In geliefde kindvriendelijke woonwijk van Haelen ligt deze instapklare twee-onder-een kap woning.

Verkocht Haelen Korenbloemstraat 7
In een geliefde en kindvriendelijk woonwijk ligt deze gemoderniseerde en goed onderhouden twee-onder-één kap woning met garage. De wijk kenmerkt zich door de ruime opzet, is kindvriendelijk en ligt in de nabijheid van de natuur, basisschool en het dorpscentrum van Haelen. De woning is de afgelopen jaren gemoderniseerd met onder andere een nieuwe keuken, badkamer, toilet, vloeren, stucwerk, kozijnen met dubbele beglazing, cv-ketel en terrasoverkapping.

Indeling:

Begane grond:
Vanuit de oprit met voortuin betreedt men via de voordeur de hal met de meterkast, garderobe, geheel betegelde toiletruimte met toilet, handige provisiekast, trap naar de verdieping en toegang tot de woonkamer. De vloer van de ontvangsthal is afgewerkt met een moderne tegelvloer.
De woonkamer is ruim 30m² en afgewerkt met een eiken plankenvloer. Door de grote raampartij aan de voorzijde en openslaande tuindeuren aan achterzijde van de woonkamer ontstaat een optimale en prettige lichtinval.
De keuken (ca. 9,5m²) is ingericht met een L-vormige luxe ... aanbouwkeuken in lichte kleurstelling met een donkere tegelvloer. Deze mooie keuken van het merk Brugman beschikt over diverse Siemens inbouw keukenapparatuur zoals: inductiekookplaat, RVS-schouw, vaatwasser, koelkast, magnetron, hete-luchtoven en spoelbak. Vanuit de keuken heeft u middels de achterdeur toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:
De overloop vormt de verdeling tussen de slaapkamers, wasruimte en de badkamer, waarbij de hoofdslaapkamer aan de voorzijde van de woning ligt met een grootte van circa 12m². De andere twee slaapkamers liggen aan de achterzijde en hebben groottes van circa 9,5m² en 9m². Een slaapkamer beschikt over een vaste kastenwand, welke zowel vanuit de slaapkamer als vanuit de wasruimte is te gebruiken. De slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een laminaatvloer.
De ruime badkamer is geheel betegeld in neutrale kleurstelling en voorzien van een ligbad met douche, een vaste wastafel, designradiator en een plafond met inbouwspots. De voormalige badkamer is ingericht als een ruimte voor de wasmachine en beschikt verder over een tweede toilet, wastafel en een vaste kastenwand. De gehele eerste verdieping is voorzien van rolluiken (deels elektrisch bedienbaar).

2e verdieping (via vlizo trap bereikbaar):
De zolderverdieping is ingericht als een praktische zolderberging van ruim 20m². Tevens is hier de cv-ketel (Bosch 2007) geplaatst.

Buitengedeelte:
De achtertuin is bereikbaar via de woning (keuken) en via een tuinpoort aan de oprit. Direct aan de woning is het terras gelegen met elektrisch bedienbaar zonnescherm. Het looppad brengt u naar een gezellig overdekt terras achterin de tuin waar ook kan dienen als extra bergruimte en de garage welke ruim 18m² groot is en beschikt over elektra en een stalen kantelpoort. Daarnaast zijn planten borders en een kunststof gazon aanwezig voor de aankleding. De ligging van de tuin is op het westen. De voortuin is in 2016 aangepast en aan de zijkant ligt de oprit welke plaats biedt aan het stallen van meerdere auto's.

Algemeen:
De kozijnen van de woning zijn geheel uitgevoerd in kunststof met dubbele beglazing en rolluiken (deels elektrisch bedienbaar).

BIJZONDERHEDEN:
- Instapklare woning';
- Volledig geïsoleerde woning;
- Kunststof kozijnen met isolerende beglazing (2007 HR++), horren en rolluiken;
- Ligging in geliefde kindvriendelijke woonwijk Haelen;
- 14x pv-cellen met optimizers.
Lees meer Verberg