Tussengelegen woonhuis met carport en berging.

Verkocht HEYTHUYSEN Horstveld 17
In kindvriendelijke woonwijk vindt u deze instapklare tussenwoning met aan de voorzijde van de woning een carport voor uw auto.

U betreedt de woning aan de voorzijde via de hal/entree met laminaatvloer en meterkast (9 stoppen).

Vanuit de entree betreedt u de woonkamer met veel lichtinval door grote ramen aan voor en achterzijde. Wanden met strak stucwerk en een wand met schoonmetselwerk die in een lichte tint is geschilderd.In de woonkamer ligt een mooie warme laminaatvloer.

Vanuit de woonkamer komt u in de moderne lichte keuken met rechte opstelling voorzien van donker kunststof werkblad, 4-pits gasstel en afzuigkap. Aan de overzijde is een wandopstelling met daar de koelkast en magnetronopstelling. Aan het wandmeubel is nog een extra werkblad bevestigd. De mooie bijpassende lichte tegelvloer maakt het tot een mooi geheel in deze half open keuken. Achter de keuken is een handige en ruime inloopkast aanwezig ideaal voor uw keukenprovisie.

Via een portaaltje is de lichte trapopgang en het toilet bereikbaar. Het geheel ... betegelde toilet is voorzien van een wandcloset en fonteintje.

1e verdieping:
Op de verdieping bevinden zich de badkamer en 3 slaapkamers met laminaatvloer en behang wandafwerking;

De ruime, praktisch ingedeelde, volledig betegelde badkamer (1998) is uitgevoerd met een hoekbad v,v, douchewand, wandcloset, dubbele wastafel met spiegelkast en hangende kast. Tevens is de ruimte voorzien van een design radiator.


Via vaste trap bereikbare 2e verdieping bestaat uit een praktische voorzolder met cv-kast en witgoedopstelling en een volwaardige 4e slaapkamer met "Velux" dakvenster en vaste wastafelmeubel.
De voorzolder en zolderkamer zijn beide voorzien van een warme laminaatvloer.


Onderhoudsvriendelijke, beklinkerde tuin met een plantenborder en houten schutting met toegang tot een eigen achterom via een achterpad. In de achtertuin bevindt zich tevens een stenen schuurtje voor de fietsen en tuingereedschap.
Lees meer Verberg