Fraaie halfvrijstaande woning met uitbouw, inpandig bereikbare garage, overige aanhorigheden, ondergrond, erf en tuin

Verkocht Haelen Hazelaar 3
Halfvrijstaande woning met uitbouw waarin de recente inbouwkeuken is gesitueerd, inpandig bereikbare garage/berging/woonruimte en terrasoverkapping.

Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde met voordeur met afdak. Hier de hal/entree met witte tegelvloer, nieuwe meterkast, volledig betegeld toilet met fonteintje; toegang tot de woonkamer.
Woonkamer met Eiken parketvloer, wanden wit geschilderd schoon metselwerk, plafond met licht gemaakte balken. Schouw waar een haard/kachel geplaatst kan worden.
Aanbouw met keuken (2014) met laminaat tegelvloer. Rechte keukenopstelling met boven en onderkasten/lades in duo kleur hout met wit. De keuken heeft een RVS afzuigkap, 5-pits gaskookplaat inclusief grote wok brander en vaatwasser. Tegenover het keukenblok, bij het raam, is een eettafel gemaakt. Aan de andere zijde/muur is nog een wandkast met koelkast en een hetelucht oven.
Inpandig bereikbare voormalige garage is ingericht als berging en een aan de achterzijde gelegen woonruimte (2009) ingericht/ gebruikt als ... speel-/hobbykamer met laminaatvloer, verwarming en grote schuifwand met hier achter de witgoedopstelling. Via deze ruimte is eveneens de tuin bereikbaar.

1e VERDIEPING:
Via wit geschilderde houten trapopgang met halve maantjes toegang tot de 1e verdieping. Hier 3 slaapkamers met laminaatvloer. Volledig betegelde badkamer(2008) met douche cabine en wastafel met onderkast en losse wandkast.

2e VERDIEPING:
Via vlizotrap bereikbare bergzolder met hier de CV-ketel opstelling.

BUITENGEDEELTE:
Volledig omheinde achtertuin, geheel beklinkerd met houten bloembakken op hoogte en metalen tuinhuisje. Via een loopdeur in de keuken is aan de achterzijde van de woning een terrasoverkapping bereikbaar.
De berging (voorste gedeelte van de voormalige garage is uitgevoerd met een loopdeur, tegelvloer en een lichtkoepel.

BIJZONDERHEDEN:
- rustige buurt, geen direct aangrenzende achterburen en nabij een speelveld gelegen;
- aanbouw met jonge keuken 2014;
- spouwmuurisolatie voorzien met vloerventilatiekokers tbv beluchting kruipruimte;
- rolluiken;
- terrasoverkapping;
- inpandige voormalige garage met div. mogelijkheden o.a. speelkamer.
Lees meer Verberg