Moderne instapklare halfvrijstaande woning gelegen in jonge kindvriendelijke woonwijk

Verkocht HORN Hoefstraat 37
Moderne instapklare halfvrijstaande woning gelegen in een jonge kindvriendelijke woonwijk van Horn. Op loopafstand van diverse voorzieningen die het dorp Horn biedt, zoals de supermarkt en een basisschool. Deze woning is prima gelegen en heeft een tuin welke op het zuiden is gelegen en heeft op dit moment een vrij uitzicht aan de achterzijde. (mogelijkheid tot aankoop van een extra stuk tuin).
NB: De woning heeft onder andere een verlengde garage, rolluiken en vloerverwarming!


INDELING:

BEGANE GROND:
Hal/entree met meterkast, half betegeld toilet met wandcloset en fonteintje en toegang tot de woonkamer.
Doorlopende diagonaal gelegde lichte tegelvloer over de volledige begane grond, hal, woonkamer en keuken. Deze vloer is voorzien van vloerverwarming.
De lichte woonkamer afgewerkt met stucwerk wand- (spachtelputz) en plafondafwerking biedt door de raampartij en tuindeur aan de achterzijde van de woning optimaal tuincontact.
De aan de voorzijde van de woning gelegen halfopen keuken heeft een L-vormige keukenopstelling met ... boven- en onderkasten in lichte kleur met kersenhout accenten. De achterwanden zijn uitgevoerd met tegels en het werkblad is vervaardigd van zwart kunststof.
De keuken is uitgevoerd met de volgende inbouwapparatuur: afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, koelkast en combi magnetron.

1e VERDIEPING:
Via de overloop zijn 2 slaapkamers, een bergkast, een wasruimte/berging en de badkamer bereikbaar. De 2 slaapkamers met laminaatvloer en stuc wand en plafondafwerking zijn beide voorzien van rolluiken. De wasruimte is half betegeld en voorzien van witgoedaansluitingen.
De volledig betegelde badkamer beschikt over een ligbad met thermostaatkraan, 2e toilet en wastafel met meubel(?) en designs radiator met handdoekenrek. Op de overloop bevindt zich ook een bergkast met de CV ketel opstelling (Agpo Ferrolli 2005), mechanische afzuiging en extra bergruimte.


BUITENGEDEELTE:
Volledig omheinde onderhoudsvriendelijke achtertuin volledig beklinkerd met koppelstones.
De extra lange garage ( 7,7 x 3 meter) is voorzien van een betonvloer, verwarming en elektriciteit en biedt meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een 1 auto, fietsen en dergelijke.








BIJZONDERHEDEN:
* In kindvriendelijke woonwijk nabij voorzieningen als supermarkt en basisschool;
* Instapklare woning;
* Voldoet aan recente bouwtechnische eisen en verkeert in nieuwbouwstaat met een uitstekend isolatiepakket én geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas en rolluiken!;
* Dichte vernieuwde trap naar de verdieping;
* De begane grond is voorzien van een fraaie tegelvloer met vloerverwarming;
* De wanden zijn geheel voorzien van spachtelputz;
* Fraaie keuken met vaatwasser-aansluiting;
* Extra lange garage;
* Tuin op het zuiden gelegen (zonwering woonkamer);
* Mogelijkheid tot aankoop extra tuingrond.
Lees meer Verberg