Vrijstaand woonhuis met schuren, overige aanhorigheden, ondergrond erf en tuin.

Verkocht Heibloem Karreveld 6
In het buitengebied gelegen eenvoudige vrijstaande woning gelegen op een perceel van 1.046 m2. De woning is een opknapper en mooie uitdaging voor de handige klusser om deze woning geheel naar eigen smaak en inzicht aan te passen.Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via voorzijde met hier de hal/entree, meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. De hal/entree geeft tevens toegang ook toegang naar de eetkamer en woonkamer. De woonkamer (ca 7 meter diep) is uitgevoerd met een laminaatvloer en behangen wandafwerking alsmede een schrootjesplafond met fraai uitzicht over de landerijen. De centrale voormalige keuken is tot recent in gebruik geweest als eetkamer en heeft een toegang tot de provisiekelder.

In de aanbouw is de keuken gesitueerd. Deze keuken met vinylvloer heeft een eenvoudig recht keukenblok met boven- en onderkasten, betegelde achterwand en RVS- aanrechtblad. Separaat gasfornuis met afzuigkap. Hier zijn eveneens de witgoedaansluitingen als tevens nog een oude schouw. In deze aanbouw zijn tevens een ... eenvoudige badkamer en toilet gesitueerd. Het toilet en de badkamer zijn half betegeld en de badkamer heeft een ligbad met douchefunctie en wastafel.
Boven deze aanbouw zit een kleine niet toegankelijke vliering.

Vanuit de keuken is het portaal/tussenruimte toegankelijk van waaruit toegang is tot 3 aaneengesloten eenvoudige schuren.

1e VERDIEPING:
Via vaste trapopgang in de hal is er toegang tot de 1e verdieping. De verdieping met overloop telt 4 eenvoudige slaapkamers. De kamers hebben allemaal vloerbedekking en behang wandafwerking.

2e VERDIEPING:
Via vlizotrap bereikbare vliering/bergzolder.

BUITENGEDEELTE:
Via het portaal aan de achterzijde van de woning komt u in de schuren (ca 5 x 16 meter), opgedeeld in 3 aparte ruimtes, allen met betonvloer en pannen dak en toegang tot de oprit en het aan de linkerzijde van de woning gelegen zandpad. De tuin is met name aan de linker- en rechterzijde van de woning gelegen en bestaat uit een gedeelte gazon, planten borders en een boomopstand.


BIJZONDERHEDEN:
- eenvoudig vrijstaand knus woonhuis op ca 1.000 m2 grond;
- te renoveren, ideaal voor de handige klusser;
- deels voorzien van rolluiken;
- ligging in het buitengebied met vrij uitzicht.

LIGGING:
Heibloem (Limburgs: De Heibloom) is een van de 16 kernen van de gemeente Leudal. Heibloem ligt ten noorden van Roggel en wordt omringd door het natuurgebied "De Waterbloem". In dit bosrijke gebied zijn er prachtige fiets- en wandelmogelijkheden. Voorzieningen zijn binnen handbereik op korte afstand in de kernen van Meijel, Panningen en Roggel. Eindhoven, Weert, Roermond en Venlo zijn alle bereikbaar binnen een half uur rijafstand. Heibloem is een relatief jong kerkdorp dat is ontstaan vlak na de Tweede Wereldoorlog.
Lees meer Verberg