Nabij voorzieningen van Heel gelegen halfvrijstaande woning met o.a. dubbele berging, een fraaie uitbouw en zeer ruime achtertuin met zwembad!

Verkocht Heel Heerbaan 33
Nabij voorzieningen van Heel gelegen halfvrijstaande woning met zeer ruime achtertuin met zwembad! De achterkant van deze instapklare woning is royaal uitgebouwd en voorzien van een terrasoverkapping. De woning is verder voorzien van een dubbele berging en de tweede verdieping bereikbaar via een vaste trap. Deze woning moet u van binnen gezien hebben!

INDELING:
U betreedt de woning aan de linkerzijde waar u de hal/entree binnenkomt. In deze centrale hal met warme tegelvloer, treft u onder andere de meterkast, aan de voorzijde gelegen volledig betegeld toilet (2006) met fonteintje en verwarming, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot het kantoor, kelder en de woonkamer.
De voormalige keuken is in 2004 verplaatst naar de uitbouw waardoor deze ruimte beschikbaar kwam voor andere doeleinden. De huidige eigenaren hebben in deze ruimte een fraaie en volwaardige kantoorruimte gerealiseerd (oppervlakte: ca. 7m2).
Via de hal kunt tevens de provisiekelder bereiken welke tevens een cv-ruimte heeft. Hier staat de opstelling van ... de Nefit Ecomline cv-ketel (2005).

Vanuit de hal komt u in de ruime woonkamer. Deze gezellige ruimte is uitgevoerd met een erker, een houten parket vloer en strak gestucte wanden en plafond. De woonkamer heeft een afmeting van 7,55 x 4.1 meter, doordat er twee ruimten zijn samengevoegd. De voormalige kamer-en-suite.

Aan de achterzijde is een ruime doorgang naar de uitbouw. Deze uitbouw is in 1992 uitgevoerd met een tegelvloer. De uitbouw is in gebruik als eetkeuken met een inbouw keuken in hoekopstelling met licht grijs/blauwe boven en onderkastjes met RVS handgreep en kunststof werkblad en achterwand. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur, te weten: een afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en een vaatwasser. De keuken heeft een ruime eettafel opstelling met een werkelijk prachtig uitzicht over de tuin door de grote kunststof pui veel glasoppervlakte over de gehele breedte van de aanbouw. Tevens is hier de achterdeur welke uitkomt onder de terrasoverkapping waardoor u een droge achterom heeft via de 1e berging.

1e VERDIEPING:
Via met grijze vloerbedekking beklede trapopgang in de hal bereikt u de 1e verdieping. De overloop alsmede alle 3 de slaapkamers zijn voorzien van een houten parketvloer. De slaapkamers hebben een oppervlakte van 7.5-, 14.2- en maar liefst 17.3m2! De grote hoofdslaapkamer aan de achterzijde van de woning en de slaapkamer aan de voorzijde van de woning zijn beide uitgevoerd met een airco waarmee u ieder jaargetijde een optimale temperatuur op de slaapkamers kunt houden.
De badkamer (2000) is volledig betegeld en is uitgevoerd met een ligbad met glazen douchewand, 2e vrij hangend closet, design radiator en wastafel met badkamermeubel.
2e VERDIEPING:
Een tweede vaste trap brengt u naar de 2e verdieping waar u uitkomt op de voorzolder. Zowel de voorzolder als de hierachter gelegen 4e slaapkamer zijn beide voorzien van een laminaatvloer en bergruimte in de knieschotten. De 4e slaapkamer heeft eveneens een groot dakraam waardoor het een lichte ruimte is.

BUITENGEDEELTE:
Zeer diepe achtertuin gelegen op het Zuiden met dus een optimale zonligging. Aan de achterzijde van de woning treft u een groot beklinkerd terras van maar liefst 82 m2, v.v. een grote overkapping (2004). Verder heeft de tuin, welke onlangs in 2014 is gerenoveerd, een groot gazon, plantenborders, houten tuinhuis, vijver met fraaie waterpartij en een eigen zwembad!!!!
De dubbele via de lange oprit bereikbare berging heeft aan de voorzijde een loopdeur en tegelvloer met hier de witgoedaansluitingen. Deze ruimte vormt tevens de achterom waardoor u eenvoudig en droog de woning bereikt. Het tweede gedeelte van de berging is bereikbaar via het terras en doet dienst als bergruimte.

BIJZONDERHEDEN:
- Woning instap klaar met moderne keuken en badkamer;
- Fraaie uitbouw met eetkeuken;
- Zeer diepe achtertuin gelegen op het zuiden met terrasoverkapping, vijver, tuinhuis en zwembad!!!
- gehele woning is voorzien van stucwerk wandafwerking en nieuw elektra (1992);
- De woning is grotendeels voorzien van rolluiken;
- 2 van de 4 slaapkamers zijn uitgevoerd met een airco;
- Vaste trap naar de 2e verdieping met extra 4e slaapkamer;
- Provisiekelder;
- Op een centrale plek nabij alle voorzieningen gelegen.
Lees meer Verberg