Vrijstaand woonhuis met loodsen.

Verkocht HEYTHUYSEN Mennesweg 11
Aan de rand van het dorp Heythuysen gelegen vrijstaande jaren 50-woning met een tweetal loodsen op een perceel van maar liefst ca.2.190 m2. De multifunctionele loodsen zijn geschikt als werkplaats, garage, opslag en paardenstal/klein dierenverblijf ideaal voor werk aan huis, klusser of hobbyist. Tevens is er de mogelijkheid om een van de loodsen te verbouwen tot een 2e woning.

De woning is gelegen in de landelijke omgeving "Maxet" en is omgeven door akkers, natuur en bos. Bij de woning behoort een grote siertuin met een royale vijver, terrassen, gazon, plantenborders, kippenren met gemetseld nachthok, groeikast en diverse overige aanhorigheden.

WOONHUIS

SOUTERRAIN: provisiekelder.
BEGANE GROND: u betreedt de woning via de aan de voorzijde gelegen hal/entree met meterkast en trapopgang; via de hal komt u in de Z-vormige woon-/zitkamer. De gehele woning is uitgevoerd met een handgemaakte houten lambrisering. De zitkamer heeft een schuifpui met prachtig uitzicht over de achtertuin en vijver. Deze gevel heeft een elektrisch ... bedienbare automatische zonneluifel. Via de woonkamer bereikt u de gesloten en gezellige eetkeuken. Deze ruimte is uitgevoerd met een rechte eikenhouten keukenopstand welke is voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap en koelkast.
Portaal met drie bergkasten (1x dubbel en 2x enkel), toegang tot de badkamer, toilet en de tuin (achterom). De badkamer is geheel betegeld en heeft een ligbad en vaste wastafel. De toiletruimte is half betegeld en voorzien van een closetpot met laaghangend reservoir.

VERDIEPING: L-vormige overloop met vloerbedekking en houten lambrisering geeft toegang tot 3 slaapkamers (ca, 11, 10 en 8 m2) en een kleine badkamer. De slaapkamer, eveneens met vloerbedekking voorzien zijn uitgevoerd met een nieuw "Agnes-one-step" plafond. De 3e slaapkamer heeft handige bergruimtes in de knieschotten. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft toegang tot een fraai balkon met een balustrade van sierbeton en elektrisch bedienbare automatische zonneluifel.BUITENGEDEELTE

TUIN: zeer mooie siertuin met paden welke u langs prachtige aangelegde details in deze tuin leiden, zoals de grote vijver met tuinhuisje, kippenren met stenen nachthok, groeikast met grondwaterput, diverse terrassen en zitjes, plantenborders en de voormalige duiven hokken.

SCHUUR 1: afmeting: 28 x 6 meter en is van voor naar achter als volgt ingedeeld, te weten, garage, met trapopgang naar verdieping (voormalige duiventil) portaal; sectie met paardenbox/kl.dierenverblijf bereikbaar via een garagepoort; 3e sectie is een opslagplaats met garagepoort en loopdeur naar de binnenplaats en een loopdeur naar de landerijen. Via een vaste houten trap is de zolderverdieping bereikbaar.
SCHUUR 2/WERKPLAATS: afmeting: 6 x 15 meter. Deze schuur is voorzien van krachtstroom en wateraansluitingen en is ingericht als timmerplaats. De achterzijde van deze werkplaats is uitgevoerd met een zeer praktische royale schuifpoort (nagenoeg gehele breedte werkplaats). Tevens is er nog toegang tot een kleine entresol/vliering. Via een externe stalen trap aan de buitenzijde van de werkplaats zijn de voormalige duiventillen bereikbaar.

TERREIN: royale oprit welke aan de voorzijde wordt afgescheiden door een zeer fraai staaltje metsel- en smeedwerk. De terreinverharding (bestrating) loopt door langs beide loodsen. Aan de achterzijde is een royale poort met toegang tot de landerijen.

LANDERIJEN: om deze grote tuin en eigen terrein ligt agrarische cultuurgrond van ca 4300m2. Deze agrarische grond is eventueel bij te kopen.

BIJZONDERHEDEN:
- groot perceel van ca. 2190 m2 (eventueel nog 4300 m2 extra aan te kopen naar believen);
- mooie siertuin;
- 2 badkamers;
- grote multifunctionele schuren/loodsen;
- mogelijkheid tot het creëren van een aanleunwoning.
Lees meer Verberg