Op de hoek van de straat gelegen halfvrijstaand woonhuis met aanbouw en separate garage.

Verkocht Haelen Wikke 1
STARTERS OPGELET!

Op een kindvriendelijke locatie in de gewilde wijk van kern Haelen treft u deze hoekgelegen twee-onder-een kapwoning aan met onder andere een aangebouwde tuinkamer, separate garage/berging en tuin op het zonnige zuidoosten.

De woning is ideaal gelegen aan een rustige woonstraat met een parkeerstrook aan de voorzijde, op korte afstand van het centrum van Haelen en nabij de bossen van het natuurgebied Leudal.
Daarnaast zijn alle voorzieningen in de directe omgeving en de uitvalswegen (A2 en A73) gemakkelijk bereikbaar.



Indeling:

SOUTERRAIN:
provisiekelder met tegelvloer via de keuken bereikbaar. Hier treft u tevens de witgoed opstelling en toegang tot de kruipruimte.

BEGANE GROND:
Via de entree (met kunststof voordeur) heeft u toegang tot de hal. Vanuit de hal met meterkast (voor het merendeel voorzien van stoppengroepen), trapopgang en toilet zijn de keuken en de woonkamer bereikbaar alsmede de tuinkamer achter de keuken. Met uitzondering van de woonkamer heeft de hal, keuken en tuinkamer een doorlopende ... tegelvloer.

Het half betegelde toilet is voorzien van een staand closet, een fonteintje en een postvak.

De woonkamer (ca. 26 m2) heeft een houten plankenvloer. De wanden zijn gestukt en getext en 1 wand in de woonkamer is voorzien van behang. Deze doorzon woonkamer is verder aan de achterzijde uitgevoerd met een kunststof schuifpui welke uitzicht geeft over de tuin met hier een kleine overkapping (balkon).

De "doorloop" keuken met twee rechte wandopstellingen tegenover elkaar, is uitgevoerd met boven- en onderkasten. De keuken heeft een 4-pits keramische kookplaat met afzuigkap en een combi magnetron/oven. Door de tegenover elkaar geplaatste keukenblokken geeft dit veel bergruimte en werkblad oppervlakte.

Aan de achterzijde van de woning, in de aanbouw achter de keuken is de tuin-/eetkamer gesitueerd. Deze i 2005 gerealiseerde ruimte heeft een plat dak en veel lichtinval door de grote kunststof kozijnen en schuifpui (als toegang tot de tuin).



BUITEN GEDEELTE:
Knusse privacy biedende achtertuin met terras, een klein gazon, enkele overkappingen en toegang tot de garage. Deze perceel heeft door de hoekligging een zijingang doch eveneens een achterom via de overkapping aan de linkerzijgevel.
Tevens is er een separate garage/berging met tegelvloer, kunststof kozijn, water-elektra en verwarming.

VERDIEPING 1:
De vloer op de eerste verdieping is voorzien van laminaat, met uitzondering van de badkamer.
Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers, een ingebouwde kledingkast (voormalige doucheruimte) en de badkamer bereikbaar.

De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een douchecabine, hangend toilet, design radiator (en wand radiator) en een badkamermeubel.

VERDIEPING 2:
De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en biedt mogelijkheden voor het creëren van bijvoorbeeld een extra kamer. De tweede verdieping is ingericht als bergzolder en voorzien van een betonnen vloer, dakisolatie en een houten dakvenster. Op deze tweede verdieping treft u een gehuurde Cv-combi ketel aan van het merk Atag.

ALGEMEEN EN BIJZONDERHEDEN:
* Bouwjaar: 1968;
* Beglazing: gedeeltelijk dubbele beglazing;
* Aanbouw: 2005 met plat dak + dak isolatie;
* Dakisolatie hoofd dak: minerale wol;
* Energielabel: **;
* Kozijnen: groten deels kunststof v.v. isolatieglas en deels hout (toilet);
* Rolluiken: gedeeltelijk (waarvan 1 elektrisch);
* Cv-ketel: Atag HR combiketel, bouwjaar ca. 2020 (gehuurd Volta);
* Onderhoudstoestand: redelijk - goed;
* Aanvaarding: in overleg, kan op korte termijn.

LOCATIE:
Wikke ligt in een kindvriendelijke woonwijk met op korte afstand diverse voorzieningen zoals supermarkt, winkels en horecagelegenheden. Nabij bevindt zich een speelveldje met toestellen voor kinderen. In het dorp zijn een basisschool en kinderopvang faciliteit aanwezig.
Haelen ligt ‘aan’ de N273 waardoor Roermond en Weert snel en uitstekend bereikbaar zijn. Via
de N273 is ook de A2 Maastricht-Eindhoven in een mum van tijd bereikbaar. Haelen valt onder de prachtige gemeente Leudal met haar mooie natuurgebied en vele bezienswaardigheden. Haelen is een aangenaam dorp met een centrale ligging en met alle (dagelijkse) voorzieningen
voorhanden.

Het Leudal
Het prachtige natuurgebied Het Leudal waar loof- en naaldbossen afgewisseld worden door heidegronden en beekdalen, is ideaal voor een lange wandeling of fietstocht. U vindt er ook het streekmuseum Sint Elisabethshof met een grote maquette van het gebied en wisselende exposities.
Lees meer Verberg