Bent u op zoek naar een bungalow of levensloopbestendige woning en is klussen of verbouwen geen probleem, dan is deze woning iets voor u!

Verkocht Heel Daalzicht 18
Van 1972 tot 1998 behoorde deze woning (als onderdeel van de gebouwen Daalzicht 16-22a) toe aan de congregatie van de Kleine Zusters van de Heilige Joseph onderdeel van de Kloosterkapel Zusters van de Heilige Jozef (beter bekend als Huize St. Anna). Deze leefgroep hadden als hoofdactiviteit: onderwijs en opvoeding (Mgr. Savelbergs werk).
In 1998 is deze woning verbouwd tot een geschakelde bungalow. Vanaf dit moment heeft de eigenaresse hier tot vorig jaar met veel plezier op deze prachtige locatie en in deze prettige woning gewoond. De woning staat op dit moment leeg, is gedateerd te noemen en verdient te worden geüpdatet naar het wooncomfort van nu!

Indeling:

HAL/ENTREE
Via de centrale hal met toilet en meterkast (v.v. stoppengroepen en slimme meters) zijn zowel de woonkamer, werkkamer als de keuken bereikbaar. De werk-/hobbykamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is eveneens als slaapkamer te gebruiken.

LIVING:
De doorzon woonkamer met vloerbedekking heeft aan de achterzijde een loopdeur naar de ... binnenplaats en een toegang tot het portaal. De woonkamer heeft een redelijk beperkte oppervlakte doch mogelijkheden tot het vergroten van de living zijn zeker aanwezig.

KEUKEN:
Het eerste dat op valt in de centraal gelegen gesloten keuken is de hoogte (3.40 meter) met bovenlichten. De tot 1.50 meter betegelde keuken is via de hal en portaal te bereiken en is eenvoudig ingericht met een keukenblokje, witgoedaansluitingen, cv-ketel opstelling, doch zonder inbouwapparatuur. Achter de keuken zijn zowel de "natte ruimten": de badkamer als ook het toilet gelegen. De half betegelde badkamer bestaat uit een open douche met wastafel. Het toilet is.

SLAAPVLEUGEL:
Via het Z-vormige portaal zijn verder de 3 slaapkamers, badkamer, woonkamer en de garage bereikbaar.
Slaapkamer 1 en 2 hebben een afmeting van ca. 3.1 x 3.4/5 en hebben beide een uitzicht op de binnenplaats.
Slaapkamer 3. Met een afmeting van 7.00 x 3.80 meter (ca. 27m2) is dit een zeer grote slaapkamer te noemen, doch is met een wand in 2 delen gedeeld. Deze slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft een uitkijk op de achtertuin alsmede een loopdeur naar het terras.

GARAGE:
De inpandig bereikbare garage is voorzien van een lichtkoepel en aan de voorzijde een pui met raamwerk welke is voorzien van een rolluik. Hier is potentieel een sectionaalpoort te plaatsen.BUITENGEDEELTE:
De achtertuin is via de 3e slaapkamer bereikbaar en bestaat uit een terras met terrasoverkapping en grindtegels, kuststof gazon en plantenborders met volwassen begroeiing (o.a. een brede coniferenhaag). Aan de voorzijde van de woning is een voortuin en oprit aanwezig.

LOCATIE:
Heel beschikt over veel voorzieningen in de vorm van diverse winkels en het heeft een gezellige kern met cafeetjes en terrasjes. Daarnaast ligt het tussen het water en het bos, ideaal voor de natuurliefhebber. De A2 richting Eindhoven en Maastricht is binnen enkele autominuten bereikbaar, net zoals Roermond.

BIJZONDERHEDEN:
- Levensloopbestendige bungalow;
- Inpandig bereikbare garage;
- Centrale locatie gelegen;
- Achtertuin met veel privacy;
- De woning is deels voorzien van isolatieglas: 1999;
- De woning is nagenoeg geheel voorzien van rolluiken: 1999;
- Platte daken met grindballast;
- Naar eigen inzicht en wensen te renoveren woning.
Lees meer Verberg