Fraaie hoekgelegen halfvrijstaand woonhuis met garage waarboven een praktische vlierzolder.

Verkocht Haelen Op den Toum 65
Deze woning is gelegen in Haelen, centraal qua ligging op slechts enkele kilometers van Roermond, Weert en steden als Maastricht, Venlo, Nijmegen zijn makkelijk bereikbaar.
Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse mogelijkheden ter ontspanning.
Natuurgebied Leudal en de Meinweg, het witte stadje Thorn, het uitgebreide watersportgebied met jachthaven en de gezellige binnenstad van Roermond of Maaseik net over de grens in België.
Haelen beschikt over een basisschool en om de boodschappen te doen hoef je het dorp niet uit.
Je woont hier rustig maar toch heel centraal op korte afstand van alle voorzieningen die je dagelijks nodig hebt.

Rustig gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met voldoende parkeerhavens en een speelveldje met speeltoestellen.
Het woonhuis is gelegen op een perceel van ca. 160 m2 en heeft een omheinde en beklinkerde achtertuin met terrasoverkapping en eigen achterom.

De indeling:

BEGANE GROND:
Entree. Meterkast. Hal met tegelvloer. Geheel betegeld toilet met wandcloset. Doorzon woonkamer met ... tegelvloer en trapkast. Halfopen keuken: 2,7m x 2,2m met een eenvoudige keukeninrichting en tuindeur naar de achtertuin. Apparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en combi magnetron. Aangebouwde garage met stalen kantelpoort. Boven de garage is een ruime en praktische vlierzolder gelegen.

1e VERDIEPING:
Overloop. 3 Slaapkamers met stucwanden en plafonds en alle voorzien van rolluiken. Badkamer is geheel betegeld en voorzien van vloerverwarming, douche, closet en vaste wastafel. De wasmachine kan worden geplaatst op de badkamer.
Badkamer: 2,4m x 1,8m
Slaapkamer 1: 4,6m x 2,7m
Slaapkamer 2: 2,9m x 2,1m
Slaapkamer 3: 3,7m x 3,2m


2e VERDIEPING:
De 2e verdieping kan uitstekend dienst doen als 4e slaapkamer. Ook bestaat de mogelijkheid de wasmachine te verplaatsen naar de 2e verdieping. De HR-CV ketel en de mechanische afzuiging zijn op deze 2e verdieping geplaatst.
De vloer van de 2e verdieping is geconstrueerd uit beton. De dakplaten zijn vervaardigd uit spaanplaat. Deze woning beschikt dus niet over asbesthoudende eterniet dakbeplating


BUITENGEDEELTE:
Ruime, onderhoudsvriendelijke achtertuin met veel zonbeleving door de gunstige zuid-westelijke ligging. Deze tuin heeft een eigen achterom en is voorzien van een volledige beklinkering, een terrasoverkapping en toegang naar de garage.
De achtertuin is omsloten door een houten schutting.

BIJZONDERHEDEN:
Deze woning is gelegen in een woonomgeving waarbij diverse voorzieningen, waaronder winkels, gezondheidscentra, scholen, sportaccommodaties en openbaar vervoer op loopafstand bereikbaar zijn. Daarnaast ligt Haelen gunstig gesitueerd ten opzichte van de uitvalswegen A73 (richting Venlo en Roermond) en A2 (richting Eindhoven en Maastricht).
Leudal is ontstaan na een herindeling, in 2007, van 16 dorpskernen.
Leudal herbergt ca. 37.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ca. 29 km2.
Leudal strekt zich uit van de Belgische grens bij Kessenich tot Kessel Eik aan de noordzijde.
Haelen maakt sinds het ontstaan van Leudal onderdeel uit van deze gemeente.
Ook Haelen ligt aan de rand van "het Leudal" met zijn unieke natuur, monumenten, fiets- en wandelroutes.
Horeca met uitnodigende terrassen treft u volop aan in dit gebied.
Diverse waterplassen, ontstaan uit grindwinning, en de Maas bieden volop mogelijkheden voor waterrecreatie.
Het Leudal
Het prachtige natuurgebied Het Leudal waar loof- en naaldbossen afgewisseld worden door heidegronden en beekdalen, is ideaal voor een lange wandeling of fietstocht. U vindt er ook het streekmuseum Sint Elisabethshof met een grote maquette van het gebied en wisselende exposities.
Lees meer Verberg