Gerenoveerde en bijzondere levensloopbestendige woning gelegen in de kern van Haelen.

Verkocht Haelen Kloosterveld 29
In een representatieve jaren ’90 woonomgeving nabij de kern van Haelen ligt deze bijzondere, uitgebouwde en gerenoveerde levensloopbestendige woning. In 2006 is er een flinke aanbouw gerealiseerd waarin een ruime slaapkamer en berging en tevens een terrasoverkapping is gebouwd. Deze woning is goed afgewerkt en is onder andere voorzien van een nieuwe keuken (2008), stucwerk en vloeren (2010), badkamer (2012) is voorzien van airco's en heeft 20 zonnepanelen.

Op slechts 10 autominuten van Roermond, telt ruim 4300 inwoners en heeft diverse winkels, onderwijs en andere faciliteiten om prima te voorzien in de dagelijkse behoeften. Middelbaar onderwijs op vijf km fietsafstand in Horn en een goede verbinding met de A2. De reistijd naar Maastricht en Eindhoven is ongeveer een half uur. Weert minder dan 20 minuten. Venlo via de N273 een half uur.




Indeling:

BEGANE GROND:
Deze woning heeft zowel aan de rechter voorzijde als aan de linker zijde een oprit. Hierdoor komt u geen parkeerplek te kort.
U betreed deze fraaie woning ... aan de voorzijde waar u ontvangen wordt in een ruime en lichte hal/entree. Deze ruimte heeft een naar de woonkamer doorlopende pvc-vloer en de voorpui is uitgevoerd met een elektrisch bedienbaar rolluik.
De Living (ca. 37.5 m²) is verdeeld in een eetkamer en zitkamer met sfeervolle gashaard. De strak gestucte wanden en plafond en mooie doorlopende donkere pvc-vloer met tegeldesign. Vanuit het eetgedeelte kijkt u prachtig uit over de achtertuin via een schuifpui voorzien van rolluik en een zonneluifel. De eetkamer is verder uitgevoerd met een design radiator en een airco.
De gesloten leefkeuken (ca. 11.5 m²) met vloerverwarming heeft een moderne in hoogglans wit uitgevoerde inbouwkeuken. Deze kenmerkt zich door greeploze lades, kasten en een zwart granieten aanrechtblad. Een keukenblok in rechte opstelling met bovenkasten en onderlades en een rechte wasbak. Een wandopstelling met diverse lades en kasten met een inbouw koelkast, vaatwasser op hoogte, een separate oven en een magnetron. Het kookeiland is uitgevoerd met een inductie kookplaat en een aparte gas-wokbrander en een RVS afzuigkap. Dit eiland heeft eveneens voldoende lades voor extra opbergruimte. De achterpui is uitgevoerd met een rolluik. Tenslotte is er nog een deur naar de trapkast welke in gebruik is als voorraadkast.

Vanuit de woonkamer komt u in een centrale gang met doorlopende pvc-vloer welke toegang geeft tot een tussen portaal, toilet, badkamer, hoofdslaapkamer en de trapopgang naar de verdieping.






Aan de voorzijde van de woning is een multifunctioneel kantoor-/praktijkruimte (ca. 15 m²) met eigen toegang aan de straatzijde gelegen. Het gebruik van deze ruimte is vanzelfsprekend ook anderszins in te vullen, bijvoorbeeld als derde slaapkamer, speelkamer of atelier. Verder is deze ruimte voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken, een airco en een wastafel met warm- en koud water.
Via deze ruimte loopt u terug naar het tussen portaal met kastruimte welke toegang geeft tot de berging. In deze praktische berging is o.a. de cv-ketel opgesteld.
Vanuit de centrale gang komt u uit bij de toiletruimte en de badkamer. De grotendeels betegelde badkamer in duo kleur zwart-wit met grote tegels. De badkamer heeft een groot badkamermeubel met ruime lades 2 strakke wasbakken, achterwand is volledig spiegel met verlichting en vloerverwarming. Tevens een aparte hangende kast in hoogglans wit alsmede een design radiator. De inloopdouche is voorzien van een thermostaat kraan.

De volgende ruimte is de aanbouw met hierin als eerste de hoofdslaapkamer. Deze grote ruimte (ca. 23 m²) is in 2006 uitgebouwd en voorzien van een schuifpui naar de tuin. Verder heeft hoofdslaapkamer een sfeervolle massief eikenhouten vloer, twee separate vaste inbouwkasten waarvan 1 met spiegeldeur, tv- en netwerkaansluiting en zijn zowel de wanden als het plafond voorzien van stucwerk.

Via de slaapkamer komt u uit in een grote lichte berging/bergkamer (ca. 29 m²). Deze ruimte heeft een eigen keukenblok opstelling met witgoed aansluitingen en een afzuigkap, een tegelvloer, stucwerk plafond, schuifkastenwand en een apart aan de achterzijde gelegen toiletruimte. Dit modern toilet is halfhoog betegeld en voorzien van een wandcloset. Van uit de berging is er nog een loopdeur naar de tuin/terrasoverkapping.

VERDIEPING:
De overloop is te bereiken via een in 2015 gerenoveerde trapopgang met contourverlichting. Op de verdieping is een ruime en multifunctionele slaap-/hobbykamer gelegen met aan beide zijden veel bergruimte in de knieschotten. Tevens is de ruimte voorzien van een laminaatvloer, airco en een rolluik (binnenzijde).

BUITENGEDEELTE:
Deze fraaie woning is gelegen op een perceel van 435 m², waarvan de achtertuin volledige privacy heeft. De volledig betegelde en op het Zuiden gelegen patio tuin heeft een eigen afsluitbare achterom en onder andere een zeer fraai terras met overkapping (19 m²). Zowel de vloer, dak als de muur aan de achterzijde zijn geïsoleerd. Tevens heeft deze ruimte tv- en netwerkaansluiting, ingebouwde spotjes en -geluidsboxen. Hier kunt u lekker uit de zon van de zomerdag genieten!

BIJZONDERHEDEN:
- 2000: de voormalige carport is omgebouwd tot werkkamer met eigen ingang (mogelijkheid praktijk of derde slaapkamer;
- 2006: mooie aanbouw waarin een hoofdslaapkamer met hierachter een grote berging en terrasoverkapping;
- 2008: prachtige greeploze hoogglans keuken;
- 2012: schitterende nieuwe badkamer;
- 2010-2015: verbouwing waaronder nieuw stucwerk, trapopgang, design radiatoren en pvc-vloeren;
- Rolluiken;
- Airco's
- Alarm installatie met brandmelding;
- 20x pv-cellen;





LOCATIE:
Deze woning is gelegen in een rustige woonomgeving waarbij diverse voorzieningen, waaronder winkels, gezondheidscentra, scholen, sportaccommodaties en openbaar vervoer op loopafstand bereikbaar zijn. Daarnaast ligt Haelen gunstig gesitueerd ten opzichte van de uitvalswegen A73 (richting Venlo en Roermond) en A2 (richting Eindhoven en Maastricht).
Leudal is ontstaan na een herindeling, in 2007, van 16 dorpskernen, herbergt ca. 37.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ca. 29 km2.
Leudal strekt zich uit van de Belgische grens bij Kessenich tot Kessel Eik aan de noordzijde.
Haelen maakt sinds het ontstaan van Leudal onderdeel uit van deze gemeente. Ook Haelen ligt aan de rand van "het Leudal" met zijn unieke natuur, monumenten, fiets- en wandelroutes.
Horeca met uitnodigende terrassen treft u volop aan in dit gebied. Diverse waterplassen, ontstaan uit grindwinning, en de Maas bieden volop mogelijkheden voor waterrecreatie.

Het Leudal
Het prachtige natuurgebied Het Leudal waar loof- en naaldbossen afgewisseld worden door heidegronden en beekdalen, is ideaal voor een lange wandeling of fietstocht. U vindt er ook het streekmuseum Sint Elisabethshof met een grote maquette van het gebied en wisselende exposities.
Lees meer Verberg