Keurig onderhouden en met de garage geschakeld halfvrijstaand woonhuis. Deze woning is tussen 2000 en 2013 op diverse punten verbeterd en vernieuwd.

Verkocht Haelen Meidoornlaan 4
Keurig onderhouden en met de garage geschakeld halfvrijstaand woonhuis. Deze woning is tussen 2000 en 2016 op diverse punten verbeterd en vernieuwd. O.a. deels voorzien van kunststof ramen, spachtelputz stucwerk, nieuwe tegel-/ en laminaatvloeren, nieuwe cv-ketel, terrasoverkapping, rolluiken en na-isolatie van de daken.

Indeling:

Souterrain: praktische provisiekelder.

Begane grond:
Hal/entree met nieuwe voordeur (2000) meterkast voorzien van extra groep (2012), 4x stoppengroep. Half betegeld toilet met duoblok. Trap naar de eerste verdieping en toegang tot de keuken en woonkamer. De wanden van de hal zijn voorzien van spachtelputz stucwerk en de vloer is in 2016 opnieuw betegeld.

Centraal gelegen gesloten keuken met moderne lichte keuken met kunststof blad, 4-pits gasstel en elektrische oven. Wandopstelling met 2 ruime kasten. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de praktische provisiekelder, woonkamer en is de garage inpandig bereikbaar. De wanden van de keuken zijn in 2013 voorzien van spachtelputz stucwerk en de ... vloer is in 2016 opnieuw betegeld.

De lichte doorzon woonkamer is extra sfeervol door de warme nieuwe laminaatvloer (waaronder een houten vloer), strak stucwerk plafond (schuurwerk eind 2013) en een sfeervolle schouw. Het rookkanaal is nog aanwezig en biedt dus nog mogelijkheden tot het plaatsen van een kachel. In 2000 is de kamer voorzien van 2 kunststof kozijnen met elektrisch bedienbare rolluiken.

Inpandige garage/berging (12,5 m2) met betonnen vloer en witgoedaansluitingen is aan de voorzijde uitgevoerd met een dubbele houten garagedeur en een loopdeur naar de tuin. Boven de garage bevindt zicht een vliering welke in 2011 is voorzien van nieuwe pannen.

1e verdieping:
Overloop met vloerbedekking en bergkast (voormalige douche); hier bevinden zich 3 slaapkamers met laminaatvloer (2014) en spachtelputz wandafwerking (2000). Diverse ramen zijn in 2014 vervangen door nieuwe kunststof ramen en voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.

De geheel betegelde lichte badkamer is uitgevoerd met een ligbad v.v. thermostaat kraan en douchefunctie, wastafel en wandcloset (2012). Deze badkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen is en tevens voorzien van een design radiator en kunststof kozijn met isolerende beglazing.

2e verdieping:
Via vlizotrap te bereiken zolder met houten dek, in 2008 na-geïsoleerd. Nefit cv-ketel Economy HR combi ketel en mechanische ventilatie-box (2010).

Tuin: De zonnige tuin, met houten tuinhuis v.v. plat dak, achterzijde leilinden voor meer privacy, ruim overdekt terras (2000), is in 2008 en 2014 vernieuwd en voorzien van schuttingen. In 2008 is eveneens de oprit voorzien van nieuwe klinkers.

BIJZONDERHEDEN:
- zolderruimte boven de inpandig bereikbare berging/garage;
- cv-ketel (2014);
- stucwerk plafond woonkamer (eind 2013);
- spachtelputz stucwerk wanden woonkamer en keuken (2013);
- laminaatvloeren woonkamer begane grond en verdieping (2014);
- keuken en hal nieuwe tegelvloer (2016);
- diverse nieuwe kunststof kozijnen met isolatieglas (1999-2014);
- verdieping met elektrisch bedienbare rolluiken (2014);
- tuinaanleg en nieuwe schuttingen (2014);


LOCATIE:
Deze woning is gelegen in een woonomgeving waarbij diverse voorzieningen, waaronder winkels, gezondheidscentra, scholen, sportaccommodaties en openbaar vervoer op loopafstand bereikbaar zijn. Daarnaast ligt Haelen gunstig gesitueerd ten opzichte van de uitvalswegen A73 (richting Venlo en Roermond) en A2 (richting Eindhoven en Maastricht).
Leudal is ontstaan na een herindeling, in 2007, van 16 dorpskernen, herbergt ca. 37.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ca. 29 km2.
Leudal strekt zich uit van de Belgische grens bij Kessenich tot Kessel Eik aan de noordzijde.
Haelen maakt sinds het ontstaan van Leudal onderdeel uit van deze gemeente.
Ook Haelen ligt aan de rand van "het Leudal" met zijn unieke natuur, monumenten, fiets- en wandelroutes.
Horeca met uitnodigende terrassen treft u volop aan in dit gebied.
Diverse waterplassen, ontstaan uit grindwinning, en de Maas bieden volop mogelijkheden voor waterrecreatie.

Het Leudal
Het prachtige natuurgebied Het Leudal waar loof- en naaldbossen afgewisseld worden door heidegronden en beekdalen, is ideaal voor een lange wandeling of fietstocht. U vindt er ook het streekmuseum Sint Elisabethshof met een grote maquette van het gebied en wisselende exposities.
Lees meer Verberg