Vrijstaande levensloop bestendige woning met garage op een unieke ligging.

Verkocht BUGGENUM Galgenberg 35
Een bijzondere en verrassend ruime vrijstaande woning met inpandig bereikbare garage, badkamer en slaapkamer op de begane grond, ruime woonkamer, grote slaapkamers en een eenvoudig te realiseren 2e badkamer (toilet en afvoeren reeds aanwezig). Begane grond is voorzien van vloerverwarming en de achtertuin is uitgevoerd met een groot overdekt terras. De ligging aan een doodlopend hofje en de aangrenzende weiden en cultuurgronden, maakt de ligging van deze woning uniek!

Indeling:

Souterrain: Via de centrale hal is een ruime provisiekelder bereikbaar. De kelder is voorzien van een tegelvloer. Afmeting: 3.15 x 2,59 meter.

U betreedt de woning via zijkant met hier de hal/entree met volledig betegeld toilet met fonteintje. Toegang tot de lichte woonkamer met doorlopende tegelvloer voorzien van vloerverwarming. Aan de achterzijde is een schuifpui naar het terras. Wanden en plafond zijn voorzien van strak stucwerk. (Afmeting woonkamer 7,6 x 4,6 meter)

Half open keuken met hoekopstelling uitgevoerd met boven en onderkastjes in ... duo kleur vanille met beuken en betegelde achterwand en granieten aanrechtblad. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat, RVS afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi magnetron. (oppervlakte keuken ca. 10,5 m2)
De tussen de hal en keuken tussen gelegen berging/bijkeuken heeft een apart keukenblok met spoelbak en witgoedaansluitingen. Tevens heeft u hier toegang tot de garage.

De ruime garage is vanuit de berging/bijkeuken inpandig bereikbaar (afmeting: 8,35 x 3,67 meter) en is voorzien van een tegelvloer, radiator, toilet en sectionaal poort met elektrische bediening. Aan de achterzijde is een toegang tot het terras.

Via de centrale hal is de op de begane grond gelegen hoofdslaapkamer met tegelvloer en wasbak gesitueerd. Deze ruimte, groot ca. 15,7 m2, is ook te gebruiken voor kantoor/praktijkruimte aan huis. Naast deze slaapkamer treft u een volledig betegelde fraaie badkamer met ligbad, douchecabine en badkamermeubel (2010).

1e Verdieping:
Vanuit de hal via mooie eiken houten trapopgang toegang tot de 1e verdieping met hier 2 zeer ruime slaapkamers. De 3e slaapkamer, welke uitgevoerd met een dakkapel, wastafel met meubel en een toilet, is eenvoudig tot badkamer te verbouwen (opp: ca 12,6 m2). De twee slaapkamers, met afmeting (ca. 7,5 x 3,55 en 7 x 3,65 meter), zijn zonder veel moeite te delen, waardoor u de beschikking krijgt tot 3 of maar liefst 4 ruime slaapkamers. Naar wens zijn er op deze verdieping 5 slaapkamers te realiseren!

2e Verdieping:
Via vlizotrap bereikbare bergzolder.








Buitengedeelte:
Fraaie tuin met achterom, mooi hardstenen terras en plantenborders. Aan de achterzijde van de woning en de garage is een terrasoverkapping gerealiseerd.

Bijzonderheden:
* Levensloop bestendige instapklare woning;
* Unieke ligging aan hofje en bijzonder achterland;
* Mogelijkheid voor kantoor/praktijk aan huis;
* Volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming;
* Volledig harthouten kozijnen, grotendeels voorzien van rolluiken;
* Prettige tuin met groot overdekt terras;
* Inpandig bereikbare garage.
* ideaal voor groot en/of samengesteld gezin door mogelijkheid van 5 slaapkamers


Lees meer Verberg