Vrijstaand woonhuis met aanbouw, garage, terrasoverkapping, separate werkplaats, overige aanhorigheden, ondergrond erf en tuin.

Verkocht Heythuysen Wingerdstraat 29
In een rustige wijk in Heythuysen ligt deze fraaie en unieke vrijstaande woning. Dit is namelijk de enige vrijstaande woning in deze straat en is gelegen op een perceel van maar liefst 520 m2. Bij de woning hoort o.a. een ruime separate schuur/timmerwerkplaats waar de voorgaande eigenaar in het verleden een houtbewerkingsbedrijf heeft uitgevoerd. De woning is verder o.a. voorzien van een garage, terrasoverkapping, aangebouwde woonruimte waarin de keuken, bijkeuken en badkamer zijn gelegen. Tevens heeft de woning een droge provisie kelder, ruime woonkamer en o.a. 4 slaapkamers en een bergzolder.

De woning is in de jaren 60 gebouwd en verdient opgewaardeerd en aangepast te worden naar de huidige maatstaven van wonen. In deze omgeving is het prettig wonen, enerzijds is de woning gelegen in de nabijheid van natuur en het wandelgebied “Beylshof” en aan de andere kant is men toch binnen enkele minuten in het centrum van Heythuysen met al zijn voorzieningen.

Indeling:

SOUTERRAIN: droge praktische provisiekelder met ... tegelvloer.

BEGANE GROND: hal/entree met vloerbedekking, houten lambrisering, meterkast, trapopgang naar de verdieping. L-vormige woonkamer met doorlopende tegelvloer welke voorzien is van vloerverwarming. Verder heeft deze ook deze ruimte een houten lambrisering en een sfeervol bewerkt houten plafond. Aan de achterzijde van de woonkamer staat een fraaie met houtsnijwerk bewerkte schouw en is er een toegang tot de kelder en de aanbouw.

Aanbouw (met plat dak): in de aanbouw is onder andere de keuken gelegen. De keuken met eveneens doorlopende tegelvloer is ruim van afmeting, heeft een recht keukenblok en toegang tot de bijkeuken en terrasoverkapping (achterom). Het keukenblok is eenvoudig van uitvoering en heeft een keramisch kookplaat, afzuigkap en elektrische oven. De naastgelegen bijkeuken met een recent gerenoveerd toiletruimte heeft een klein keukenblokje, loopdeur naar de tuin en toegang tot de badkamer. De gedateerde doch nette en deels betegelde badkamer is uitgevoerd met een ligbad, douchecabine en wastafel.

1e VERDIEPING: overloop met vloerbedekking. De verdieping telt 4 slaapkamers met inbouwkasten en vloerbedekking.

2e VERDIEPING: via een vlizotrap op de overloop bereikbare bergzolder met houten vloer.

BUITENGEDEELTE: voortuin met plantenborders en beklinkerde oprit, halfsteens separate garage (6 x 3.3) met plat dak; een terrasoverkapping die de garage met de woning verbind en de gehele achterom (droog) overkapt. gazon met diverse speels aangelegde plantenborders.
Grote separate schuur/voormalige timmerwerkplaats. Deze ruimte kan voor diverse doeleinden (werk aan huis en hobby's) gebruikt worden. Met een afmeting van 12 x 6.5 meter excl. aanbouw zijn diverse toepassingen denkbaar.


BIJZONDERHEDEN:
- fraaie ligging;
- als enige vrijstaande woning in de straat;
- aanbouw met ruime keuken, bijkeuken en badkamer op de begane grond;
- deels voorzien van rolluiken (voorzijde van de woning);
- 4 slaapkamers;
- vrijstaande garage en een grote vrijstaande houten schuur/werkplaats.

LIGGING: De ligging nabij het bruisende centrum van Heythuysen en nabij de uitvalswegen richting Horn, Roermond en Roggel is zeer ideaal te noemen. Kortom zeker een bezichtiging waard!

LOCATIE:
Heythuysen (Limburgs: Heitse) is een kerkdorp in de gemeente Leudal met ongeveer 6.500 inwoners. Heythuysen vervult een regiofunctie voor de omliggende dorpen. Het bruisende dorp kent alle denkbare voorzieningen. Zo is er een ruim winkelaanbod, maar u kunt hier ook terecht voor een leuk restaurantje of lunchroom! In de directe omgeving kunt u heerlijk recreëren, denk aan bijvoorbeeld natuurgebied “Het Leudal”.
Lees meer Verberg