Ruime tussenwoning met terrasoverkapping/serre en een eigen achterom.

Verkocht Heythuysen Sportlaan 8
Deze goed onderhouden nette tussenwoning met eigen achterom heeft aan de achterzijde een serre/afsluitbare terrasoverkapping en is gelegen in een rustige buurt in Heythuysen. Deze woning heeft grotendeels nieuwe kunststof kozijnen (2021 verdieping) welke met uitzondering van de serre en woonkamer achterzijde zijn voorzien van rolluiken. Een fraaie in 2019 vernieuwde voortuin en een in 2017 aangepaste badkamer maken het plaatje compleet.

Indeling:

BEGANE GROND: Overdekte entree. Lichte ontvangsthal met doorlopende laminaatvloer (en toegang tot de kruipruimte), garderobe, meterkast (stoppengroepen) en een toiletruimte. Het half betegelde toilet is voorzien van een wandcloset en een fonteintje. Toegang tot de doorzon woonkamer. De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 35 m2 en heeft een vaste bergkast waarachter een kantoorhoek en vaste open trap naar de verdieping. Alle wanden in de woonkamer zijn strak afgewerkt en geverfd met frisse tinten. Door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde heeft de woning veel ... lichtinval en optimaal tuincontact wat voor een aangenaam leefklimaat zorg draagt.
Aan de achterzijde is de keuken gesitueerd. De ruimte met eveneens doorlopende laminaatvloer heeft een L-vormig keukenblok met kastjes in een moderne donker verfkleur en mintgroen kleurige wandtegels. Het blok is voorzien van 5-pits gasfornuis met afzuigkap en oven. Verder is er een losse koelkast en losse vaatwasser. Vanuit de keuken zijn de serre/terrasoverkapping en de tuin bereikbaar.
De overkapping kan beter serre heten daar de ruimte geheel is geïsoleerd (muren, vloer en het dak) en heeft alsmede een grote lichtkoepel, ingebouwde lichtspots en een 3-delige met rits afsluitbare zeilwanden. Op de vloer liggen rustieke vlonders welke doorlopen naar de betegelde achtertuin.

BUITENGEDEELTE: strakke en moderne voortuin alsmede een sfeervol aangelegde en zonnige achtertuin. Deze achtertuin is op het zuidoosten gelegen, is ca. 10 meter diep en heeft veel privacy.
Samen met de plantenborders en deels gemetselde en met houten planken afgewerkte erfafscheiding een sfeervolle gezellige tuin te noemen. Tevens is er de beschikking tot een gemetselde berging. De berging is helemaal geïsoleerd en er zijn witgoed aansluitingen. Tenslotte is er aan de achterzijde van de tuin een doorgang naar het achtergelegen pad. Op dit pad staat nog een praktische houten schuur voor extra opslag.

EERSTE VERDIEPING: Vanuit de woonkamer is er toegang naar de eerste verdieping. Ruime overloop met laminaatvloer. Er bevinden zich 3 ruime slaapkamers (2 slaapkamers met een afmeting van: 4.16 x 2.90 meter en 1 slaapkamer met een afmeting van 2.48 x 3.04 meter). Alle vloeren zijn voorzien van laminaat. De slaapkamers zijn voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas en rolluiken. De nette badkamer maakt volmaakt deze verdieping. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van douchecabine, wand closet, wastafel met houten ombouw en een wandkast.

TWEEDE VERDIEPING: Middels een vlizotrap bereikt u de zolderruimte met opstelling van de Cv-ketel (Vaillant 2016: huur). Deze ruimte is na-geïsoleerd. Tevens is het mogelijk om een extra slaapkamer te realiseren. Dit doormiddel van een vaste trap uitkomend op de overloop.

BIJZONDERHEDEN:
* Vrije achterom;
* Nieuwe voortuin;
* Aangebouwd en volledig geïsoleerde terrasoverkapping/ serre;
* Geheel geïsoleerde gemetselde berging;
* Kunststof kozijnen en rolluiken (2021), nieuw raam voorzijde woonkamer 2022;
* Cv-ketel 2016 (huur).

LOCATIE: Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

GEMEENTE LEUDAL: Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze Tuin van Limburg enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn, Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS: De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters.

PARKEERGELEGENHEID:
Voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg aanwezig voor de deur en aan de overzijde (Zadelmakersstraat).

AANVAARDING: In overleg doch liefst z.s.m.
Lees meer Verberg