Tussengelegen levensloopbestendige woning met berging en garage.

Verkocht Heythuysen L'Unionlaan 12
BENT U OP ZOEK OPZOEK NAAR EEN CENTRAAL GELEGEN WONING VOOR DE OUDE DAG MET ALLE WOONFUNCTIES OP 1 NIVEAU?
Deze woning is een perfect uitgangspunt voor senioren die graag beschikken over een slaap- en badkamer op de begane grond. Tevens heeft deze woning nog twee ruime logeerkamers/hobbykamers op de verdieping en beschikt over een kleine patio en een aangebouwde tuinberging. Bovendien heeft deze woning de beschikking over de aanwezigheid van een aanpandige garage. Dit alles in een rustige woonomgeving met uitsluitend bestemmingsverkeer. Tevens op loopafstand van de faciliteiten van zorgcentrum Beek en Bos, waarvan gebruik gemaakt kan worden.

Indeling:

BEGANE GROND:
Hal met doorlopende vloerbedekking, trapopgang (en traplift) naar de verdieping, meterkast met automaat groepen en een half betegelde toiletruimte met duoblok closet en fontein .-Z-vormige woonkamer met zithoek, eethoek en trapkast – halfopen keuken met vinyl zeilvloer, L-vormig keukenblok met bovenkastjes, dubbele spoelbak en een afzuigkap. Tevens is hier de ... loopdeur naar de tuin en doorgang naar de slaapkamer – Hoofdslaapkamer met badkamer en-suite. De slaapkamer heeft vloerbedekking en behangen wanden. De badkamer is grotendeels betegeld en voorzien van een inloopdouche, wastafel, closet en witgoedaansluitingen.

VERDIEPING:
Ruime overloop met doorlopende vloerbedekking, dakvenster, wastafel en de opstelling van de cv-ketel (Nefit Topline HR combi) en mechanische ventilatie – twee ruime slaapkamers, de voorste met wastafel en dakkapel, de achterste met dakvenster.

BUITENGEDEELTE:
Omsloten achtertuin met toegang tot de berging en de garage. De berging heeft een afmeting van m2 en de garage heeft een afmeting van m2. De garage is verder uitgevoerd met een kantelpoort en is open tot in de nok van de garage, hetgeen de mogelijkheid geeft tot het maken van een vliering voor extra bergruimte.

ALGEMEEN:
Vloer-, spouw- en dakisolatie – geheel isolerende beglazing – Nefit HR c.v.-combiketel, bouwjaar 2010 – rolluik hal en woonkamer (e.b.) en slaapkamer op de begane grond (e.b.). - Kleine patio.

LIGGING: op loopafstand van zorgcentrum Beek en Bos. Alle overige dagelijkse voorzieningen eveneens op loopafstand.
Heythuysen (Limburgs: Heitse) is een kerkdorp in de gemeente Leudal met ongeveer 6.500 inwoners. Heythuysen vervult een regiofunctie voor de omliggende dorpen. Het bruisende dorp kent alle denkbare voorzieningen. Zo is er een ruim winkelaanbod en u kunt hier ook terecht voor een leuk restaurantje of lunchroom! In de directe omgeving kunt u heerlijk recreëren, denk aan bijvoorbeeld natuurgebied “Het Leudal”.

Is deze woning voor u interessant? Dan nodigen we u van harte uit om middels het biedingsformulier een bod uit te brengen. Dit biedingsformulier alsmede de inschrijfvoorwaarden zijn verkrijgbaar via het kantoor van Dirk Hendriks Makelaardij te Roggel. Alle biedingen worden voorgelegd aan de eigenaar en deze zal beslissen of en aan wie deze woning gegund gaat worden. Iedereen die een bod heeft uitgebracht ontvangt per mail of telefonisch een terugkoppeling. Wordt de woning aan niemand gegund dan zal deze alsnog regulier in de verkoop komen.
Lees meer Verberg