Halfvrijstaande hoekwoning met separate garage.

Verkocht Heythuysen Schuttersdreef 2
Fraaie halfvrijstaande woning gelegen op de hoek van de straat Schutterdreef te Heythuysen. Deze woning heeft een losstaande garage en beschikt over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning is op diverse onderdelen recent gerenoveerd en is uitgevoerd met een vaste trap naar de 2e verdieping. Verder is de woning uitgevoerd met kunststof ramen en deuren v.v. isolerende beglazing (2016) en beschikt over o.a. sfeervolle woonkamer met een moderne open keuken (2006).

De ligging nabij, op loopafstand, van het centrum van Heythuysen alsmede een basisschool en middelbare school, in een kindvriendelijke woonomgeving, met een speeltuin om de hoek. Heythuysen is een kerkdorp in de gemeente Leudal met ongeveer 6.500 inwoners. Heythuysen vervult een regiofunctie voor de omliggende dorpen. Het bruisende dorp kent alle denkbare voorzieningen. In de directe omgeving kunt u heerlijk recreëren. Het dorp is omgeven door natuurgebieden.


INDELING:

Begane grond:
Hal met doorlopende tegelvloer met vloerverwarming over de gehele ... begane grond. Een volledig betegeld toilet met fonteintje en verwarming (2006). De fraaie woonkamer met gestucte wanden en plafond is uitgevoerd met een fraaie tegelvloer met vloerverwarming en een praktische trapkast. Open keuken met keukenblok in hoek-opstelling welke is uitgevoerd met boven- en onderkasten en betegelde achterwand. Het keukenblok is verder voorzien van een afzuigkap, inductie kookplaat, koel-/vries combinatie, vaatwasser en combi magnetron. Hier bevind zich tevens de loopdeur naar de tuin.

1e verdieping:
Via de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers voorzien van laminaatvloeren en een betegelde badkamer voorzien van ligbad, witgoedaansluitingen, verwarming en wastafel. De badkamer is aan vervanging toe. De slaapkamers

2e Verdieping:
Via vaste trap bereikbare grote zolder met vinylvloer, dakraam en de cv-ketel opstelling (2002).

Buitengedeelte:
Achterzijde van de woning heeft een zonnescherm. De tuin is in 2011 gerenoveerd en voorzien van een beklinkerd terras, gazon en de voortuin is v.v. kiezel en vaste planten. De tuin is omheind met fraai hekwerk en heeft een toegang aan de achterzijde d.m.v. een afsluitbare poort. Aan de achterzijde van het perceel bevind zich de oprit en de separate garage.

Bijzonderheden:
- Hoekwoning met op kopse kant van de woning de oprit en garage
- Voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en deuren 2011;
- De woning is volledig geïsoleerd (spouw, dak, glas en vloer);
- Op de verdieping voorzien van rolluiken;
- Mooie tegelvloer met vloerverwarming op de begane grond 2011;
- Grote zolder via een vaste trap bereikbaar;
- De woning is voorzien van een droge kruipruimte;
- De badkamer is aan vervanging toe.
Kort om een buitenkans voor de starter! Informeer naar de mogelijkheden van een starterslening SVn.

Bijzonderheden betreffende aanvaarding en voorwaarden:
- De aanvaarding geschiedt in overleg en kan op korte termijn;
- Financieringsvoorbehoud : 6-8 weken;
- Bankgarantie/waarborgsom : vereist;
- Kosten voor rekening koper.
Lees meer Verberg