Vrijstaande levensloopbestendige woning gelegen op perceel van 658 m2 met vrij uitzicht!

Verkocht Heibloem Delshorst 10
Deze nette vrijstaande en levensloopbestendige woning is rustige gelegen aan een doodlopende straat met jonge bebouwing en is instap klaar. De ligging aan een doodlopende staat betekend dat er slechts bestemmingsverkeer aanwezig is en een kindvriendelijke woonomgeving vormt.
De woning is in 2005 gebouwd en voorzien van een inpandig bereikbare garage, aparte bijkeuken/wasruimte, ruime slaapkamer op de begane grond alsmede een badkamer welke van alle gemakken is voorzien (ligbad, douche, wastafel en toilet). Naast een inpandige garage zorgt een houten tuinhuis voor veel bergruimte. De achtertuin is in 2019 uitgebreid zodat u heerlijk kunt genieten van de diepe tuin met vrij uitzicht over de weilanden!!


Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde met hier de ruime hal/entree met doorlopende tegelvloer met vloerverwarming. Hier bevinden zich de meterkast, garderobenis, toilet, fraaie eikenhouten trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer. Het toilet is geheel betegeld met een lichte ... wandtegel en is verder voorzien van een wandcloset en fonteintje.

De woonkamer met "la Puerta" gezoete tegelvloer (met vloerverwarming) en stucwerk wand- en plafondafwerking kenmerkt zich door veel lichtinval. Aan de achterzijde van de woonkamer via schuifdeuren te bereiken sfeervolle serre -ensuite met zonwerend veiligheidsglas. Hier kunt u genieten van een optimaal tuincontact!

De luxe gesloten en via een schuifpui bereikbare keuken is uitgevoerd met een inbouwkeuken in hoekopstelling. Deze hoekopstelling heeft boven- en onderkastjes en een granieten aanrechtblad. De keuken is uitgevoerd met een 5-pits keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven, aparte magnetron en een vaatwasser. Tevens is er voldoende plaats voor een eettafel.

Via de keuken heeft u een toegang tot de wasruimte en het portaal. De wasruimte/bijkeuken met hier een extra keukenblokje met warm- en koud water, witgoedaansluitingen (op hoogte), cv-ketel opstelling en een grote voorraad wandkast met schuifdeuren. Deze berging doet uitstekend dienst als bijkeuken en is tevens uitgevoerd met een tegelvloer en vloerverwarming (idem garage). Via de bijkeuken is de garage inpandig bereikbaar. De garage is ruim van opzet (ca. 21 m2) en heeft aan de voorzijde zowel een elektrisch bedienbare sectionaalpoort als een loopdeur naar de oprit. Tevens zijn hier de vloerverwarmings-unit en -verdeling weggewerkt in de muur alsmede ook een praktische en ingebouwde trapkast.

Vanuit de keuken komt u in het portaal welke toegang geeft tot de hoofdslaapkamer, badkamer en terrasoverkapping. De luxe en volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, 2e toilet, badkamermeubel, vloerverwarming en een design radiator. Tenslotte is er een ruime hoofdslaapkamer met een oppervlakte van ca. 16 m2 welke is voorzien van draai-kiep ramen en rolluiken. U geniet hier van fraai uitzicht op de achtertuin. Tevens heeft de slaapkamer heeft een praktische ruime vaste wandkast (maatwerk), eveneens de tegelvloer met vloerverwarming, tv-aansluiting en de wanden en plafond zijn voorzien van stucwerk.


1e VERDIEPING:
Via fraaie eikenhouten en luw stijgende trapopgang met bordes heeft u toegang tot de 1e verdieping. Een kleine overloop geeft u toegang tot 2 slaapkamers en een fraaie 2e badkamer. De overloop en beide slaapkamers (met een oppervlakte van ca, 12 en 15 m2) zij uitgevoerd met een hoogwaardige laminaatvloer. Beide slaapkamers zijn tevens voorzien van een diepe kastenwand welke doorloopt via een tussenwand in het knieschot. De 2e badkamer met dakvenster is tenslotte compleet ingericht en uitgevoerd met een wandcloset, douchecabine en een vaste wastafel.

2e VERDIEPING:
De ruime vlierzolder is via een vlizotrap op de overloop bereikbaar en is een prima bergruimte. Hier staat tevens de WTW-ventilatie-unit opgesteld.

BUITENGEDEELTE:
Via een buitendeur in het portaal is de tuin en o.a. het deels overdekte terras bereikbaar. De terrasoverkapping is uitgevoerd met een lichtkoepel en tevens is er een elektrisch bedienbare zonnescherm aanwezig. De tuin is met recht sfeervol te noemen en voorziet in een gazon, diverse perkjes en plantenborders. Tevens is er een groot praktische houten tuinhuis en een afsluitbare achterom (door middel van een fraaie poort). De achtertuin is in 2019 uitgebreid zodat u heerlijk kunt genieten van de diepe tuin met paradijselijk uitzicht over de weilanden!!

BIJZONDERHEDEN:
* Jonge goed afgewerkte woning met veel wooncomfort;
* Levensloopbestendig: slaap- en badkamer op de begane grond;
* op de 1e verdieping: 2 slaapkamers en een 2e badkamer (met o.a. vloerverwarming);
* Inpandig bereikbare garage;
* Hoogwaardige materialen zoals kunststof kozijnen en buitendeuren, ingebouwde rolluiken en er is op de gehele begane grond vloerverwarming toegepast;
* 16 zonnepanelen;
* A-label;
* Gelegen aan een verkeersluwe straat en vrij uitzicht aan de achterzijde.

LIGGING:
Heibloem (Limburgs: De Heibloom) is een van de 16 kernen van de gemeente Leudal. Heibloem ligt ten noorden van Roggel en wordt omringd door het natuurgebied “De Waterbloem”. In dit bosrijke gebied zijn er prachtige fiets- en wandelmogelijkheden. Voorzieningen zijn binnen handbereik op korte afstand in de kernen van Meijel, Panningen en Roggel. Eindhoven, Weert, Roermond en Venlo zijn alle bereikbaar binnen een half uur rijafstand. Het dorp beschikt onder andere over een basisschool, bakker (inclusief levensmiddelen), cultureel centrum en heeft een rijk verenigingsleven.
Lees meer Verberg