vrijstaande woning

Verkocht Buggenum Heerweg 29
Gelegen in Buggenum ligt deze prachtige en ruime vrijstaande eengezinswoning aan de Heerweg. De woning heeft een woonoppervlakte van 107 m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 435 m2. De woning is gebouwd in 1957, en is in 2016-2017 compleet gerenoveerd. De woning is voorzien van diverse energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen en een nieuwe CV ketel. Tevens heeft u hier de beschikking over een multifunctioneel inzetbare en volledig geïsoleerde ruimte garage (bouwjaar 2000) en een gesloten eetkeuken met uitzicht over de fraai aangelegde achtertuin.



Indeling:

KELDER:
via de hal bereikbare ruime en droge provisiekelder.

BEGANE GROND:
Centrale hal/entree met pvc-vloer, meterkast, trapopgang naar de verdieping, toegang tot de kelder, keuken en woonkamer. De meterkast is in 2022 gerenoveerd. Het ruime toilet is geheel betegeld en voorzien van een fonteintje.
De aan de voorzijde van de woning gelegen woonkamer is een woonkamer-en suite. Dit betekend dat de woonkamer en de speel-/werkkamer ... naar behoeve samen gevoegd of separaat gebruikt kunnen worden. Op de originele houten vloer ligt een mooie pvc-vloer.

Keuken: de gesloten eetkeuken is uitgebouwd i n 1975 en heeft uitzicht over de fraai aangelegde achtertuin. De keuken is in 2017 geheel gerenoveerd en het L-vormige keukenblok uitgevoerd met de volgende inbouwapparatuur, te weten: vaatwasmachine, heteluchtoven, close-inboiler, koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap, alsmede een composiet werkblad, met spoelbak. Via de keuken is er een loopdeur naar de tuin.

VERDIEPING 1:
via de overloop zijn 3 slaapkamers en een badkamer bereikbaar. De slaapkamers hebben een prima oppervlakte van ca. 10, 13 en 13,5 m2. De slaapkamer met kastenwand heeft tevens witgoedaansluitingen. De geheel betegelde badkamer is ingericht met inloopdouche met Rainshower, wand closet en wastafel

VERDIEPING 2: via een vlizotrap bereikbare vlierzolder.

BUITENGEDEELTE:
mooi aangelegde en op het zuid-oosten gelegen achtertuin met mooie grote vijver, houten prieel met vlonder, houten aan de garage vast gebouwde berging. Vrije achterom middels een afsluitbare tuinpoort. In 2000 is de ruimte (9,40 x 3,40 meter) volledig geïsoleerde garage met elektrische sectionaalpoort gebouwd. De oprit biedt voldoende plek voor 2 auto's.



BIJZONDERHEDEN:
- Vrijstaande woning met aanbouw;
- Gerenoveerde achtertuin (2016) met vijver, bestrating, schutting en prieel;
- Ruime geheel geïsoleerde vrijstaande garage: (2000);
- Energielabel: B: HR cv-ketel (2022), isolatieglas (2016: HR++), dakisolatie (2007), vloerisolatie (2007), spouwmuurisolatie (ca. 2012);
- Zonnepanelen: 9x 2022;
- Airconditioning: splitunit 2021;
- Laadpaal;
- Kunststof kozijnen met HR++ beglazing en rolluiken (en de eetkeuken is v.v. een screen);

LOCATIE:
De woning is gelegen in het rustige Buggenum, in een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. In de buurt zijn veel leuke wandelgebieden, en bosgebied Leudal ligt op 5 minuten rijden. Ook op 5 minuten rijden liggen diverse supermarkten en winkel in het buurdorp Haelen. Karakteristiek voor Buggenum is de fraaie bebouwing langs de Dorpstraat, waaronder de Sint Aldegundiskerk met haar fraaie interieur en Kasteel Malborgh. Tevens is Buggenum centraal gelegen ten opzichte van Roermond, Weert en Venlo. Diverse uitvalswegen zoals de N273 (Venlo-Maaseik en de N280 (Weert-Roermond), de A2 (Eindhoven-Maastricht) en de A73 (Nijmegen- Roermond) zijn binnen 5 autominuten bereikbaar.
Lees meer Verberg