Nette tussenwoning gelegen in een rustige woonwijk met terrasoverkapping en berging.

Verkocht Herkenbosch Akkerwinde 26
Deze goed onderhouden tussenwoning ligt aan een groen perkje met openbare parkeerplaatsen en in een rustige woonwijk, zowel nabij het centrum van Herkenbosch als op loopafstand van natuurgebied De Meinweg.
Deze nette woning is voorzien van onder andere drie slaapkamers, badkamer, nieuwe terrasoverkapping (2018) en een separate berging en een fraai, in 2022 aangelegde achtertuin (op het zuidwesten). Een goed isolatiepakket waaronder origineel spouwmuurisolatie en dakisolatie, dubbele beglazing (met uitzondering van de verdieping) en een in 2020 in eigendom aangeschafte cv-ketel (Nefit). Tevens is de woning voorzien van rolluiken, waarvan diverse elektrisch bedienbaar zijn (2016).


Indeling

BEGANE GROND:
Entree/hal voorzien van een zeilvloer (gehele begane grond) met trapopgang, meterkast en toegang tot woonkamer en toiletruimte. Hetgeen binnen direct in het oog springt is de mooi gerenoveerde trap welke stoffering doorloopt over de verdieping (2016). De deels betegelde toiletruimte is uitgevoerd met een staand closet en een ... fonteintje. De doorzon woonkamer is voorzien van zeilvloer en grote raampartijen. Hierdoor is er een prettige, lichte ruimte ontstaan. Aan de achterzijde van de woning is de gesloten keuken gelegen. Deze is origineel en voorzien van een eenvoudig recht keukenblok zonder inbouwapparatuur. Tevens is er in deze ruimte een loopdeur naar de tuin.

In 2018 is aan de achterzijde van de woning een fraaie terrasoverkapping aangebouwd, deze is afgewerkt met onder andere een poly carbonaat daken en spotjes. Zo is er optimaal tuincontact en kan de berging altijd droog bereikt worden. Deze is afgewerkt met een betonvloer. Het terras en het kunstgras zijn in september 2022 aangelegd.

EERSTE VERDIEPING:
Middels de trapopgang is de overloop bereikbaar. Op deze verdieping treft u 3 slaapkamers en een badkamer aan. (respectievelijk ca. 12 m2, 10 m2 en 5 m2) allen zijn voorzien van zeilvloeren. De geheel betegelde badkamer is vernieuwd in de jaren 90 en voorzien van een douchecabine, wastafel en witgoedaansluitingen.

TWEEDE VERDIEPING:
Middels vlizotrap is ruime bergzolder te bereiken. Deze is voorzien van een betonnen dek en tevens is hier de opstelling combi cv-ketel (eigendom, Nefit, 2020).

BUITENGEDEELTE:
De woning beschikt over een strak en onderhoudsarm aangelegde voor- en achtertuin. De privacy biedende achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten en is volledig aangelegd met kunstgras, borders en verschillende beplantingen. De tuin is geheel omsloten met in 2019 geplaatste houten schuttingen en middels een poort is er toegang tot de tuin aan de achterzijde.


Bijzonderheden
- Tussengelegen woning nabij het centrum van Herkenbosch;
- Energielabel B;
- Prima isolatiepakket met kunststof kozijnen, doch de verdieping heeft nog enkele beglazing;
- Nieuwe cv-ketel: Nefit 2020 (eigendom);
- Lage lasten;
- Grotendeels voorzien van rolluiken, waarvan deels elektrisch;
- Keurig aangelegde tuin (2019/2022) met terrasoverkapping (2018) tuinberging en achterom (via mandelig achterpad);
- De woning is gelegen in een bosrijke omgeving en nabij het Nationaalpark De Meinweg.
Lees meer Verberg