Gerenoveerd halfvrijstaand woonhuis met aanbouw, 4 slaapkamers, vrijstaande garage en een zonnige achtertuin.

Verkocht Horn Hoogstraat 41
In een verkeersluwe, kindvriendelijke woonomgeving tegenover een groenvoorziening gelegen, op loopafstand van alle voorzieningen van Horn en op fietsafstand van de stad Roermond.

Indeling:
BEGANE GROND: Royale hal met moderne tegelvloer, trapkast, meterkast en trapopgang naar de verdieping. Geheel betegeld net gasten toilet is uitgevoerd met een fonteintje. Een glas-in-lood deur geeft toegang tot de L-vormige woonkamer met waar samen met de keuken een doorlopende pvc-vloer ligt. De woonkamer is maar liefst 40 m2 groot en heeft een prettige lichtinval door de grote raampartijen. Naast een zithoek en eethoek is er ook voldoende plaats voor een werkhoek of speelhoek voor de kinderen.
Aanbouw: De woonkamer staat in directe verbinding met de gerenoveerde keuken. Deze is voorzien van een moderne tegelvloer en een royale hoekopstelling welke is uitgevoerd met inbouwapparatuur, te weten: een gaskookplaat met RVS afzuigkap, heteluchtoven, vaatwasser, koel-vriescombinatie. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar.

1e VERDIEPING: ... Overloop naar vier slaapkamer (waarvan 1 wasruimte) welke zijn voorzien van laminaatvloeren van respectievelijk: ca. 14m2, 11m2, 10m2 en 6m2. De grote slaapkamer aan de voorzijde is ingericht met een praktische dubbele muurkast. Een van de slaapkamers (de wasruimte), aan de voorzijde van de woning gelegen, is voorzien van witgoedaansluitingen. De hoofdslaapkamer welke aan de achterzijde is gelegen heeft een elektrisch bedienbaar rolluik.
De centraal op de verdieping gelegen badkamer, begin jaren negentig gerenoveerd, is volledig betegeld en beschikt over een douchecabine, wand closet en een vaste wastafel.

2e VERDIEPING: Via een vlizotrap is de ruime zolderverdieping bereikbaar. Hier is de gehuurde HR combi c.v.-ketel (2010) opgesteld. De ruime nokhoogte maakt de realisatie van een extra slaapkamer op zolder goed mogelijk.

BUITENGEDEELTE: De oprit naast de woning loop door naar de garage, doch de tuin is afsluitbaar via een dubbele poort. Deze halfsteens garage heeft een beton vloer, opstelling van een keukenblokje, stalen kantelpoort en een loopdeur naar de tuin. De fraaie achtertuin is op het zuiden gelegen en voorzien van bestrating en heen achter in de tuin gelegen prieel. Aan de achtergevel is een mechanisch bedienbare zonneluifel opgehangen.

BIJZONDERHEDEN:
- Volledig nieuw geïsoleerd dak (sandwich panelen met nieuwe pannen) met "Velux" (2014);
- De spouwmuren zijn nageïsoleerd;
- De woning is nagenoeg volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing (2004 HR++);
- De woning is op de verdieping aan de achterzijde voorzien van (witte) rolluiken;
- Van Volta Limburg gehuurde cv-ketel (Remeha HR combi 2010);
- Vloeren: pvc-vloeren woonkamer en laminaatvloeren verdieping (2014);
- Nagenoeg alle binnen dorpels in de woning zijn in 2014 verwijdert. Tevens is in 2014 het plafond van de hal opnieuw voorzien van stucwerk en is de kruipruimte behandeld.

LIGGING:
De woning is gelegen aan een verkeersluwe parallelweg met een brede groenstrook en openbare parkeerhavens. Op loopafstand zijn alle nodige voorzieningen bereikbaar. Het centrum van Roermond ligt op 6 minuten afstand en snelwegen richting Eindhoven, Maastricht of Düsseldorf zijn eveneens prima bereikbaar.
Gemeente Leudal is een grote plattelandsgemeente met een oppervlakte van 28,99 km² en 37.000 inwoners die verdeeld zijn over 16 dorpskernen. Horn is een kerkdorp in de Nederlandse provincie Limburg dat sinds 2007 deel uitmaakt van de gemeente Leudal. Horn zelf telt ongeveer 4.370 inwoners. Door de aanwezigheid van het prachtige Leudal gebied en de vele fiets- en wandelpaden kunnen natuurliefhebbers en recreanten in Horn hun hart ophalen. Daarnaast zijn er mooie kastelen, water- en windmolens en diverse oude hoeves. Kortom een rijke historie!
Lees meer Verberg