Halfvrijstaande woning met aanbouw, terrasoverkapping en grote garage/hobbyruimte: ideale starterswoning!

Verkocht BUGGENUM Meester Joostenstraat 1
Halfvrijstaande woning met aanbouw, terrasoverkapping en een grote L-vormige garage/hobbyruimte gelegen op de hoek van de Mr. Joostenstraat en de Molenweg aan de rand van kerkdorp Buggenum. De woning is rustig gelegen op korte afstand van natuur en de Maasplassen. Er lopen verschillende fietsroutes door het dorp richting Haelen, Neer, Kessel en Horn en er zijn ook vele wandel- en fietsroutes die de bosrijke gemeente Leudal verkennen. De stad Roermond ligt op slechts 10 autominuten van dit landelijke dorp vandaan.

INDELING:

SOUTERRAIN: provisiekelder bereikbaar via de keuken.

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorkant met hier de hal/entree met doorlopende tegelvloer (met tegelplint) voorzien van vloerverwarming over de gehele begane grond. De hal geeft toegang tot het half betegeld toilet met fonteintje, de trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de keuken en woonkamer.

Doorzon woonkamer met sfeervolle allesbrander. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond voorzien van stucwerk.
De ... gesloten keuken is uitgevoerd met een keukenblok in rechte opstelling met onderkasten, kunststof aanrechtblad en betegelde achterwand en geeft tevens toegang tot de kelder en aanbouw. De keuken is voorzien van de volgende apparatuur, te weten: een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en elektrische oven. Aan de andere zijde heeft de keuken nog een moderne donker grijze muurkast voor extra opbergruimte.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de volledig betegelde bijkeuken met hier de witgoedaansluitingen en toegang tot het buitengedeelte.

1e VERDIEPING:
Vanuit de hal met vloerbedekking beklede trap toegang tot de 1e verdieping. Op de overloop bevindt zich nog een wandkast voor extra opbergruimte. De 3 slaapkamers hebben alle laminaatvloeren. De ouderslaapkamer en de aan de voorzijde gelegen kamer delen een muur met muurkasten. Afmetingen: 6, 13,5 en 10 m2.
Volledig betegelde badkamer met douchecabine met thermostaatkraan en een vaste wastafel.

2e VERDIEPING:
Via vlizotrap bereikbare zolder met dakraam en bergruimte in de knieschotten. Op de zolder bevinden zich ook de C.V. opstelling en badgeiser.

BUITENGEDEELTE:
Volledig omheinde en beklinkerde achtertuin met poort t.b.v. de achteringang. Speelse verhoogde vijver met waterpartij. Aan de woning en de berging is een fraaie terrasoverkapping gerealiseerd waar het tot in de nazomer nog lekker toeven is.
Ruime garage/hobbyruimte is in L-vorm gebouwd en is uitgevoerd met een elektrische sectionaal poort en krachtstroom (dit gedeelte heeft extra hoogte door een pannendak).




BIJZONDERHEDEN:
* Woning is deels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en volledig voorzien van rolluiken;
* Doorlopende tegelvloer over de begane vloer voorzien van vloerverwarming;
* Sfeervolle allesbrander in de woonkamer;
* Lange oprit voor het parkeren van meerdere auto's;
* Vrijstaande garage/hobbyruimte o.a. voorzien van elektrische sectionaal poort en krachtstroom;
* Volledig omheinde tuin met terras overkapping en vijver met waterpartij. De tuin heeft geen inkijk dus maximale privacy.
Lees meer Verberg