Hoekwoning met separate garage

Verkocht HORN Rijksweg 43
Nabij het centrum van Horn gelegen karakteristieke halfvrijstaande woning met aanbouw, verrassend diepe achtertuin, nieuwe oprit, separate garage en vrije achterom.
Deze woning is uitermate geschikt voor de handige klusser om hier uw eigen smaak en sfeer aan te geven.

Indeling:

Souterrain:
provisiekelder.

Begane grond:
U betreedt de woning via voorzijde via de hal/entree met originele terrazzo vloer en meterkast (2010/13), toegang tot de provisiekelder en trapopgang naar de 1e verdieping. Via de hal toegang tot de L-vormige woonkamer met recent gestucte wanden en plafond (inclusief isolatie) en voorzien van nieuwe electra, nieuwe betonvloer (incl. isolatie) en vinylvloerbedekking, nieuwe radiatoren en vensterbanken.
Gesloten keuken met schroten wandafwerking en een recht eenvoudig keukenblok. (INFORMEER NAAR DE KEUKEN AANBIEDING). De keuken en tussenportaal zijn eenvoudig samen te voegen tot een ruime woonkeuken!
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken met hier de geiser-opstelling (vaillant 2002). Vanuit de ... bijkeuken met tuindeur is er toegang tot een ruime 2e sectie in de achterbouw met hier een apart half betegeld toilet, half betegelde zwart/wit badkamer/doucheruimte. Achter deze ruimte is nog een 3e sectie welke in gebruik is als berging.

De woning voorzien van een nieuwe oprit (2010), garage, ruime tuin met houten tuinhuis, gazon, en terras.
De garage is in spouw gemetseld en voorzien van spouwisolatie en plafondisolatie.

1e verdieping:
De ruime overloop heeft u toegang tot 2 ruime slaapkamers en extra berging. Deze onafgewerkte bergruimte biedt u de mogelijkheid tot het realiseren van een badkamer of bijvoorbeeld een 3e slaapkamer met eventueel een dakkapel.

Bijzonderheden:

- In 2010 voorzien van nieuw voegwerk, zinken goten en hwa. Tevens zijn de gevels gezandstraald.
- Woonkamer voorzien van nieuw stucwerk op wanden en plafond en betonvloer incl. isolatie.
- Deels kunststof kozijnen met isolerende beglazing;
- In 2012 vernieuwd riool (grotere buizen en afvoeren) en is de tuin vernieuwd.
- Ruime tuin.
Lees meer Verberg