Halvrijstaande woning met garage, serre en terrasoverkapping.

Verkocht Haelen Kloosterveld 52
Deze halfvrijstaande met de garage geschakelde woning is gelegen op een fraaie locatie in Haelen. Deze woning telt 3 slaapkamers, waarvan 1 met dakkapel, inpandig bereikbare garage en een tuinkamer/serre waarachter een ruime terrasoverkapping.


Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde waar u binnenkomt in de hal/entree met meterkast en toegang tot de woonkamer. De L-vormige woonkamer heeft een doorlopende tegelvloer welke is voorzien van vloerverwarming. De lichte woonkamer heeft een apart zit- een eetgedeelte en de wanden hebben een stucwerk wandafwerking. Vanuit de woonkamer kunt u naar een tussenportaal met toilet en trapopgang naar de verdieping. Het toilet is half betegeld en voorzien van een duo blok closet en fonteintje.
De aan de achterzijde gelegen half open keuken heeft een houten keukenblok in hoekopstelling met boven- en onderkasten, betegelde achterwand en kunststof aanrechtblad. Keuken is verder voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast en diepvries.
Vanuit de ... keuken komt u in een portaal met hier de CV-ketel opstelling (gloed nieuwe Nefit Proline HR combi ketel 2020). Vanuit het portaal bereikt u de inpandige garage of gaat u naar de tuinkamer met grote pui met loopdeur naar de achtertuin. Deze fraaie serre heeft kunststof kozijnen, laminaatvloer, systeemplafond en stucwerk wandafwerking. Deze ruimte is voor meerdere doelen te gebruiken, denk bij voorbeeld aan een praktijkruimte, speelkamer, kantoor of zelfs aparte eetkamer.
De via het portaal te bereiken garage heeft een betonvloer, witgoedaansluitingen en een kanteldeur met loopdeur naar de oprit.

1e VERDIEPING:
Via trapopgang toegang tot de 1e verdieping met hier 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers hebben een mooie laminaatvloer en rolluiken en een van de slaapkamers is uitgevoerd met een dakkapel.
De volledig betegelde badkamer heeft een prima uitstraling en is uitgevoerd met een "Velux" dakvenster, ligbad, 2e toilet (hangmodel) en een badkamermeubel.

2e VERDIEPING:
Op de overloop leidt de vlizotrap naar de zolder, geschikt als ruimte voor opslag.

BUITENGEDEELTE:
Achterzijde van de woning geheel beklinkerde achtertuin. Aan de achterzijde van de woning heeft de woning een mooie terrasoverkapping(2017). Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich een ‘verlaagd gedeelte, bereikbaar via een trapje. Het geheel heeft een Noord ligging.

BIJZONDERHEDEN:
- woning ligt in mooie rustige woonwijk;
- woonkamer en keuken met vloerverwarming;
- aangebouwde tuinkamer;
- inpandig bereikbare garage;
- 3 slaapkamers, waarvan 1 met dakkapel;
- nieuwe cv-ketel (2020);
- onderhoudsvriendelijke achtertuin met terrasoverkapping (2017).

LOCATIE:
Het Kloosterveld ligt in een kindvriendelijke woonwijk met op korte afstand diverse voorzieningen zoals supermarkt, winkels en horecagelegenheden. Nabij bevindt zich een speelveldje met toestellen voor kinderen. In het dorp zijn een basisschool en kinderopvang faciliteit aanwezig.

Haelen ligt ‘aan’ de N273 waardoor Roermond en Weert snel en uitstekend bereikbaar zijn. Via de N273 is ook de A2 Maastricht-Eindhoven in een mum van tijd bereikbaar. Haelen valt onder de prachtige gemeente Leudal met haar mooie natuurgebied en vele bezienswaardigheden. Haelen is een aangenaam dorp met een centrale ligging en met alle (dagelijkse) voorzieningen voorhanden.

Lees meer Verberg