Half vrijstaande woning met aanbouw en garage, 4 slaapkamers en eigen achterom via een fietsenberging.

Verkocht Buggenum Meester Joostenstraat 23
Half vrijstaande woning met aanbouw en inpandig bereikbare garage/hobbyruimte. Op de zolder is een extra slaapkamer gerealiseerd. Fraai beklinkerde tuin en ruime oprit. De woning is rustig gelegen op korte afstand van natuur en de Maasplassen. Er lopen verschillende fietsroutes door het dorp richting Haelen, Neer, Kessel en Horn en er zijn ook vele wandel- en fietsroutes die de bosrijke gemeente Leudal verkennen. De stad Roermond ligt op slechts 10 autominuten van dit landelijke dorp vandaan.

INDELING:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorkant met hier de hal/entree met meterkast (deels stoppen en deels automaatrelais) en een doorlopende tegelvloer (met tegelplint) over de gehele begane grond. De hal geeft toegang tot het half betegeld toilet met fonteintje, trapkast met provisie schappen, de trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de keuken en woonkamer. Tevens is er bij de voordeur een toegang tot de kruipruimte, welke doorloopt onder de gehele begane grondvloer.

Sfeervolle doorzon woonkamer met ... balkenplafond, spachtelputz wandafwerking en een vanuit de hal doorlopende travertinvloer. De woonkamer is ingericht met een tv-hoek en eethoek. Vanuit de hal alsmede de woonkamer te bereiken half open keuken is uitgevoerd met een beuken houten keukenblok in rechte opstelling met onderkasten, kunststof aanrechtblad, een betegelde achterwand en geeft tevens toegang tot de aanbouw (bijkeuken en garage. De keuken is voorzien van de volgende apparatuur, te weten: een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en een elektrische oven. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de volledig betegelde bijkeuken met hier de witgoedaansluitingen en toegang tot het buitengedeelte alsmede de garage. Eveneens loopt hier de zelfde tegelvloer en plafond door. Inpandig bereikbare ruime garage/hobbyruimte is uitgevoerd met een elektrisch bedienbare sectionaalpoort, verwarming en een afgewerkt plafond ingebouwde verlichting.

1e VERDIEPING:
Vanuit de hal met vloerbedekking beklede trap toegang tot de 1e verdieping. Op de overloop bevindt zich nog een wandkast voor extra opbergruimte. Granolwerk wandafwerking. De 3 slaapkamers hebben alle houten parketvloeren, kunststof kozijnen en rolluiken. De ouderslaapkamer en de aan de voorzijde gelegen kamer delen een muur met muurkasten. Afmetingen: 6, 13,5 en 10 m2. Volledig betegelde badkamer voorzien van ligbad met douchefunctie en douchescherm, thermostaatkraan, een vaste wastafel en wandkast.

2e VERDIEPING:
Op de overloop van de 1e verdieping treft u een vlizotrap waarmee u de zolderruimte kunt bereiken. Er is voldoende opslagruimte (ca. 1/3e van de zolderoppervlakte), de ruimte is met witte schroten afgewerkt en tevens staat hier de opstelling van de cv-ketel (vaillant eigendom ca. 1997). Via een vaste trap in de 2e slaapkamer (voormalige kledingkast) is een geheel ingerichte en afgewerkte zolderkamer met vinylvloer, spotjes, verwarming en Velux dakvenster bereikbaar.

BUITENGEDEELTE:
Volledig met houten schuttingen omheinde en beklinkerde achtertuin v.v. siergrindborders en een poort t.b.v. de fietsenberging/achteringang. In deze tuin zijn tevens een volière en een fraaie en sfeervol prieel gerealiseerd waar het tot in de nazomer nog lekker toeven is. De fietsenberging met plafond en verlichting dient tevens als achterom.

BIJZONDERHEDEN:
* Woning is grotendeels (met uitzondering van de aanbouw) voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas (ca. 1997) en grotendeels (met uitzondering van de aanbouw) voorzien van rolluiken;
* Spouwmuurisolatie (voor 206);
* Doorlopende tegelvloer over de begane grond;
* Dubbele oprit voor het parkeren van meerdere auto's, achterom via een portaal/fietsenberging;
* Inpandig bereikbare garage/hobbyruimte o.a. voorzien van elektrisch bedienbare sectionaal poort;
* Via een slaapkamer met vaste trap bereikbare zolderkamer/hobby-/4e slaapkamer. (wit geschilderde schoten, dakisolatie en eternietplaten)
* Via een vlizotrap bereikbare zolderruimte met opstelling van de cv-ketel;
* Volledig omheinde tuin met terras, prieel en overkapte doorgang/berging als achterom. De tuin heeft geen inkijk dus maximale privacy.

LIGGING:
Ligging Buggenum is een kerkdorp in Midden-Limburg. Het dorp ligt op de linkeroever van de Maas, hemelsbreed ongeveer vijf kilometer ten noorden van Roermond en telt ongeveer 1.000 inwoners. Voor 2007 behoorde het tot de voormalige gemeente Haelen, maar nu is het onderdeel van de gemeente Leudal. Buggenum is een klein dorp met vele historische woningen en mooie gevels. Oude en veelal ambachtelijke bedrijvigheid uit het verleden heeft zijn functie verloren en de leeg gekomen objecten werden herbestemd tot woningen. Door de goede infrastructuur in de omgeving zijn Roermond, Venlo, Eindhoven, Maastricht zeer goed en snel te bereiken. De Maasplassen vormen in de directe omgeving een prachtig decor voor watersportliefhebbers.
Lees meer Verberg