Luxe ruime tussengelegen woning met tuinberging.

Verkocht Haelen Siem Boonenstraat 5
In nieuwbouwwijk "Napoleon" te Haelen staat deze instapklare ruime tussenwoning met o.a. luxe sanitair en moderne keuken en vaste trap naar de 2e verdieping. Deze woning is helemaal klaar: ideaal voor de jonge starter!

INDELING

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de aan de voorzijde gelegen entree met ontvangsthal uitgevoerd met garderobe, meterkast en ruime geheel betegeld toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

De doorzon woonkamer (ca. 28 m2) is over de gehele diepte van de woning gelegen. Deze met recht sfeervolle woonkamer heeft strakke stuc plafond, spachtelputz wanden en warme sfeervolle laminaatvloer.

Aan de achterzijde gelegen open keuken is uitgevoerd met een moderne L-vormige keukenopstelling. Deze moderne hoogglans keuken is uitgevoerd met het volgende apparatuur, te weten: een 4-pits kookplaat (gas-op-glas), RVS-afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een combi-magnetron. Tevens is hier de toegang tot de achtertuin.

Via het portaal kunt u naar de verdieping. In dit portaaltje treft u een diepe en ... handige trapkast met opstelling van de diepvriezer, welke plaats ideaal is als provisie-,opslag en stofzuigerplek.

1e VERDIEPING:
Op de verdieping zijn via de overloop 3 slaapkamers en een badkamer bereikbaar. De slaapkamers hebben de volgende afmeting:
- slk1 2,70 x 2,96m
- slk2 3,15 x 3,91m
- slk3 3,15 x 3,39m
Moderne volledig betegelde badkamer met bad met douche scherm, hangend toilet, radiator en hoogglans modern badkamermeubel met handige opberglades.

2e VERDIEPING:
de vaste trap leidt naar de zolderverdieping. Hier vindt u de opstelling van de cv-ketel en de mv-box en zijn er witgoedaansluitingen. Deze multifunctionele ruimte kunt u naar uw eigen idee inrichten, zoals bijvoorbeeld het creëren van een 4e slaapkamer met voorzolder.











TUIN:
De tuin is aan de achterzijde vrij gelegen en afgeschermd middels een houten schutting. Verder is de tuin grotendeels beklinkerd, (dus onderhoudsvriendelijk) met een paar speelse plantenbordes. En zijn er maar liefst 2 terrasjes gecreëerd.
Handig houten tuinhuis en poort naar achterom.

Haelen was en is nog steeds en zeer aantrekkelijke gemeente om te wonen. Door de ligging nabij de Maas voeren diverse fietsroutes door glooiingen van de Midden-Limburgse landschap.
Het centrum van Haelen heeft alles! Winkelvoorzieningen zijn in de gemeente volop aanwezig, zoals een drogisterij, supermarkten, ambachtelijke slager, opticien, warme bakker, het Kruitvat en diverse horecagelegenheden.
De ligging langs de N273 (Napoleonsweg) zorgt voor een goede bereikbaarheid. In zuidwestelijke richting bent u in enkele minuten op de autosnelweg A2. Rijdt u in noordoostelijke richting dan bent u snel in Venlo waar de A73 u in noordelijke richting leidt.
Lees meer Verberg