Aan een rustige straat in Haelen ligt op een hoek deze halfvrijstaande woning met aanbouw en royale tuin

Verkocht Haelen Kraaiakkerweg 32
Deze royale woning mag dan op enkele puntjes ietwat gedateerd zijn, het betreft een goed onderhouden geheel met veel mogelijkheden! Daarnaast is de woning degelijk gebouwd en gelegen op een fijne woonlocatie met een zeer royale tuin met zij ingang en carport.


Indeling:

SOUTERRAIN:
Koele provisiekelder, bereikbaar vanuit de keuken.

BEGANE GROND:
Hal/entree met meterkast,half betegeld toilet, trap naar de verdieping en toegang tot de keuken. (De hal is afgewerkt met een tegelvloer is een natuurtint en de wanden zijn voorzien van spachtelputz. )
Gesloten keuken (11 m²) voorzien van een eenvoudige doch degelijke houten keukenblok voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. Er is meer dan voldoende ruimte voor een eettafel, waardoor deze keuken met recht een leefkeuken te noemen is.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot een tweede badkamer/doucheruimte op de begane grond.
De fraaie doorzon woonkamer (± 25,8 m²) is uitgevoerd met een laminaatvloer en is vanuit de keuken bereikbaar.
Uitgebouwde ruime ... berging. Hier bevinden zich de witgoedaansluitingen en een gootsteen met warm en koud water. Tevens is er een loopdeur naar de tuin (achterom).

VERDIEPING:
Vanuit de hal mooie wit geschilderde houten trapopgang naar de 1e verdieping. De overloop met vinylvloer biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1. (± 11 m²) Deze slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Alle slaapkamers zijn afgewerkt met een vinylvloer en behang.
Slaapkamer 2. (± 11,9 m²) Royale slaapkamer aan de achterzijde met muurkast en vaste wastafel.
Slaapkamer 3. (± 9,5 m²) Ook deze slaapkamer beschikt over een muurkast.
De volledig betegelde badkamer (± 6 m²) is ingericht met een ligbad met douchefunctie, vaste wastafel en tweede toilet.
Tevens is de badkamer uitgevoerd met een nieuw raampartij met isolatieglas en een rolluik.

ZOLDER:
De bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap. Hier staat tevens de eigendom cv-ketel (Radson combi 2005) opgesteld. De zolderverdieping is voor de helft geïsoleerd.

BUITENGEDEELTE:
De achtertuin is op het zuid oosten gelegen en heeft een houten tuinhuis. Aan de zijkant van de woning gesitueerde royale carport (1990) heeft een oppervlakte van ca. 27 m2.

Bijzonderheden:
- Groot perceel met royale tuin;
- de woning is grotendeels uitgevoerd met rolluiken;
- 2017: schilderwerk begane grond;
- royale carport;
- aangebouwde ruime bijkeuken/berging;
- doucheruimte op de begane grond;
- terrasoverkapping.

LIGGING:
Haelen is een van de groenste kernen in de gemeente Leudal. Deze kern ligt zo waar bijna in natuurgebied “Het Leudal”. De natuurliefhebber kan hier echt zijn hart ophalen en na een heerlijke boswandeling genieten van een kopje koffie in een van de boscafés. Haelen is een kerkdorp met circa 4.300 inwoners. Het heeft de nodige voorzieningen, zoals twee supermarkten en diverse andere winkels, plus een basisschool. Daarnaast is het stadscentrum van Roermond slechts op 14 autominuten afstand gelegen.
Lees meer Verberg