Ruime op de hoek van de straat in de kern van Haelen gelegen eengezinswoning met garage op een groot perceel.

Verkocht Haelen Roggelseweg 20 a
Op een mooie locatie in het centrum van Haelen ligt deze ruime halfvrijstaande woning met aanbouw, separate garage en een rondom gelegen riante tuin.

Indeling:

SOUTERRAIN: provisiekelder vanuit hal bereikbaar.

BEGANE GROND: Entree/hal met mooie travertin tegelvloer, garderobe, meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is er toegang tot de living (7 x 4,5 meter) welke veel lichtinval heeft door een tweetal raampartijen aan de voorzijde en aan de zijkant van de woonkamer. De vloer is belegd met een fraai houten parketvloer en het plafond is een hardhouten schroten plafond.
Via de hal en de woonkamer is de gesloten keuken toegankelijk. Deze eetkeuken heeft een eenvoudige keukenblok opstelling en een muurkast. Aan de achterzijde biedt deze ruimte een fraai uitzicht over de achterplaats.
Een open portaaltje heeft een eigen achterdeur als achterom en geeft toegang tot de royale bijkeuken. Deze half betegelde bijkeuken met dezelfde tegelvloer als de keuken en is tevens voorzien van een wastafel. In de ... bijkeuken bevindt zich de geheel betegelde toiletruimte, wasruimte en een muur-/voorraadkast.

EERSTE VERDIEPING: Via de overloop zijn op deze verdieping 4 slaapkamers (ca. 7, 9, 10 en 11 m2) en een badkamer bereikbaar. De slaapkamers zijn uitgevoerd met vloerbedekking, muurkasten (3x) en houten kozijnen met enkele beglazing en rolluiken. Verder bevindt zich op deze verdieping een geheel betegelde eenvoudige badkamer/doucheruimte met wastafel.

TWEEDE VERDIEPING: Via een vlizotrap te bereiken zolderverdieping. De zolder heeft een betonnen vloer en veel bergruimte. Tevens is het beschot van binnenuit na-geïsoleerd met houtwol dekens en is hier de cv-ketel (eigendom Nefit HR combi uit 2016) gesitueerd.

BUITENGEDEELTE: Separate garage (ca. 17 m2) uit 1962 met elektrisch bedienbare sectionaal poort naar de oprit en loopdeur naar de tuin. De oprit biedt plek voor 2 auto's. De woning heeft een achter de woning gelegen beklinkerde binnenplaats, welke toegang biedt tot de rond de woning gelegen zij- en voortuin. Deze tuin heeft onder andere een gazon, plantenborders, looppad en een buxushaag. Een deel van de voortuin is in bruikleen van de gemeente Leudal.LOCATIE: Deze woning in de kern van Haelen op loopafstand van alle voorzieningen, nabij het Kruidvat en de bank.
Haelen is gelegen midden in “de tuin van Limburg”, vlakbij Roermond, aan de westkant van de Maas. Door de aanwezigheid van het prachtige Leudal gebied is het dan ook bijzonder in trek bij recreanten. In het gebied bevinden zich vele fiets-, wandel- en ruiterpaden, die veelal onderdeel uitmaken van een groter netwerk. Tevens is de woning gunstig gesitueerd ten opzichte van de diverse uitvalswegen waaronder de N273. Plaatsen als Roermond, Weert en Venlo zijn binnen 30 autominuten bereikbaar.


BIJZONDERHEDEN:
- Ruime woning met garage;
- Provisiekelder;
- Ruime living en separate keuken;
- 4 slaapkamers op de 1e verdieping;
- Nagenoeg geheel voorzien van rolluiken (m.u.v. 1x achterdeur);
- Aanbouw waarin de bijkeuken;
- Gelegen op loopafstand van alle voorzieningen;
- Voordeur en overstek (2003);
- HWA en platdak (2009).
De woning heeft op een aantal punten wel een handige klusser nodig om de onderhoudstoestand weer up to date te maken.
Lees meer Verberg