Comfortabel geschakeld woonhuis met aanbouw, garage en carport

Verkocht HORN Daalakkerstraat 32
Deze vrijstaande geschakelde woning met aanbouw, garage en carport heeft een fijne zonnige achtertuin en ligt in de kern van Horn. Deze jonge in 1999 gebouwde woning biedt volop wooncomfort. Het bruisende dorp kent diverse voorzieningen heeft een rijk verenigingsleven. In de directe omgeving kunt u heerlijk recreëren, denk aan bijvoorbeeld natuurgebied “Het Leudal”.


Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt deze woning via een overkapping/carport met hier de entree. De hal met mooie natuursteen tegelvloer, meterkast en fraai toilet is centraal gelegen en geeft toegang tot de garage, woonkamer en trapopgang naar de verdieping. Het toilet is geheel betegeld en is uitgevoerd met een wandcloset en een fonteintje en is net afgewerkt.
Vanuit de hal is er een toegang middels een glasdeur naar de woonkamer Deze living heeft een mooie, sfeervolle visgraatvloer welke doorloopt over de woon- en eetkamer. De woonkamer heeft aan de achterzijde dubbele openslaande tuindeuren en een convectorput. De aangebouwde eetkamer is een doorzon kamer, ... hierdoor heeft deze ruimte zeer veel lichtinval. Eventueel is dit deel van de woning aan te passen naar een badkamer en slaapkamer, waardoor deze woning levensloopbestendig wordt.

Aan de voorzijde van de woning is de gesloten keuken gelegen. Deze lichte ruimte met zitgelegenheid heeft een L-vormige keukenblok, welke is uitgevoerd met een vaatwasser, inductie kookplaat en afzuigkap. Tevens is er een separate keukenkast met een inbouw koelkast en combi magnetron. Tevens is er vanuit de keuken toegang tot de praktische trapkast welke ideaal is opgesteld als voorraadkast.

De via de hal inpandig te bereikbare garage is uitgevoerd met een tegelvloer, witgoed aansluitingen, praktische kleine vliering en een elektrische bedienbare sectionaal poort. Aan de achterzijde van de garage is er een loopdeur naar de achtertuin.

1e VERDIEPING:
Via een trapopgang vanuit de hal/entree komt u op de verdieping. Uitkomende op de overloop met doorlopende vloerbedekking heeft u toegang tot 3 slaapkamers, cv-ruimte en een badkamer. Een van de slaapkamers (kastenkamer) heeft toegang tot de vlierzolder middels een vlizotrap. De volledig betegelde badkamer is uitgevoerd met een douchecabine, ligbad, wand closet, wastafelmeubel en design radiator.

2e VERDIEPING:
via een vlizotrap in de 3e slaapkamer is de bergzolder te bereiken. Op deze vliering staat de mechanische ventilatie opgesteld en er is voldoende opslagruimte.





BUITENGEDEELTE:
Via zowel de woonkamer als de garage is de achtertuin bereikbaar. Deze fraaie grotendeels beklinkerde tuin is geheel omheind en voorzien van een ruim terras, diverse plantenborders en een houten tuinhuis geschilderd in grijs/wit tint.
Met aan de achtergevel van de woning een overstek en een uitschuifbaar zonnescherm waardoor het op deze plek ideaal beschut genieten is van de tuin.

BIJZONDERHEDEN:
- mogelijkheid tot levensloopbestendige woning (eetkamer te veranderen tot slaap- en badkamer);
- centrale ligging op korte afstand van voorzieningen;
- veel zicht van binnenuit op de fijne besloten achtertuin;
- inpandig bereikbare garage met carport;
- de gehele woning is voorzien van rolluiken;
- 3 slaapkamers en badkamer op de verdieping;
- prettige buurt met buurvereniging.

LOCATIE:
Horn (Limburgs: Häör) is gelegen nabij Roermond. Het dorp maakt sinds 2007 deel uit van de gemeente Leudal. Het beschikt over veel voorzieningen in de vorm van diverse winkels en het heeft een gezellige kern. Horn is gunstig gelegen t.o.v de uitvalswegen richting Venlo, Roermond, Eindhoven, Maastricht.
Lees meer Verberg