Vrijstaand woonhuis met carport, berging en tuinberging

Verkocht Heibloem Delshorst 17
Aan de doodlopende nieuwbouwstraat Delshorst in Heibloem ligt dit fraaie vrijstaande woonhuis gelegen op een privacy biedend perceel van 359 m2. Deze woning is in 2006 gebouwd en voorzien van een carport, berging, gesloten keuken en houten tuin berging. Ideaal voor de starter met mogelijkheden.

Mogelijkheid tot aankoper van een extra stuk grond aan de rechterzijde van de woning, waardoor de mogelijk ontstaat tot het realiseren van bijvoorbeeld een grote garage!

Deze woning is rustige gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving, aan de rand het dorp Heibloem nabij natuurgebied "de Waterbloem" met volop wandel-/ ruiterpaden alsmede gunstig gelegen bij uitvalswegen naar Panningen/Meijel/Weert/Eindhoven en Roggel/Heythuysen/Roermond.


INDELING:

Begane grond:
U betreedt de woning via de voorzijde met hier de hal/entree met tegelvloer. Hier bevinden zich de meterkast, garderobenis, gastentoilet, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer. De trap is in 2010 voorzien van een gehele en mooi uitgevoerde ... make-over/traprenovatie. Het toilet is geheel betegeld met een licht wandtegel en is verder voorzien van een wandcloset en fonteintje. Opvallend smaakvol detail is de rustieke verticale mozaïekband in de wandtegels.

De L-vormige woonkamer met eiken houten vloer, stuc afwerking wanden en plafond. Aan de achterzijde heeft de woonkamer namelijk een grote schuifpui en aan de zijkant van de kamer een erker. Hierdoor heeft u vanuit de woonkamer optimaal tuincontact en veel lichtinval.

De nette hoogglans keuken heeft een rechte opstelling met greeploze boven- en onderkasten, lades en een granieten aanrechtblad, staat in half open verbinding met de woonkamer. De keuken en de inpandig bereikbare berging zijn beide voorzien van een tegelvloer. De keuken is uitgevoerd met een 4-pits gas kookplaat, RVS afzuigkap, koelkast, combi magnetron en een vaatwasser. Aan de overzijde van de keukenblok hangt een fraaie greeploze wandkast eveneens in hoogglans uitgevoerd (2015).

Via de keuken heeft u een toegang tot de berging aan de voorzijde van de woning met hier een extra ingebouwde wandkast en witgoedaansluitingen. Deze berging doet uitstekend dienst als bijkeuken en is tevens uitgevoerd met een tegelvloer. De houten loopdeur geeft verder toegang tot de carport.

Terug in de keuken, kunt u gebruik maken van een loopdeur naar de tuin welke hierdoor als achterom functioneert.

1e Verdieping:
Via fraaie gerenoveerde houten trapopgang heeft u toegang tot de 1e verdieping waar u uitkomt op een ruime overloop. Verder heeft deze verdieping 3 slaapkamers, een werkkamer en een badkamer. Oppervlakte (werk-) en slaapkamers zijn ca. 5-, 12- 15- en 15 m2 en zijn voorzien van hoogwaardige laminaatvloeren en gipsplafonds en deels uitgevoerd met bergruimte in de knieschotten (schuifkasten). De kamer aan de voorzijde van de woning heeft een dakkapel en doet dienst als studeerkamer. Ook in deze ruimte pas een bed en is dus geschikt als slaapkamer. De badkamer is compleet uitgevoerd met een dakkapel, wandcloset, inloopdouche en een vaste wastafel. Opvallend smaakvol detail is de rustieke verticale mozaïekband in de wandtegels in de doucheruimte.





2e Verdieping:
Via een vlizotrap toegang tot de ruime bergzolder. (13 m2, met een hoogte boven de 1.5 meter). Indien noodzakelijk is deze ruimte om te bouwen naar een fraaie en ruime slaapkamer toegankelijk via vaste trap en eventuele dakkapel.

Buitengedeelte:
Buiten is de tuin uitgevoerd met een ruim terras, gazon, een eigen achterom via een afsluitbare poort. De houten geheel geïsoleerde tuinberging (2005) bestaat uit een hobbyruimte en fietsen berging welke beide aparte toegankelijk zijn. De berging is aan de binnenzijde voorzien van diverse praktische vaste kasten.

BIJZONDERHEDEN:
* Jonge goed afgewerkte woning;
* Vrije ligging, als laatste woning aan een doodlopende straat;
* O.a.: carport, tuin berging, inpandige berging, gesloten keuken, ruime lichte woonkamer v.v. erker en schuifpui aan de tuinzijde;
* Sfeervolle eikenhouten vloer in de woonkamer;
* Fraaie trapopgang naar de verdieping (2010);
* Gelegen aan een verkeersluwe straat;
* Ideaal voor de starter met mogelijkheden.
* Mogelijkheid tot aankoper van een extra stuk grond aan de rechterzijde van de woning, waardoor de mogelijk ontstaat tot het realiseren van bijvoorbeeld een grote garage!
Lees meer Verberg