Halfvrijstaand woonhuis met aanbouwen, garage en carport.

Verkocht Leveroy Dorpstraat 31
In de dorpskern van Leveroy gelegen, half vrijstaand woonhuis met serre, aanbouw, garage en carport. Dit is uw kans om te kopen tegen lagere maandlasten. Deze ideale starterswoning met grote oprit, carport, extra grote garage, serre en aangebouwde berging/kantoor is verder voorzien van een moderne keuken, jonge cv-ketel en dubbel glas. Kom snel eens een kijkje nemen naar deze betaalbare woning!

Indeling:

SOUTERRAIN:
praktische provisiekelder bereikbaar via de hal/entree.

BEGANE GROND:
Entree ontvangsthal met doorlopende tegelvloer, meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal is er als eerste toegang tot de keuken. De centrale keuken is voorzien van een moderne keuken, een lichte tegelvloer met vloerverwarming en stucwerk wand- en plafondafwerking (2012). De keukenopstand eveneens in 2012 geplaatst, in duo kleur, is o.a. voorzien van een antraciet kunststof aanrechtblad met 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, combi magnetron, vaatwasser en losse koelkast. Vanuit de keuken zijn de woonkamer en serre ... bereikbaar.
De woonkamer is een doorzon-woonkamer welke is uitgevoerd met een lichte tegelvloer met vloerverwarming en stucwerk wand- en -plafondafwerking welke laatste tevens is afgewerkt met een stuclijst. De woonkamer biedt ruimte voor grote zit-/tv-hoek en een apart eetkamer gedeelte.

Achter de keuken en woonkamer is een serre gerealiseerd welke tevens dienst doet als portaal voor het bereiken van de wasruimte, badkamer en de tuin. Deze serre met houten pui heeft eveneens een lichte tegelvloer met vloerverwarming en is ingericht met een gezellig zitje. Het dak van de serre is voorzien van een screen.

Naast de serre is een praktische wasruimte aanwezig en verder is inpandig een aanbouw met toilet en badkamer bereikbaar. Het geheel betegelde toilet heeft een duoblok closet en fonteitje en de badkamer is ingericht met ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en designradiator. Het plafond is gestuct en voorzien van spotjes.
Het portaal met cv-ketel opstelling geeft tevens toegang tot een kleine vliering (met houten beschot).

BUITENGEDEELTE:
Via de serre komt men uit op een klein en gezellig binnenplaatsje wat tevens dienst doet als terras met hier een aangebouwde berging. Deze berging is ingericht als kantoor en uitgevoerd met vloerbedekking, houten kozijnen, geïsoleerde wanden en een gipsplaten plafond.
Aan de achterzijde van deze ruimte treft u een gemetselde overkapping welke met pannen is bedekt als mede toegang naar de bergruimte.
De praktische/onderhoudsvriendelijke achtertuin is uitgevoerd met gazon en enkele vaste planten.


Tenslotte is er een ruime in spouw gebouwde garage uitgevoerd met een smeerput, geïsoleerd plafond, stalen kantelpoort met loopdeur naar de oprit/carport.

1e VERDIEPING:
Via de trapopgang in de hal bereikt u de overloop en via deze ruimte 3 ruime slaapkamers en een grote separate toiletruimte. Deze ruimte is geheel betegeld en uitgevoerd met een wandcloset en wastafelmeubel. De slaapkamers hebben respectievelijk een afmeting van 8.3, 13.8 en 11 m2 en zijn uitgevoerd met laminaatvloeren en kunststof kozijnen (m.u.v. 1 houten kozijn) met rolluiken aan de achtergevel van de woning.

2e VERDIEPING:
Via vlizotrap te bereiken vliering/bergzolder. Deze ruimte is na-geïsoleerd met pur platen en in de kopgevel is een fraai rondraam gerealiseerd.

ALGEMEEN:
- Centrale ligging in de kern van Leveroy;
- Jonge keukenopstand 2012;
- Hardhouten (ca. 1996) en kunststof kozijnen waarvan het laatste kunststof kozijn in 2018 is geplaatst;
- Lichte tegelvloer begane grond (woonkamer, keuken en serre met vloerverwarming);
- Jonge cv-ketel 2015;
- Geheel v.v. dubbel glas;
- Deels v.v. rolluiken;
- Mogelijkheid beroep aan huis (separate berging is verbouwd tot kantoorruimte);
- Ruime garage met smeerput;
- Carport.

LIGGING:
De Dorpstraat 31 is gelegen aan de doorgaande hoofdstraat van Leveroy. Dit kerkdorp van Nederweert is gelegen op korte afstand van belangrijke verbindingswegen. Zo is de A2 (Amsterdam-Maastricht) binnen 10 minuten bereikbaar. De ligging van de woning biedt u bij uitstek de mogelijkheid voor een heerlijke wandel/-fiets/-paardrijtocht door de beboste omgeving. In het dorp ligt een basisschool, terwijl de supermarkten en het voortgezet onderwijs op fietsafstand gelegen zijn. De woning ligt op circa 17 autominuten van het centrum van Weert en circa 20 autominuten van Roermond.
Lees meer Verberg