Op de hoek van de staat in de kern van Haelen gelegen vrijstaande geheel gerenoveerde woning met garage en terrasoverkapping.

Verkocht Haelen Burgemeester Aquariusstraat 40
Betaalbare goed verzorgde vrijstaande woning met halfvrijstaande garage, multifunctionele tuinberging en terrasoverkapping gelegen in het centrum van Haelen nabij nuttige voorzieningen zoals een tweetal supermarkten, horeca, school en een tankstation. Deze woning is in 2013 - 2019 grotendeels verbouwd en aangepast een de woonkwaliteit van deze tijd. O.a. is de woning voorzien van een nieuwe luxe keuken, tuindeuren, meterkast, toilet, vloeren met vloerverwarming, cv-ketel, airco's, tuin, terrasoverkapping, oprit, riool, rolluiken en de badkamer aangepast.

Indeling:

SOUTERRAIN:
via de hal/entree bereikbare provisiekelder.

BEGANE GROND:
De ruime entree met fraaie trapopgang, meterkast (met automaatgroepen) en toiletruimte geeft direct toegang tot de keuken. De vloer is voorzien van een strakke antraciete vloertegel en de wanden zijn fris getext en er hangt een design radiator. Het half betegeld betegelt toilet is modern uitgevoerd met gestucte wanden en een achterwand met houtmotief tegel. Verder is het toilet en voorzien ... van een wandcloset en fonteintje. originele two-tone trap naar de verdieping en via de hal is de handige provisiekelder bereikbaar.

De living begint na de hal als eerste met een aan de voorzijde van de woning gesitueerde open keuken (ca. 2013). De lichte rechte keukenopstand, met een composiet werkblad, is voorzien van de volgende inbouwapparatuur, te weten: een keramische kookplaat, een zwarte afzuigkap en een vaatwasser. Tevens heeft de keuken een separate keukenkast waarin de koelkast en de combi magnetron zijn verwerkt. De living is modern dus zowel de wanden als plafond is geheel gestuct en de vloer loopt vanuit de hal door doch is in de living voorzien van vloerverwarming. Aan de achterzijde van de woonkamer is een dubbele kunststof pui welke uitkomt onder de terrasoverkapping en een prima zicht over de achtertuin geeft. Tevens de living uitgevoerd met een airco. De woonkamer en keuken zijn samen ca. 38 m2 groot.

BUITENGEDEELTE:
Via openslaande tuindeuren in de woonkamer is van binnenuit de terrasoverkapping/tuin bereikbaar. Het terras is beklinkert met een naar de garage en tweede terras doorlopende terrastegel. De pui tussen de woning en de garage is uitgevoerd met een tuindeur en te gebruiken als handige achterom. Achter de garage is het tweede en meer afgeschermde terras te bereiken. Omsloten achtertuin heeft een ruim gazon en tevens een multifunctionele ruimte welke op dit moment dienst doet als praktijkruimte en is voorzien van, gefineerde mdf wandpanelen, een gefineerd spaanplaat plafond en een laminaatvloer. Deze ruimte is te bereiken via een eigen ingang/achterom.

De halfvrijstaande garage is voorzien van elektriciteit (met krachtstroom), wateraansluiting en dubbele openslaande garagedeuren. De garage heeft een pannendak en is tot in de nok open. Het dak verdient een renovatie.

VERDIEPING 1: De overloop met doorlopende laminaatvloer geeft toegang tot 3 slaapkamers en een geheel betegelde badkamer. Alle slaapkamers zijn uitgevoerd met kunststof kozijnen met isolatieglas, rolluiken en een muurkast en de hoofdslaapkamer heeft tevens de beschikking over een airco. De ruime badkamer heeft zowel een ligbad als een inloopdouche met glazen wandafscheiding. Tevens is hier een wandcloset, design radiator en een groot badkamermeubel met dubbele wastafel en onderkasten waarin de was- en droogmachine zijn opgesteld.

VERDIEPING 2: via een vlizotrap bereikbare bergzolder.

BIJZONDERHEDEN:
- Geheel gerenoveerde instapklare en goed onderhouden woning afgewerkt met hoogwaardige materialen;
- Halfvrijstaande garage, multifunctionele ruimte (berging/praktijk- of hobbyruimte);
- Spouwmuurisolatie is in de jaren 80 aangebracht;
- Achtertuin met terrasoverkapping (2014);
- Algehele verbouwing vanaf 2013, met name: vloeren, riool, vloerverwarming (woonkamer en keuken), keuken, meterkast en aanpassing badkamer op de verdieping;
- 2016: riolering buiten vervangen;
- 2013: Badkamer aangepast en gemoderniseerd;
- 2017: cv-ketel vervangen, zoldervloer geïsoleerd, en de verdieping voorzien van rolluiken;
- 2018: nieuwe vaatwasser;
-2019: rolluiken begane grond, 2x airco (verwarmen en koelen zowel op de begane grond als op de verdieping);
- Centrale ligging nabij 2 supermarkten, basisschool en een tankstation;
- Gemakkelijke verbinding met A2 en A73.

LOCATIE:
Deze woning in de kern van Haelen op loopafstand van alle voorzieningen, nabij, twee supermarkten, tankstation, eetgelegenheden, het Kruidvat en de bank.
Haelen is gelegen midden in “de tuin van Limburg”, vlakbij Roermond, aan de westkant van de Maas. Door de aanwezigheid van het prachtige Leudal gebied is het dan ook bijzonder in trek bij recreanten. In het gebied bevinden zich vele fiets-, wandel- en ruiterpaden, die veelal onderdeel uitmaken van een groter netwerk. Tevens is de woning gunstig gesitueerd ten opzichte van de diverse uitvalswegen waaronder de N273. Plaatsen als Roermond, Weert en Venlo zijn binnen 30 autominuten bereikbaar.
Lees meer Verberg