Nette hoek gelegen halfvrijstaande woning met aangebouwde garage.

Verkocht Haelen Akkerpad 20
Op de hoek van een rustige straat in Haelen ligt deze nette 2-onder-1-kap woning met garage. Dit woonhuis met ruime tuin ligt vlakbij de dorpskern van Haelen, waar voorzieningen als scholen, supermarkten en andere winkels aanwezig zijn. Haelen is onderdeel van de gemeente Leudal, welke een groene gemeente is met vele bossen en mogelijkheden tot recreatie.
Deze keurige 2-onder-1-kap woning met vaste trap naar de zolder is gebouwd omstreeks 1991, maar nadien op diverse punten gemoderniseerd. Zo is de woning nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. Daarnaast is een slaapkamer samengevoegd met de hoofdslaapkamer waardoor deze zeer ruim is geworden en heeft de woning een vaste trap naar de zolderverdieping. Verder heeft deze woning een ruime tuin/perceel van maar lieft 403 m2!

Indeling:

BEGANE GROND: Entree in de hal met half betegeld toilet met fonteintje en meterkast (voorzien van automaat groepen). Tevens bevindt zich hier het luik naar de kruipruimte. Ruime L-vormige woonkamer met ... doorlopende siergrind vloer.
De halfopen aan de achterzijde van de woning gelegen keuken, eveneens met een siergrindvloer, beschikt over een nette inrichting met magnetron, ceramische kookplaat, vaatwasser (2017), afzuigkap en koelkast. Via de terrasoverkapping is de aangebouwde garage altijd droog bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING: Via de overloop zijn 2 ruime slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, een laminaatvloer en behangwanden. De hoofdslaapkamer is zeer ruim daar 2 oorspronkelijke kamers zijn samen gevoegd tot een grote master bedroom.
De badkamer (origineel) is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douche cabine, 2e toilet en wastafel.

TWEEDE VERDIEPING: Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Deze verdieping is geheel in gebruik geweest als 3e slaapkamer. Tevens is de CV-ketel hier geplaatst (Bosch 2012, eigendom) en zijn er witgoedaansluitingen aanwezig. Deze grote en hoge ruimte is uitgevoerd met een dakraam.

BUITENGEDEELTE: De zonnige en grote zij-/achtertuin is gelegen op het Noord-Oosten, is fraai aangelegd en biedt veel privacy. De tuin beschikt over een ruim beklinkerd terras met terrasoverkapping, ruimte vlonder, waterpartij, plantenborders en een afsluitbare achterom. De garage is o.a. voorzien van stroom aansluitingen, kunststof loopdeur en een stalen kantelpoort naar de royale oprit aan de voorzijde. Met gemak kunnen hier 3 grote personenauto's op eigen terrein geparkeerd worden.

BIJZONDERHEDEN:
- ruim hoekperceel op een fijne woonlocatie;
- grote tuin met veel privacy en een vrije achterom;
- parkeerplaats voor 3 auto's;
- nabij het centrum alsook een bosrijke omgeving;
- onderhoudsarme kunststof ramen en deuren (m.u.v. de hardhouten voordeur);
- gehele woning is voorzien van rolluiken;
- vaste trap naar de zolder;
- grote slaapkamers;
- terrasoverkapping.

LIGGING:
Deze woning is gelegen in een woonomgeving waarbij diverse voorzieningen, waaronder winkels, gezondheidscentra, scholen, sportaccommodaties en openbaar vervoer op loopafstand bereikbaar zijn. Daarnaast ligt Haelen gunstig gesitueerd ten opzichte van de uitvalswegen A73 (richting Venlo en Roermond) en A2 (richting Eindhoven en Maastricht).
Leudal is ontstaan na een herindeling, in 2007, van 16 dorpskernen, herbergt ca. 37.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ca. 29 km2.
Leudal strekt zich uit van de Belgische grens bij Kessenich tot Kessel Eik aan de noordzijde.
Haelen maakt sinds het ontstaan van Leudal onderdeel uit van deze gemeente.
Ook Haelen ligt aan de rand van "het Leudal" met zijn unieke natuur, monumenten, fiets- en wandelroutes.
Horeca met uitnodigende terrassen treft u volop aan in dit gebied.
Diverse waterplassen, ontstaan uit grindwinning, en de Maas bieden volop mogelijkheden voor waterrecreatie.

Het Leudal
Het prachtige natuurgebied Het Leudal waar loof- en naaldbossen afgewisseld worden door heidegronden en beekdalen, is ideaal voor een lange wandeling of fietstocht. U vindt er ook het streekmuseum Sint Elisabethshof met een grote maquette van het gebied en wisselende exposities.
Lees meer Verberg