Halfvrijstaand woonhuis met garage, carport en serre, gelegen op loopafstand van de dorpskern van Haelen.

Verkocht Haelen Dopheide 2
Op een rustige locatie in het dorp Haelen, ligt deze fraaie halfvrijstaande woning met carport (2005), extra diepe garage (ca. 30 m2), vogelhok en tuin op het zuiden. Aan de overzijde van de woning heeft u een vrij uitzicht over een speelweide.

Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning aan de voorzijde met hier de centrale hal/entree met meterkast, verdiepte kelderkast, half betegeld toilet (2005) met fonteintje, trap naar de verdieping en toegang tot zowel de keuken als de woonkamer. Deze ruime hal heeft een doorlopende laminaatvloer over de gehele begane grond. Gesloten keuken met aan de linkerzijde een keukenblok in rechte opstelling met grenen boven- en onderkasten en een betegelde achterwand. De keuken is verder voorzien van een 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Toegang tot de aangebouwde serre met lichte tegelvloer en uitzicht over de tuin.

De woonkamer is oorspronkelijk een "doorzon" woonkamer met grote raampartijen aan de voor en achterzijde. De vloer is een tevens voorzien van de doorlopende hoogwaardige laminaat ... en de wanden en plafond zijn voorzien van fraai stucwerk. Via zowel de keuken als de woonkamer is de aan de achterzijde van de woning gelegen serre/tuinkamer bereikbaar. Deze serre is erg licht door de grote kunststof pui met isolatieglas (2000) en loopdeur naar de tuin. Vanuit hier heeft u een fraai uitzicht op de tuin.

De garage is tevens toegankelijk vanuit de serre, en is voorzien van houten openslaande deuren en loopdeur naar de tuin. In de garage zijn elektra– en wateraansluitingen aanwezig.

1e VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer en de wanden zijn voorzien van structuurverf. Tevens zijn de houten ramen in 2004 voorzien van isolatieglas. De volledig betegelde badkamer is in 2005 ingericht met een wastafel en een fraaie douchecabine , 2e toilet en een design radiator.

2e VERDIEPING:
Via een vlizotrap heeft u toegang tot de (berg)zolder met dakraam en de CV-opstelling. De cv-ketel (2011) is een in eigendom zijnde Intergas HR combi ketel. Op deze ketel heeft de eigenaar een onderhoudscontract afgesloten.

BUITENGEDEELTE:
Onderhoudsvriendelijk aangelegde achtertuin. De geheel omsloten tuin is voorzien van sierbestrating en een royaal terras. De tuin is op het zuiden gelegen, zodoende geniet u hier van optimaal van de zon. De zonwering zorgt ervoor dat u ook heerlijk in de schaduw kunt zitten.
Aan de achterzijde een prieeltje met (schaduw)terras. Beklinkerde tuin met kleine plantenborders aan de zijkant en volière. Tenslotte heeft u aan de achterzijde een vogelhok welke u tevens als tuinberging zou kunnen gebruiken.
Lees meer Verberg