Verrassend ruime instapklare geschakelde woning met o.a. garage, uitbouw en buitenverblijf.

Verkocht Horn Schelkens-ven 26
Deze mooi afgewerkte woning is echt zeer ruim bemeten, aan de achterzijde is over de volledige breedte van de woning een aanbouw gerealiseerd waarin de tuinkamer en werkkamer/speelkamer is gesitueerd. Deze woning heeft verder 3 grote slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer is gelegen boven de garage. Alle slaapkamers zijn voorzien van een groot dakkapel waardoor de binnen ruimten zeer comfortabel zijn te noemen. Tevens is deze woning voorzien van recent sanitair en keuken alsmede een separaat buitenverblijf met terrasoverkapping en berging welke is gelegen in de vernieuwde privacy biedende achtertuin.
Deze woning is tenslotte gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met een speelveldje om de hoek alsmede openbare parkeerplekken.

Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de zijkant met hier de hal/entree met doorlopende laminaatvloer, meterkast, trapopgang naar de verdieping en een volledig betegeld modern toilet met verwarming en fonteintje (2015).

Zeer grote L-vormige woonkamer voorzien van laminaatvloer en ... spachtelputz wandenafwerking en stucwerk plafond. De living is ingedeeld in een eetgedeelte aan de voorzijde van de woning en een groot zit-/loungegedeelte aan de achterzijde. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en heeft hier een fraai uitzicht over de achtertuin door de grote raampartij met dubbele tuindeur, waardoor er veel licht de woonkamer binnenvalt. Aan de achterzijde is tevens een doorgang naar de speelkamer/werkkamer. Deze tussenruimte met tegelvloer geeft tevens toegang tot de achtertuin alsmede de inpandig bereikbare garage aan de voorzijde.

De moderne aan de voorzijde van de woning gelegen keuken (2005) is uitgevoerd met een U-vormig keukenblok welke is voorzien van boven- en onderkasten/lades met kunststof aanrechtblad en voldoende apparatuur, te weten een gaskookplaat, koelkast, gescheiden oven en magnetron.

1e VERDIEPING:
De verdieping is verrassend ruim van opzet. Dit komt met name door dat de hoofdslaapkamer is gesitueerd boven de garage. De novilonvloer op de overloop loopt door over de 3 slaapkamers. Verder treft u hier een witgoedruimte/cv-ruimte met cv-ketel opstelling (huur cv 2012 Volta), trapopgang naar de zolderverdieping en een volledig betegelde moderne badkamer (2015) met inloopdouche, 2e toilet en wastafel met badkamermeubel. De slaapkamers hebben allen extra ruimte door de realisatie van een groot dakkapel. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is zelfs nog te delen waardoor er een 4e slaapkamer ontstaat.

2e VERDIEPING:
Via een vlizotrap in de cv-ruimte goed bereikbare ruime bergzolder.

BUITENGEDEELTE:
De woning beschikt over een extra parkeerplaats naast de aangelegde voortuin, alsmede een oprit met toegang tot de garage. De fraai aangelegde achtertuin is in 2012 voorzien van een modern terras (met twee zonneluifels) en een mooie en hoogwaardige houten terrasoverkapping met houten berging, gazon en aanplant. De schuttingen zijn in 2010/11 opnieuw gezet.

BIJZONDERHEDEN:
- Gelegen in een gewilde en fijne woonwijk;
- Instapklaar en goed onderhouden;
- Uitgebouwde woonkamer en bijkeuken;
- Modern sanitair (2015) en keuken;
- 3 ruime slaapkamers met dakkapellen, waarvan 1 slaapkamer is gelegen boven de garage;
- Mooi aangelegde tuin voorzien van tuinhuis met overkapping;
- Voorzien van kruipruimte;
- platte dak, zinken randafwerking, lood en hwa zijn vernieuwd in 2017;
- Cv-ketel is gehuurd van de Volta (2012);
- Extra parkeerplaats;
- Gelegen in een verkeersluwe woonwijk, op loopafstand van een bosrijke omgeving. De autosnelwegen A2 en A73 zijn op slechts enkele autominuten verwijderd.

ALGEMENE KENMERKEN:
- Perceelgrootte: 266 m²
- Woonoppervlakte: ca.136 m²
- Inhoud woning: ca. 585 m³
- Isolaties: spouwmuur isolatie, hardhouten kozijnen met thermopane beglazing en dakisolatie.
- Bouwjaar: 1979

LOCATIE:
Gemeente Leudal is een grote plattelandsgemeente met een oppervlakte van 28,99 km² en 37.000 inwoners, die verdeeld zijn over 16 dorpskernen. Horn is een kerkdorp in de Nederlandse provincie Limburg dat sinds 2007 deel uitmaakt van de gemeente Leudal. Horn zelf telt ongeveer 4.370 inwoners. Door de aanwezigheid van het prachtige Leudal-(natuur)gebied en de vele fiets- en wandelpaden kunnen natuurliefhebbers en recreanten in Horn hun hart ophalen. Daarnaast zijn er mooie kastelen, water- en windmolens en diverse oude hoeves. Kortom een rijke historie! Het dorp heeft voldoende winkels en door de ligging nabij de N273, A2 en A73 een uitstekende bereikbaarheid die mede geleid heeft tot de aanwezigheid van een redelijk groot industriepark met lichte industrie.

Lees meer Verberg