Vrijstaande woning met aanbouw en royale onderkelderde garage.

Verkocht Grathem Schoolstraat 15
Dit charmant vrijstaand woonhuis met aanbouw en royale onderkelderde garage is op 965 m2, in een rustige straat in de kern van het kerkdorp Grathem gelegen.

De woning dateert uit de jaren ’50 en is in 1999 door de huidige bewoners verworven. In 2000 is de woning op diverse punt stevig gewijzigd en de laatste jaren zijn nog diverse waardevolle verbeteringen doorgevoerd.
Zo zijn in 2000 de bijkeuken, badkamer en garage geheel vernieuwd. Deze garage is geheel onderkelderd en de kelder is voorzien van vloer verwarming. Ook de bijkeuken en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming. Beneden zijn in 2000 alle raam kozijnen vervangen en dubbelbeglazing aangebracht. In 2003 is de begane grond geheel gerenoveerd en voorzien van een nieuwe keuken die er mag zijn! De keuken is tevens v.v. vloerverwarming.
In 2006 zijn op de 1e verdieping de kozijnen vervangen en van dubbel glas voorzien. In 2011 zijn de 1e en 2e verdieping gerenoveerd, het dak vervangen en voorzien van goed isolatie materiaal. In 2021 zijn de spouwmuren van de woning ... geïsoleerd. Het geheel is keurig onderhouden en dit alles gelegen op een steenworp afstand van de A2 Eindhoven- Maastricht.


Indeling:

SOUTERRAIN: Onder de hal is een kleine huiskelder/provisiekelder.

BEGANE GROND: U betreedt de woning via de hal/entree met travertin tegelvloer voorzien van vloerverwarming met hier de meterkast, gardarobekast en toegang kelder en de eetkamer.

Een keuken met een nette keukeninrichting voorzien van graniet werkblad en achterblad. Deze halfopen keuken met zwart wit geblokte tegelvloer heeft een opstelling in U-vorm met massief houten boven- en onderkasten en lades, een 4-pits gas kookplaat met RVS afzuigkap, combi magnetron/oven, koelkast en een vaatwasser. De plafonds van de hal/entree, eetkeuken, keuken en woonkamer zijn geheel gestuct en voorzien van lichtspots.

Ruime, aan de voorzijde van de woning gelegen, woonkamer van ca. 35 m2 met veel lichtinval en voorzien van massief eiken parket in mozaïek vorm, strak gestucte wanden en plafond. De mooie houthaard en schouw zorgen voor extra sfeer en warmte.

Toegang tot de bijkeuken via de eetkeuken met hier de witgoedaansluitingen, aanrecht met boven- en onderkasten en een volledig betegeld toilet met fonteintje. Op de begane grond is een volledig betegelde badkamer gesitueerd. Deze grote ruimte is uitgevoerd met een inloop douche en ligbad, beide met thermostaatkranen, wandcloset en een groot badkamermeubel met wastafel, spiegel en div. kasten en schapjes.

Vanuit de bijkeuken toegang tot de zeer grote (64 m2) geheel onderkelderde garage met betonvloer en vliering. In de garage treft u tevens de cv-opstelling (2011), witgoedaansluitingen en volop elektra aansluitingen. De kelder is met een vaste trap bereikbaar is 2,5 meter hoog en even groot dan de oppervlakte van de garagevloer.




1e VERDIEPING: Overloop en 3 slaapkamers (resp. 8, 10 en 22 m2) met 1ste kwaliteit novilon, strak stucwerk wand- en plafond afwerking. De hoofdslaapkamer is verder uitgevoerd met een grote ingebouwde kastenwand. Tenslotte is er nog een ruime separate toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

2e VERDIEPING: In gebruik als bergzolder is is bereikbaar via een vlizotrap. Het dak is geheel geïsoleerd met hoogwaardig materiaal.

BUITENGEDEELTE: Er is een ruime oprit en d.m.v. een elektrisch bedienbare openslaande poort kan men achterom en de tuin bereiken. De achtertuin is voorzien van 2 terrassen, waarvan 1 overdekt is en de zijpanelen open gezet kunnen worden. De tuin is volledig omheind en deels in gebruik als groentetuin. Het achtergelegen tuindeel is aangelegd met gazon, diverse plantenborders en een tuinhuis/schuurtje.


BIJZONDERHEDEN:
- Grote woning met 3 slaapkamers;
- Eenvoudig levensloopbestendig te maken: badkamer reeds op de begane grond;
- Ruim perceel: 965 m2;
- Grote garage met even grote kelder: dus div. mogelijkheden en doeleinden geschikt!
- Goed isolatie niveau: (dak, glas en spouw) Energie-label C;
- Ligging nabij de op- en afrit van de A2 Eindhoven - Maastricht.

LIGGING: Dit pand is in een rustige straat gelegen in de dorpskern als wel de uitvalswegen en de snelweg A2 Eindhoven - Maastricht.
Grathem heeft ca. 1700 inwoners en beschikt over een lagere school, supermarkt, doe het zelf winkel, een bakker, een kapper en een historisch kerkgebouw.
Grathem is gelegen op slechts 5 minuten rijden van de A2. Na 45 km in noordelijke richting rijden bent u in Eindhoven en na 45 km in zuidelijke richting rijden bent u in Maastricht. Op loopafstand kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer.
Lees meer Verberg