Vrijstaand woonhuis met inpandige garage.

Verkocht BUGGENUM Haelenerweg 9
In Buggenum, gemeente Leudal, ligt op een riant perceel deze vrijstaande woning met geheel omsloten tuin en vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde van de woning. Op loopafstand zijn het natuurgebied "Leudal" en de rivier de Maas gelegen.


INDELING

SOUTERRAIN:
Het souterrain bestaat uit 2 ruimtes: een provisieruimte, afm. 4,65 x 2,75m, en een hobbyruimte, afm. 3,85 x 3,65 m. met watertappunt en betegelde vloer. Vanuit de hobbyruimte is toegang tot de kruipruimte.

BEGANE GROND:
Via de zijkant van de woning betreedt u de woning via de hal/entree met hier een meterkast met nieuwe groepen(2011). Half betegeld toilet v.v. closetpot met laaghand reservoir en fonteintje. De ruime hal geeft toegang tot het souterrain en de woonkamer. Via de mooie eikenhouten trapopgang gaat u naar de 1e verdieping.

Ruime L-vormige woonkamer (ca. 40 m2) met doorlopende tegelvloer, stucplafond, loopdeur naar de tuin en een sfeervolle houtkachel (afm. L-vormige woonkamer: 7,65 x 3,95m en 3,45 x 2,80m).

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot ... de gesloten keuken met tegelvloer. De keuken staat in een hoek opstelling met keramische kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Bovendien biedt de keuken voldoende ruimte om een eethoek te plaatsen met prachtig uitzicht op de tuin. Afm.: 3,70 x 2,80m.

Vanuit de keuken betreedt u de betegelde bijkeuken met hier de witgoedaansluitingen en toegang tot de garage en tuin. Afm.: 2,65 x 2,05m.

De inpandig gelegen en bereikbare garage is voorzien van een betonnen vloer en openslaande houten garagedeuren, welke ideaal zijn voor toegang met fietsen. Afm.: 5,50 x 2,70 m. De oprit biedt voldoende ruimte om 2 auto's te kunnen parkeren.

TUIN:
De royale tuin is gelegen op het noordoosten. Vanuit het terras dat aan de woning is gelegen en altijd een prima schaduwplek garandeert heeft u uitzicht over het gazon met mooie plantenborders en het houten tuinhuis. Via een pergola en gazon komt u bij de kweekkast en groentetuin. Ook is de tuin voorzien van een beregeningsinstallatie.


1e verdieping:
Via de eikenhouten trap bereikt u de ruime overloop met vide, 4 slaapkamers en een badkamer.
Alle slaapkamers zijn voorzien van tv- en telefoonaansluitingen.
Slk1: 3,95 x 3,65m. met balkon welke is gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slk2: 3,95 x 3,95m.
Slk3: 4,60 x 2,65m. Vanuit slaapkamer 3 is de 4e slaapkamer bereikbaar, welke boven de garage is gelegen.
Slk4: 2,80 x 2,70m.
Geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met aangebouwde douche, closetpot met laaghangend reservoir, wastafel en praktische muurkast.

2e verdieping:
Via vlizotrap te bereiken bergzolder met hier de cv-installatie (Nefit Ecomline Turbo HR30, 1998)


BIJZONDERHEDEN:
- De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met op de begane grond dubbel glas;
- Bijna hele woning voorzien van rolluiken;
- De woning is voorzien van spouwmuur- en vloerisolatie;
- Afstand tot de N273 (Napoleonsweg) is ca. 1km, een bushalte is gelegen om ca. 50 meter. Winkelvoorzieningen liggen op 2 km in Haelen en het stadcentrum van Roermond ligt op ca. 10 km. Verder is op loopafstand het fraaie natuurgebied Leudal en de Maas gelegen.
Lees meer Verberg