Vrijstaande woning met inpandige garage gelegen op een perceel van 570 m2.

Verkocht Heel Sterplein 9
In een rustige woonwijk in Heel ligt deze royale vrijstaande gezinswoning. De woning beschikt over 4 slaapkamers, een inpandige garage en een ruime groene tuin. De inhoud van de woning is 519 m3 en de perceeloppervlakte bedraagt 570 m2. Het object dateert in oorsprong van 1974, doch er is doorlopend onderhoud uitgevoerd en de keuken is recent vervangen. Het winkelcentrum van Heel en de oprit naar de A2 zijn in korte tijd bereikbaar. Scholen in het basis-
en voortgezet onderwijs liggen op korte loop- en/of fietsafstand.

Indeling:
BEGANE GROND: Via de centrale ontvangsthal met tegelvloer, schoonmetselwerk wandafwerking en meterkast, heeft u toegang tot de geheel betegelde toiletruimte met duoblok en fonteintje. De hal is afgewerkt met natuurstenen tegels en een schrootjes plafond. Een leuk detail is de open trap naar de verdieping. De L-vormige woonkamer is afgewerkt met een leistenen vloer en stucwerk wand- en plafondafwerking. Door de grote ramen is er veel lichtinval, hierdoor krijgt de woonkamer een ruime en lichte indruk. ... Vanuit de woonkamer heeft u een directe toegang naar de achtertuin via een houten pui welke tevens is voorzien van een elektrisch bedienbare rolluik. De aan de achterzijde van de woning gelegen dichte keuken is recent vernieuwd. Het L-vormige lichte keukenblok is voorzien een 4-pits gaskookplaat met oven, koelkast, combimagnetron, vaatwasser en afzuigkap. De keukenvloer is verder afgewerkt met antraciet kleurige
keramische tegels en spachtelputz wandafwerking. Tevens er voldoende plek voor het plaatsen van een eettafel en is er een loopdeur naar de tuin. De houten achterpui heeft eveneens een elektrisch bedienbaar rolluik.

EERSTE VERDIEPING: Via de overloop heeft u toegang tot de 4 slaapkamers en de badkamer. De originele badkamer is afgewerkt met bruine tegels en een schroten plafond en is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel. Alle slaapkamers hebben houten schroten plafonds en zijn voorzien van vloerbedekking. De ruime ouder slaapkamer is uitgevoerd met inbouwde kastruimten in de knieschotten en heeft tevens een jonge airco (2021). De twee slaapkamers aan
de achterzijde van de woning zijn voorzien van een groot dakkapel. Achter de 4e slaapkamer is een zolderberging aanwezig. Hier staat de jonge Nefit HR combi cv-ketel (ca. 2018) opgesteld. Twee slaapkamers zijn voorzien van een wastafel. Alle ramen van de slaapkamers zijn uitgevoerd met rolluiken. Een bergzolder/2e verdieping is niet bereikbaar en is loze ruimte.

GARAGE: Inpandige garage op de begane grond is voorzien van een lichte tegelvloer, verwarming en wateraansluiting. De garage beschikt verder over een stalen kantelpoort met brievenbus. Tevens heeft de garage een wasmachine aansluiting.

TUIN: De achtertuin is gelegen op het zuiden en beschikt over een eigen achterom. De tuin is ingedeeld met een betontegel terras, verschillende plantenborders en een gazon. De achtertuin heeft een glazen terrasafscheiding en een tweetal elektrisch bedienbare zonneluifels.

BIJZONDERHEDEN:
- Vrijstaande woning;
- Fijne rustige ligging;
- 4 slaapkamers;
- Airco hoofdslaapkamer (2021);
- Jonge keukeninrichting;
- inpandige garage;
- Ruime dakkapel;
- Geheel voorzien van rolluiken (m.u.v. de voorgevel: woonkamer voorzijde en hal/entree);
- ombouw goten: Trespa ca. 12 jaar oud;
- Royale tuin;
- Dichtbij de A2 richting Eindhoven en Maastricht.

LIGGING: Heel is een dorp met veel pluspunten. Het beschikt over veel voorzieningen in de vorm van diverse winkels en het heeft een gezellige kern met cafeetjes en terrasjes. Daarnaast ligt het tussen het water en het bos, ideaal voor de natuurliefhebber. De A2 richting Eindhoven en Maastricht is binnen enkele autominuten bereikbaar, net zoals Roermond.
- De woning is gelegen in een representatieve villawijk van Heel.
- Op korte afstand van ruim gesorteerd winkelcentrum;
- Een basisschool bevindt zich op loopafstand, middelbaar onderwijs (Scholengemeenschap
Sint Ursula) ligt op fietsafstand in Horn.
- Het winkelcentrum van Heel en de oprit naar de A2 zijn in korte tijd bereikbaar. Scholen in het
basis- en voortgezet onderwijs liggen op korte loop- en/of fietsafstand.



Lees meer Verberg