OPKNAPPER: Vrijstaande woonboerderij met aangebouwde schuur met prachtig uitzicht over de uitererwaarden.

Verkocht Horn Kemp 13
Aan de rand van Horn met het uitzicht over de uiterwaarden is het goed toeven. Op deze plek met vrij uitzicht aan de voorzijde ligt deze charmante vrijstaande woning welke zijn oorsprong heeft in de vorige eeuw. Dit woonhuis is vanaf 2005 deels gemoderniseerd en voorzien van o.a. een nieuwe indeling, stucwerk, elektra, keuken en nieuw sanitair. Een gezellige landelijke stijl draagt bij aan de prettige sfeer in deze woning met 4 slaapkamers en een ruime schuur. Dat alles op een glooiend perceel van maar liefst 580 m2.

De indeling:

BEGANE GROND: entree/hal met kunststof voordeur en doorlopende siergrindvloer. Deze entree is een soort van voorkamer en is uitgevoerd met een meterkast. Gezellige L-vormige woonkamer (ca. 34 m2) aan de voorzijde van de woning gelegen met eveneens een siergrindvloer, schouw en een aan de achterzijde gesitueerde openslaande kunststof tuindeur naar de tuin. De aparte keuken (ca. 14 m2) is uitgevoerd met een natuursteen tegelvloer en heeft een keukenblok in hoekopstelling, in een moderne stijl, welke is ... voorzien van RVS-gascomfort met over en afzuigkap. Verder heeft deze keuken een koelkast, spoelbak en kunststof werkblad. Via de keuken zijn de badkamer, kelder, verdieping en achterbouw bereikbaar.
De geheel betegelde badkamer is uitgevoerd met een ligbad, toilet, douche en wastafelmeubel. via de badkamer is er een technische/voorraad ruimte bereikbaar waar u onder andere de cv-ketel en vloerverwarmingspomp aan treft. Naast de badkamer is er nog een oorspronkelijke oude doch praktische voorraadkelder aanwezig. Naast de trapopgang naar de verdieping is er een doorgang naar het achterhuis.

Aanbouw: in het achterhuis/aanbouw komt men als eerste in een bijkeuken. Hier zijn de witgoedaansluitingen en is er een toegang tot de inpandige schuur. Deze oude schuur (ca. 40 m2) met betonvloer en zolderverdieping heeft een doorgang naar de achtertuin.

VERDIEPING: de verdieping heeft een bijzondere indeling. De ruime overloop met gang heeft een open wc (welke nog afgetimmerd dient te worden) en geeft toegang tot een bergzolder en 4 afgewerkte slaapkamers met dakvensters (2011).
Tenslotte is er nog een open toegang tot de vliering t.p.v. de overloop.

De achtertuin is glooiend en bestaat uit verharding en grindborders. Tevens zijn er enkele schuurtjes, een tuinhuis en een terrasoverkapping. De diverse niveaus hebben een goede bezonning en een uitzicht richting de uiterwaarden.

BIJZONDERHEDEN:
• Deze woning verdient een verdere renovatie;
• De voorzijde van de woning heeft een voorzetgevel;
• Dak met Eternietkap is geïsoleerd;
Renovatie vanaf 2005 met o.a.: kunststof kozijnen met isolerende beglazing HR++ (ca. 2009-2015); keuken: 2008; badkamer: 2005; elektra: 2009 en C.V. -ketel: 2008;
Lees meer Verberg