IDEALE STARTERSWONING, deze tussenwoning met serre en tuin op het zuiden

Verkocht Heythuysen Schuttersdreef 94
IDEALE STARTERSWONING! Tussenwoning met serre, berging, eigen parkeerplaats, en ruime tuin op het zuiden gelegen met achterom en berging. Eigen parkeerplaats, nieuwe hardhouten kozijnen met HR++ beglazing en nieuwe cv-ketel.

Indeling:

BEGANE GROND:
Via de voorzijde betreedt u de woning met hier de hal/entree met vloerbedekking, meterkast en toegang naar woonkamer.
De L-vormige woonkamer is uitgevoerd met een lichte laminaatvloer die doorloopt over de gehele begane grond (met uitzondering van de serre).
De aan de voorzijde van de woning gelegen keuken heeft een eenvoudig recht keukenblok met boven- en onderkasten, rvs aanrechtblad, betegelde achterwand zonder inbouwapparatuur. Deze ruimte heeft fraai uitzicht over de straat en uiteraard de mogelijkheid om een nieuw keukenblok naar eigen wens te realiseren.
In het midden van de begane grond ruimte treft met een portaaltje met toilet en trapopgang naar de tweede verdieping. Het toilet is origineel, is half betegeld en voorzien van een duoblok closet.
Aan de achterzijde van ... de woning is een aangebouwde serre aanwezig. Deze ruimte is voorzien van met tegelvloer en aluminium dak met policarbonaat platen, aluminium ramen in de zijwanden en een schuifpui naar de tuin. Tevens is er aan de binnen zijde nog een elektrische zonneluifel aanwezig.

1e VERDIEPING:
De gehele verdieping is voorzien van een recente laminaatvloer. 3 slaapkamers met de afmeting: ca. 6-, 9- en 12 m2. Half betegelde badkamer is nog grotendeels origineel en uitgevoerd met een douchecabine met thermostaatkraan, radiator, 2e toilet en een wastafel met spiegel.

2e VERDIEPING:
Via vlizotrap te bereiken zolder (ca. 23 m2 tot 1,5 meter lijn) met betonvloer, dakraam en opstelling van de Cv-ketel en mechanische ventilatie. Tevens biedt deze ruimte de mogelijkheid tot het realiseren van een vaste trap en het realiseren van een 4e (slaap)kamer.

BUITENGEDEELTE:
De achtertuin is uitgevoerd met plantenborder en een tuinpad. Aan de achterzijde is een praktische houten overkapping aanwezig waar onder andere de afvalcontainers droog kunnen staan. Deze overkapping is aan de halfsteens tuinberging/schuur bevestigd. en heeft tevens een afsluitbare achterom naar het aan de achterzijde gelegen brand pad. De tuinberging heeft een afmeting van 3 x 2 meter.
BIJZONDERHEDEN:
- Volledig geïsoleerde woning;
- Aangebouwde serre;
- Nog naar eigen smaak in te richten keuken (dient vervangen of aangepast te worden);
- Origineel sanitair (dient vervangen of aangepast te worden);
- Ruime achtertuin op Zuiden gelegen;
- Eigen parkeerplaats aan de voorzijde van de woning;
- Nieuwe hardhouten kozijnen met isolerende HR++ beglazing (11-2017);
- Nieuwe cv-ketel (2019);
- Mogelijkheid plaatsen van een vaste trap naar de tweede verdieping.

LIGGING: De ligging nabij het bruisende centrum van Heythuysen en nabij de uitvalswegen richting Horn, Roermond en Roggel is zeer ideaal te noemen. Kortom zeker een bezichtiging waard!

LOCATIE:
Heythuysen (Limburgs: Heitse) is een kerkdorp in de gemeente Leudal met ongeveer 6.500 inwoners. Heythuysen vervult een regiofunctie voor de omliggende dorpen. Het bruisende dorp kent alle denkbare voorzieningen. Zo is er een ruim winkelaanbod, maar u kunt hier ook terecht voor een leuk restaurantje of lunchroom! In de directe omgeving kunt u heerlijk recreëren, denk aan bijvoorbeeld natuurgebied “Het Leudal”.

Lees meer Verberg