Halfvrijstaande woning met uitbouw, multifunctionele overkapping en berging.

Verkocht Heibloem Horstpeel 4
Deze halfvrijstaande woning is in 1960 gebouwd inclusief aanbouw, doch is later aangepast en verbouwd (1979). Zo is er recent (2021) een nieuwe keuken geplaatst (incl. aanpassing meterkast) en zijn in 2007 de open garage/overkapping met berging gerealiseerd en is het platte dak vervangen. Verder heeft de woning in 2007 nieuwe goten en hemelwaterafvoer (hwa) gekregen en is de riolering onder de oprit vervangen. In 1996 is de woning grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De cv-ketel is van ca. 2005.

INDELING:

Kelder:
De woning is uitgevoerd met een praktische provisiekelder welke via de hal/entree bereikbaar is. (nieuwe gasleiding)

Begane grond:
U betreedt de woning via de ruime hal/entree met hier de meterkast (nieuwe groepenkast en slimme meters), toilet (in originele staat) en trapopgang naar de 1e verdieping. Verder geeft de hal toegang tot de provisiekelder en de woonkamer. De oorspronkelijke doorzon woonkamer heeft aan de achterzijde een uitbouw waar de eetkamer is gesitueerd en heeft een ... opendoorgang naar de keuken. De wanden zijn voorzien van spachtelputz en de vloer is uitgevoerd met vloertegels. De aan de achterzijde van de woonkamer gelegen aanbouw is ingericht als eetkamer en heeft een airco.
De keuken is in 2021 voorzien van een nieuw keukenblok welke is uitgevoerd met een inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser (45 cm). In de bijkeuken staan een losse koelkast en combi magnetron. Tevens is hier voldoende plek voor het plaatsen van een eettafel.
Via de keuken is de aan de achterzijde van de woning gelegen bijkeuken met plavuizen vloer bereikbaar. Hier staat o.a. de cv-ketel opgesteld en treft u een keukenblokje met aan beide zijden van de ruimte bovenkasten en er zijn witgoed aansluitingen. Tevens is hier de toegang tot de tuin.

1e Verdieping:
Via trapopgang heeft u toegang tot de 1e verdieping met hier 4 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn uitgevoerd met vloerbedekking en vinyl en behangen wandafwerking. De plafonds zijn grotendeels voorzien van houten schroten. Verder zijn de ramen uitgevoerd in kunststof met isolerende beglazing en rolluiken. De nog originele badkamer is gedateerd te noemen en is eenvoudig uitgevoerd met een douche en wastafel.

2e Verdieping:
Via een luik (mangat) is de zolder toegankelijk. Hier is eventueel een extra woonruimte te realiseren of een volwaardige bergzolder met vlizotrap.

Buitengedeelte:
De tuin is geheel omheind en heeft aan de opritzijde een afsluitbare toegangspoort. Aan de achterzijde grenst het perceel aan garageboxen welke een hoge tuinmuur vormen. De achtertuin heeft een vijver, grindterras en aan de achterzijde de voorbereiding tot een tweede grindterras, doch hier is het grind niet aanwezig (alleen worteldoek). Verder is een een houten tuinoverkapping voor opslag en een in 2007 gebouwde (8,5 x 3,5 meter) grote open overkapping met sectionaalpoort en hobby berging. Deze overkapping is eenvoudig te verbouwen tot een grote vrijstaande garage met achter gelegen berging.

Bijzonderheden:
- Aanbouw aan de achterzijde (1979);
- Gelegen nabij de bosrand;
- In 2007 gebouwde separate overkapping met tuinberging;
- Provisiekelder;
- Nieuwe keuken;
- Airco;
- Kunststof kozijnen met isolatie glas (1996) en rolluiken.

Ligging:
Heibloem (Limburgs: De Heibloom) is een van de 16 kernen van de gemeente Leudal. Heibloem ligt ten noorden van Roggel en wordt omringd door het natuurgebied “De Waterbloem”. In dit bosrijke gebied zijn er prachtige fiets- en wandelmogelijkheden. Voorzieningen zijn binnen handbereik op korte afstand in de kernen van Meijel, Panningen en Roggel. Eindhoven, Weert, Roermond en Venlo zijn alle bereikbaar binnen een half uur rijafstand. Het dorp beschikt onder andere over een basisschool, bakker (inclusief levensmiddelen), cultureel centrum en heeft een rijk verenigingsleven.
Lees meer Verberg