ten oosten van Meijel lopen twee parallelle kanalen: Het Kanaal van Deurne en de Helenavaart, die ten zuiden van Meijel op de Noordervaart uitkomen. Van hier loopt het Afwateringskanaal Meijel-Neer aan de Maas in zuidoostelijke richting. Kanaal van Deurne en Helenavaart zijn tegenwoordig belangrijke natuurgebieden, waar onder meer de ijsvogel broedt.
Lees meer Verberg