Moderne instapklare hoekwoning met inpandige garage.

Verkocht Haelen Hans Berghuisstraat 3
Moderne instapklare met de garage geschakelde vrijstaande hoekwoning met aanbouw waarin de nieuwe moderne keuken is gelegen. Deze woning is in de kern van Haelen gelegen naast de parkeerplaatsen van de Coop. Zeer centraal maar ook rustig te noemen. Deze woning is hoogwaardig afgewerkt met onder andere marmeren vloeren, nieuwe moderne keuken en heeft maar liefst 4 slaapkamers en een zeer compleet ingerichte badkamer. De tuin is sfeervol ingericht met een gazon, fraaie terrasoverkapping en heeft een eigen achterom. Deze woning is met recht instapklaar te noemen.


Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning aan de voorzijde met hier een overdekte entree naar de hal (en de garage). Deze is voorzien van een doorlopende marmeren tegelvloer, meterkast (2018), betegeld toilet (met wandcloset en fonteintje) en de trapopgang naar de 1e verdieping. De wand- en plafondafwerking zijn in 2019 vernieuwd.
Over de gehele begane vloer ligt een lichte marmeren tegelvloer met vloerverwarming (onder de hal/woonkamer en keuken). Lichte L ... vormige woonkamer met aan de voorzijde de zitkamer en aan de achterzijde ter plaatsen van de eetkamer een schuifpui met toegang tot de tuin. De woonkamer heeft strak gestucte wanden en plafond (2019).

De nieuwe hoogglans keuken (2018) is aan de achterzijde van de woning in de aanbouw gesitueerd. Deze fraaie keuken heeft aan een zijde een kastenwand met koelkast, combi magnetron en inbouw koffie machine alsmede een eiland met onderkasten welke voorzien is van een zwart granieten aanrecht blad, inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Deze mooie ruimte is eveneens voorzien van een tegelvloer, strak gestucte wanden en plafond met spotjes/verlichting, loopdeur naar de garage/berging als tevens openslaande deuren naar het terras.

Inpandig bereikbare garage is eigenlijk ook leefruimte te noemen en is evenals de keuken in 2018 vernieuwd (indeling en afwerking). Deze ruimte heeft openslaande en geisoleerde garagedeuren, tegelvloer en een stucte wandafwerking.

1e VERDIEPING:
Via trap met grijze voerbedekking (2020) gaat u naar de 1e verdieping met zeer ruime overloop welke is voorzien van doorlopende laminaatvloer. Deze verdieping telt 3 slaapkamers, trapopgang naar de 2e verdieping, een toilet en een badkamer. De slaapkamers zijn alle voorzien van hardhouten kozijnen met nieuw (2019) isolerende beglazing en rolluiken (2017). De grote ouder slaapkamer heeft een oppervlakte van maar liefst ca. 17 m2. Het separaat geheel betegeld toilet is uitgevoerd met een wandcloset.
Tevens treffen we op deze verdieping een volledig betegelde complete badkamer welke is uitgevoerd met een ligbad, douchecabine en wastafel/badkamermeubel en design radiator.




2e VERDIEPING:
Via vaste trap (met vloerbedekking 2020) gaat u naar de 2e verdieping met hier een (4e) slaap-/hobbykamer welke aan straatzijde is uitgevoerd met een fraai balkon. Deze ruimte heeft eveneens een laminaatvloer alsmede spuitwerk wandafwerking.

BUITENGEDEELTE:
Omheinde (voorzien van gemetselde muren en houten schuttingen) achtertuin met optimale privacy, dit omdat er geen inkijk is van achterburen. De onderhoudsvriendelijk tuin ligt op het zuiden en is in 2016 uitgevoerd met een kunstgras en een fraai tuinhuis met plat dak en overkapping en een beklinkerd terras. Fijne bijkomstigheid: deze tuin heeft een eigen afsluitbare achterom. De tuin aan de voorzijde alsmede de oprit en de schutting zijn in 2018 vernieuwd.

BIJZONDERHEDEN:
- Instapklare vrijstaand geschakelde hoekwoning;
- Moderne keuken 2018;
- Inpandig bereikbare garage;
- 4 slaapkamers;
- geheel geïsoleerd en voorzien van rolluiken;
- hoogwaardige afwerking;
- Onderhoudsvriendelijke achtertuin met veel privacy en een fraai tuinhuis met overkapping.

LOCATIE:
De Hans Berghuisstraat ligt in een kindvriendelijke woonwijk met op korte afstand diverse voorzieningen zoals winkels en horecagelegenheden. Nabij bevindt zich een supermarkt met naastgelegen parkeerplaatsen. In het dorp zijn een basisschool en kinderopvang faciliteit aanwezig.

Haelen ligt ‘aan’ de N273 waardoor Roermond en Weert snel en uitstekend bereikbaar zijn. Via de N273 is ook de A2 Maastricht-Eindhoven in een mum van tijd bereikbaar. Haelen valt onder de prachtige gemeente Leudal met haar mooie natuurgebied en vele bezienswaardigheden. Haelen is een aangenaam dorp met een centrale ligging en met alle (dagelijkse) voorzieningen voorhanden.

Lees meer Verberg