Levensloop bestendige woning met vrijstaande garage en vrij uitzicht.

Verkocht Heibloem Elzenweike 1
Op een zeer fraaie locatie met vrij uitzicht over weilanden treft u deze levensloopbestendige vrijstaande semibungalow met vrijstaande garage en twee serres. Deze woning is gasloos, heeft 14 zonnepanelen, elektrische boiler en wordt verwarmd via airco en elektrische kachels. De woning telt in totaal 3 slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer alsmede badkamer op de begane grond en heeft onder andere 2 serres en veel zicht op de fraaie achtertuin met tuinbergingen. Deze woning is op de hoek van de straat gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving, aan de rand van het dorp Heibloem en heeft een prachtig uitzicht aan de achterzijde over natuurgebied "de Waterbloem" met volop wandel- en ruiterpaden. Tevens is er een bruikleenovereenkomst van de gemeente Leudal inzake een deel grond in bruikleen.

Indeling:

SOUTERRAIN: provisiekelder via de woonkamer bereikbaar. Deze praktische ruimte heeft een oppervlakte van ca. 8 m2 en geeft toegang tot de onder de woning gelegen kruipruimte (droog).

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via ... de voorzijde met hier de ruime L-vormige hal met tegelvloer van waaruit u toegang heeft tot nagenoeg ieder vertrek op de benedenverdieping. De hal met meterkast geeft toegang tot de woonkamer, keuken, bijkeuken, hoofdslaapkamer, badkamer, geheel betegeld net toilet en de verdieping.

De sfeervolle L-vormige woonkamer met veel lichtinval is uitgevoerd met een sfeervolle elektrische haard, tegel-/plavuizenvloer, gestucte wanden-en plafonds en een kunststof schuifpui die toegang geeft tot de eerste serre. De half open keuken bestaat uit een L-vormige keukenblok en bijpassende servieskast (2005) welke is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: een koelkast, combi magnetron, vaatwasser, een afzuigkap en inductie kookplaat. Vanuit het keukenraam heeft u, via de serre, contact met en uitzicht over de achtertuin. Tussen de woonkamer en keuken is er een toegang tot de provisiekelder.

De hal bereikt u de hoofdslaapkamer (ca. 19 m2), welke met een kast als roomdivider is afgescheiden van de kledinggarderobe. De garderobe is tevens voorzien van inbouw kastenwand. Via deze slaapkamer alsmede via de hal is de volledige betegelde, originele badkamer bereikbaar. Deze is uitgevoerd met een douchecabine, wastafelmeubel en ligbad.

In de bijkeuken met witgoed en bergfunctie, staat de elektrische boiler en cv-ketel opgesteld, doch deze laatste is niet meer functioneel, daar de woning is afgekoppeld van het gas. Via de bijkeuken is de iets lager gelegen tweede en grootste serre bereikbaar.
Deze serre heeft een oppervlakte van ca. 25 m2 en is uitgevoerd met een tegelvloer, polycarbonaat dak en 3 grote schuifpuien waarvan een dienst doet als achterom (via toegangspoort naar de oprit). Ook de eerste serre is via deze zijde bereikbaar.




1e VERDIEPING:
Via een trapopgang (met traplift) in de hal/entree is de verdieping bereikbaar, waar u
uitkomt op de royale overloop met ruime wandkast welke is uitgevoerd met glazen schuifdeuren, bergruimte aan de voorzijde en een royale toiletruimte. Tevens is er hier toegang tot 2 ruime slaapkamers met bergruimte in de knieschotten. De verdieping is voorzien van vloerbedekking en vinylzeil. (Afmeting slaapkamers: ca. 18 m2 en ca. 22 m2).

BUITENGEDEELTE:
De voor- en achtertuin is erg mooi aangelegd. De voortuin is voorzien van mooi ingevulde plantenborders en een beregeningssysteem. De achtertuin is voorzien van mooi ingevulde plantenborders.

Verder treft u in deze mooie tuin onder andere een hondenhok/overkapping en diverse achterelkaar geschakelde bergingen. E.e.a. voor de opslag van sproei- en tuinmaterialen. De laatste geïsoleerde berging is bedoelt voor het overwinteren van tuin- en perkplanten.

Vrijstaande garage (inpandig: 9,26 x 2,97) ingedeeld als garage met sectionaalpoort en berging met toegang tot de bovengelegen vlierzolder. Achter de garage is een aangebouwde praktische houten tuinberging gelegen ideaal voor het ompoten van de planten en stallen van het tuingerei.

BIJZONDERHEDEN:
* Ruim hoekperceel met levensloopbestendige woning (badkamer en slaapkamer op begane
grond);
* 585 m2 eigen grond en 125 m2 grond van de gemeente in bruikleen;
* 2x aan de achterzijde gelegen kunststof serres v.v. elektrische zonwering: (2008);
* Verdieping met 2 ruime slaapkamers;
* Volledig geïsoleerde woning. Vloer- en spouwmuurisolatie (2012), glasisolatie (jaren 80 en ) en dakisolatie (2016). Adviesrapport Leudal/Om aanwezig;
* De woning is gasloos: cv-ketel (2002) is ontkoppeld en verwarmd via airco (Daikin WP R32: 2021) en elektra kachels en warmwatervoorziening via een elektrische boiler (Nibe: 2019);
* 14x pv-cellen (Greenpower: 2016);
* Alarmsysteem met 5x pir;
* Ruime vrijstaande garage en aangebouwde houten tuinberging;
* Gelegen nabij natuurgebied;
* Mooie tuin met, automatisch sproeisysteem, veel privacy en mooi uitzicht!

HEIBLOEM EN OMGEVING:
Heibloem (Limburgs: De Heibloom) is een van de 16 kernen van de gemeente Leudal. Heibloem
ligt ten noorden van Roggel en wordt omringd door het natuurgebied “De Waterbloem”. In dit
bosrijke gebied zijn er prachtige fiets- en wandelmogelijkheden. Voorzieningen zijn binnen
handbereik op korte afstand in de kernen van Meijel, Panningen en Roggel. Eindhoven, Weert,
Roermond en Venlo zijn alle bereikbaar binnen een half uur rijafstand. Het dorp beschikt onder
andere over een basisschool, bakker (inclusief levensmiddelen), cultureel centrum en heeft een
rijk verenigingsleven.
Roggel, een zelfvoorzienend dorp met een gezellige kern en is onderdeel van de gemeente
Leudal met als hoofdkern Heythuysen. Leudal is een uitgestrekte plattelandsgemeente met ruim
36.700 inwoners, gelegen in de stedendriehoek Roermond-Venlo-Weert en staat bekend om
haar grote uitgestrekte natuurgebieden met vele wandel-, fiets en mountainbike routes en van
het 5 sterren recreatiepark De Leistert en Buitenhof. Het dorp heeft een BMV (brede
maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool met aangrenzend
verenigingsgebouw met sportzaal, een medisch centrum en een bloeiend verenigingsleven.
Panningen, in de volksmond Kepèl genoemd, is met 7618 inwoners het grootste dorp in de
gemeente Peel en Maas. Het ligt centraal tussen de steden Roermond, Weert en Venlo in de
Nederlandse provincie Limburg. www.thuisinpanningen.nl
Lees meer Verberg