Onlangs gerenoveerde met garage geschakelde vrijstaande woning met mogelijkheid voor werk aan huis

Verkocht HORN Berger-ven 30
In rustig gelegen woonwijk staat deze met garage geschakelde en met recht instapklare vrijstaande woning met mogelijkheid voor werken aan huis. Deze woning is onlangs grotendeels gerenoveerd. Met name op de begane grond zijn de wanden opnieuw gestucd, de tegelvloer vernieuwd, toilet vernieuwd, keuken vervangen, trap gerenoveerd en de vloeren en wanden van de verdieping aangepakt.

INDELING:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning met hier een sfeervolle hal/entree met meterkast, gerenoveerde trapopgang met leds, nieuwe doorlopende tegelvloer met vloerverwarming, nieuw volledig betegeld toilet met wandcloset en fonteintje. Toegang door middel van een deur met glas tot de woonkamer.
De ruime en fraaie U-vormige living met doorlopende tegelvloer is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en terrasdeur naar de tuin. Aan de achterzijde is een sfeervol zitgedeelte gecreëerd met deels uitzicht op de keuken.
Splinternieuwe luxe keuken met hout look aanrechtblad. Deze keuken is o.a. voorzien van een RVS-afzuigkap, "Smeg" 6 pits ... gascomforte, vaatwasser, koelkast en praktische kast met RVS-rolluik en combi magnetron.
Via de keuken bereikt u de bijkeuken met hier de witgoedaansluitingen en praktische kastenwand. Verder toegang tot de (inpandig bereikbare) garage, overkapping en multifunctionele ruimte.
De garage is voorzien van elektra, kantelpoort, verwarming en de vloerverwarmingsunit.

1e VERDIEPING:
Via de ruime over loop met vanuit de trap doorlopende duurzame laminaatvloer, treft u 3 slaapkamers, een complete badkamer en een tochtportaal naar de 2e verdieping. De slaapkamers (ca. 6.5, 9.5 en 13 m2) zijn voorzien van een doorlopende laminaatvloer en de slaapkamer aan de voorzijde van de woning is uitgevoerd met een Frans balkon en tv aansluiting.
De volledig betegelde badkamer is uitgevoerd met een ligbad met douchefunctie middels glazen wand, 2e toilet en vaste wastafel.

2e VERDIEPING:
Via vaste trap bereikbare voorzolder. Hier zijn witgoedaansluitingen en de cv-ketel opgesteld. Tevens is er voldoende praktische bergruimte in de knieschotten. De 4e slaapkamer (ca. 14 m2) is voorzien van een laminaatvloer, inbouwkastenwand en is uitgevoerd met twee "Velux" dakvensters.


BUITENGEDEELTE:
Volledig omheinde tuin met veel privacy voorzien van gazon, borders met kiezel, 2 terrassen en een achterom. Tussen de woning en de berging is een overkapping waardoor u ook bij regen weer deze ruimte droog kunt bereiken. De berging is in feite een multifunctionele ruimte daar deze ruimte volledig is geïsoleerd en voorzien van elektra en verwarming. Hierdoor is deze ruimte mogelijk te gebruiken als extern kantoor of praktijkruimte.

BIJZONDERHEDEN:
- Instapklare recentelijk gerenoveerde woning;
- Mogelijkheid voor werken aan huis;
- Volledig geïsoleerd;
- Grotendeels voorzien van rolluiken;
- Rustige ligging in de woonwijk doch aan de rand van Horn.
Lees meer Verberg