Verrassende sfeervolle gemoderniseerde tussenwoning met authentieke details en diepe achtertuin, garage en moderne keuken.

Verkocht Heythuysen Notaris Ruttenlaan 16
Verrassende sfeervolle gemoderniseerde tussenwoning met authentieke details en diepe achtertuin, garage en moderne keuken. Deze woning heeft een super ligging aan de rustige Notaris Ruttenlaan en heeft aan de achterzijde een eigen achterom met garage en parkeerplaats gelegen aan de Oude Trambaan! Kom kijken en laat je verrassen door deze charmante woning!

INDELING:

SOUTERRAIN: provisiekelder bereikbaar via de hal/entree.

BEGANE GROND:
U betreedt de woning aan de voorzijde met hier de hal/entree met authentieke terrazzo vloer, trapopgang naar de 1e verdieping, toegang tot de kelder en toegang tot de voorkamer.

Het eerste dat opvalt in de voorkamer zijn de fraaie kamer- ensuite deuren. De originele voorkamer is in tact gelaten en is in basis een sfeervol zitgedeelte om even terug te trekken met bijvoorbeeld een leuk boek.
Aan de andere zijde van de -ensuite schuifdeuren treft u een sfeervolle woon-/zitkamer met grote bankopstelling en kastenwand. Deze ruimte is eveneens uitgevoerd met een doorlopende rustiek Eiken ... plankenvloer, lambrisering en heeft een doorkijk naar de uitbouw met lichtstraat.

In de aanbouw is o.a. een eetkamer gelegen welke is voorzien van een lichtkoepel, een schuifpui met fraai uitzicht op de tuin en voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel voor 4 tot 6 personen. De hoogglans witte keuken geeft deze ruimte een moderne sfeer. Deze L-vormige inbouwkeuken (2010) is uitgevoerd met boven en onderkasten/lades, apothekerskast, een RVS-afzuigkap waaronder een 5-pits gaskookplaat incl. wokbrander, koelkast, combi magnetron en een granieten aanrechtblad.

In de aanbouw is een bijkeuken gelegen met tegelvloer, de witgoedaansluitingen met werkblad boven de wasmachine/droger. Tevens treft u hier de cv-ketel (Nefit HR combi 1992) opstelling, loopdeur naar de tuin en een geheel betegeld toiletruimte met wand closet. Boven deze aanbouw is een royale bergruimte in de vlierzolder.

1e VERDIEPING:
Via de authentieke trapopgang bereikt u de overloop op de 1e verdieping met hier 2 ruime slaapkamers met mooie houten vloeren en een badkamer. De overloop heeft een praktische muurkast en geeft toegang tot een portaal naar de opgang van de 2e verdieping. De volledig betegelde badkamer is uitgevoerd met een ligbad v.v. douchefunctie, een 2e toilet en vaste wastafelmeubel.






2e VERDIEPING:
Via vaste trap bereikbare 2e verdieping. Deze vaste trap komt uit onder een dakkapel welke de grote hoofdslaapkamer samen met een dakvenster voorzien van voldoende daglicht. Deze grote ouderslaapkamer is o.a. uitgevoerd met schuifkasten in de knieschotten en vloerbedekking. In het plafond is een mangat welke toegang biedt tot de bovengelegen vlierzolder. (o.a. geschikt voor opslag met seizoengebonden materiaal en reiskoffers).

BUITENGEDEELTE:
De verrassend diepe achtertuin met diverse overkappingen en terrassen, gazon, grote "Es" met bankje, plantenborders, tuinverlichting en stroompunten is in 2008 gerenoveerd. Direct achter de bijkeuken is een terrasoverkapping (1994) gemaakte met hieronder een fraai "lounge-gedeelte". Het terras geeft voldoende ruimte voor de opstelling van een groot tuinset welke alle uitkijken op het gazon met plantenborders. Tevens heeft deze tuin een opvang van hemelwater t.b.v. de besproeiing van de tuin. Aan de achterzijde van de tuin is een vrijstaande stenen garage (1996) gerealiseerd met aan de tuinzijde een 2e terrasoverkapping en een fraai zitje bij de afsluitbare "achterom". De garage zelf is in spouw uitgevoerd en heeft een loopdeur aan de voorzijde en een garagepoort aan de achterzijde. Inpandig is deze ruimte voorzien van elektra aansluitingen. Achter de garage is in 2013 een extra stukgrond aangekocht wat nu als (dubbele) parkeerplaats in gebruik is en eventueel een carport of uitbreiding van de garage gerealiseerd kan worden.

BIJZONDERHEDEN:
- Verrassende gemoderniseerde woning met authentieke details;
- Originele terrazzo vloer in de hal/entree;
- Alle vertrekken zijn voorzien van originele kachelaansluitingen;
- Moderne leefkeuken;
- Diepe achtertuin, met diverse overkappingen en terrassen;
- 3 woonlagen excl. de kelder en de vlierzolder boven de 2e verdieping;
- Vrijstaande stenen garage in de achtertuin met eigen achterom en een carport mogelijkheid (huidig is een parkeergelegenheid voor 2 auto's!)
Lees meer Verberg