Het is heerlijk wonen in dit prima onderhouden woonhuis gelegen op een uitstekende locatie aan de Oude Meer te Heythuysen.

Verkocht Heythuysen Oude Meer 44
In een rustige weg nabij de bruisende kern van Heythuysen met diverse voorzieningen op loopafstand. De woning heeft veel praktische ruimte door o.a. een vaste trap naar de tweede verdieping met hier een 4e slaapkamer en een uitbouw op de begane grond. Deze half vrijstaande woning is door de jaren heen gerenoveerd en onderhouden. Zo zijn alle kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing. De mooie beschutte achtertuin is gelegen op het Westen en voorzien van een dubbele gemetselde buitenberging en via een eigen achterom bereikbaar.


Indeling:

BEGANE GROND: Middels de ruime eigen oprit en carport bereikt men de ontvangsthal van de woning welke keurig is afgewerkt met lichte tegelvloer, garderobe en meterkast. Een fraaie binnendeur met panelen biedt toegang tot de gezellige en sfeervolle woonkamer. Verder heeft de woonkamer een voorraad/trapkast, deels gestucte wanden en is er in het midden een mooie, sfeervolle gaskachel (Kal-fire: 2007) geplaatst. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd waarin een groot apart ... eetgedeelte met tegelvloer en vloerverwarming, design radiator, systeemplafond met spots en een schuifpui is gerealiseerd. Hierdoor is er veel lichtopbrengst in deze ruimte en een fraai uitzicht over de achtertuin.
De keuken is een halfopen keuken in hoekopstelling met boven- en onderkasten en een donker kunststof aanrechtblad en achterwand. Verder is het keukenblok uitgevoerd met RVS kookgedeelte welke bestaat uit een 5-pits gaskookplaat, oven, achterwand en afzuigkap. Tevens is er een inbouw magnetron, koelkast, vaatwasser en een apothekerskast aanwezig.
Terug aan de voorzijde van de woning is er een portaal met trapopgang naar de eerste verdieping. Hier is ook het gastentoilet. Het toilet is nieuw betegeld en voorzien van wandcloset (2019).


EERSTE VERDIEPING: Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en een luxe badkamer aan. De ouder slaapkamer is o.a. voorzien van een tv-aansluiting en is gelegen aan de rechter achterzijde. De afmeting is ca. 2.75 x 4.40 meter. Slaapkamer 2 is gelegen aan de linker achterzijde en heeft een afmeting van ca. 2.03 x 3.41 meter. De derde slaapkamer is gelegen aan de rechter voorzijde en heeft een afmeting van ca. 2.36 x 3.31 meter. Alle slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken (2014). Tevens beschikken alle kamers over pvc-vloeren (2010/2014).
De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ruim zwevend wastafelmeubel (2016) met dubbele wastafel en zwevende wandkast, wandcloset, designradiator en een bubbelbad met douchefunctie en thermostaatkraan.


TWEEDE VERDIEPING: Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze verdieping is keurig afgewerkt met laminaat en diverse kastruimten zowel tegen de wanden als in de knieschotten. Na de voorzolder met o.a. witgoedopstelling, wasrek boven de trap en de opstelling van de cv-ketel (in een kast weggewerkt) komt u uit in een 4e slaapkamer. Deze kamer een heeft dakkapel, vaste kast, systeemplafond met spots en kastruimte in de knieschotten.


BUITENGEDEELTE: De zonnige tuin is voorzien van eigen achterom. De achtertuin is op het Westen gericht en zeer onderhoudsvriendelijk aangelegd, met grote tegels, een plantenborder en een fraaie erfafscheiding.


BIJZONDERHEDEN:
- Dichtbij voorzieningen van de bruisende kern van Heythuysen;
- De raamkozijnen zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van dubbele beglazing en rolluiken;
- Sfeervolle gashaard in de woonkamer;
- Uitbouw achterzijde/tuinkamer met vloerverwarming en schuifpui naar de tuin;
- Vaste trap naar 2e verdieping met 4e slaapkamer v.v. dakkapel;
- De achtertuin is op het Westen gericht en zeer onderhoudsvriendelijk aangelegd;
- Bitumineuze dakbedekking van de carport is recent (2018) vervangen.


LOCATIE: Heythuysen (Limburgs: Heitse) is een kerkdorp in de gemeente Leudal met ongeveer 6.500 inwoners. Heythuysen vervult een regiofunctie voor de omliggende dorpen. Het bruisende dorp kent alle denkbare voorzieningen. Zo is er een ruim winkelaanbod, maar u kunt hier ook terecht voor een leuk restaurantje of lunchroom! In de directe omgeving kunt u heerlijk recreëren, denk aan bijvoorbeeld natuurgebied “Het Leudal”.
Lees meer Verberg