Halfvrijstaand woonhuis met carport, garage, serre, terrasoverkapping en vaste trap naar 4e slaapkamer.

Verkocht Heel Wessemerweg 20
Mooi gelegen met vrij uitzicht in doodlopende straat, goed onderhouden en moderne, geschakelde twee-onder-een kap woning met aangebouwde serre/tuinkamer. Verder heeft deze woning o.a. een inpandig bereikbare ruime berging/voormalige garage, 4 slaapkamers en een mooi aangelegde tuin met tuinhuis en terrasoverkapping en carport aan voorzijde, airco's alsmede 11 zonnepanelen aanwezig!

LIGGING: Zeer fraaie ligging, aan de rand van woonwijk De Tump, aan een voor auto's doorlopende weg met uitzicht over weilanden, nabij Koraal locatie St Anna en op loopafstand van water en natuurgebied Tesken en Polderveld!

Indeling:

BEGANE GROND:
De entree/hal met splinternieuwe voordeur heeft een naar de woonkamer doorlopende mooie massief eiken vloer. Deze fraaie vloer is in 2019 geheel geschuurd en gelakt. De hal heeft verder een meterkast en modern toilet welke rond 2004 is gerenoveerd. Het toilet heeft tevens een nieuwe vloer welke in 2019 is gelegd.
De L-vormige woonkamer met eveneens een massief eiken vloer met een zithoek aan de ... voorzijde en een eethoek aan de achterzijde met aansluitend hier een keuken.
De halfopen keuken (ca. 1992) is uitgevoerd met een hoek-opgestelde inrichting voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron en koelkast. Voor deze keuken geld: klein, maar fijn!
De aangebouwde via de eethoek/keuken bereikbare serre/tuinkamer: (ca. 3.50 x 5.40m) uit 1997, welke is voorzien van een mooie tegelvloer, toegang tot de garage/berging en een kunststof schuifpui naar de tuin. De tuinkamer heeft een fraai uitzicht over de iets oplopende mooie achtertuin.
De voormalige garage/berging heeft de functie als praktische en ruime bijkeuken en is uitgevoerd met een houten pui met loopdeur, tegelvloer, systeem plafond, kastenwand, wasbak en aansluiting voor witgoed.

1e VERDIEPING:
Via de hal bereikbare overloop met heeft een fraaie nieuwe laminaatvloer (ca. 2018). Via de overloop zijn op deze verdieping 3 slaapkamer en een badkamer bereikbaar. Tevens is er een 4e (tocht)deur naar de trapopgang welke toegang geeft tot de 2e verdieping.
De 3 slaapkamers zijn voorzien van een dorpel loos doorlopende laminaatvloeren (ca. 2018) waarvan 1 slaapkamer is uitgevoerd met een kastenwand. Tevens hebben alle slaapkamers aan de voorzijde van de woning rolluiken.
De fraaie badkamer (gerenoveerd in ca. 2004) is voorzien van een ligbad, douchecabine, design radiator, wastafelmeubel en 2e toilet (hang closet).

2e VERDIEPING:
Via een vaste trap (met tochtdeur) bereikbare royale 4e Slaapkamer (oppervlakte: ca. 22m2) met eveneens laminaatvloer, schrotenplafonds, kastenwanden, bergruimte in de knieschotten, dakvenster en een aparte afgetimmerde cv-ruimte (cv-ketel ca. 2004).







BUITENGEDEELTE:
Oplopende oprit naar de aan de voorzijde van de garage gelegen carport welke een oppervlakte heeft van ..
Mooi aangelegde (2020), onderhoudsarme en ruime tuin (ligging op het Noord-West) voorzien van kiezel/grindborders en gemetselde plantenperken, fraai overdekt terras (bouwjaar ca. 2010) met tegelvloer en een praktisch houten tuinhuis (recent geschilderd). Aan de voorzijde heeft deze woning een mooie vrije ligging met in de verte de dijk met af de aanblik van een voorbij komende boot!
De voormalige garage, thans berging/bijkeuken is ruim van afmeting (ca. 18 m2) en inpandig via de terrasoverkapping bereikbaar.

BIJZONDERHDEN:
- Mooie ligging aan een doodlopende verkeersluwe straat;
- Carport, tuinkamer/serre en een fraaie terrasoverkapping;
- Voormalige garage/praktische berging/bijkeuken;
- Vloer, dak- en muurisolatie;
- Hardhouten en/of kunststof kozijnen met thermische beglazing;
- Rolluiken op de begane grond voorzijde en 1e verdieping;
- Nieuw stucwerk: begane grond en verdieping (2019)
- Nieuwe voordeur;
- 2 airco's (1e en 2e verdieping: 2020+2005);
- 11 zonnepanelen ca. 2017.



Lees meer Verberg