Een instapklare halfvrijstaande woning met berging.

Verkocht BEEGDEN Leukenhof 6
In een kindvriendelijke woonomgeving staat aan een pleintje deze instapklare halfvrijstaande woning met tuinberging en recent aangelegde onderhoudsvrije tuin met veel privacy. Zowel aan de voorzijde op het pleintje als op eigen terrein is voldoende parkeermogelijkheid.

U betreedt de woning aan de voorzijde met daar de hal/entree uitgevoerd met een doorlopende tegelvloer en spachtelputz wandafwerking. De ontvangsthal is tevens voorzien van een meterkast, half betegeld betegelde toiletruimte (2003/4) met staand closet met laaghangend reservoir en fonteintje en de trapopgang naar de 1e verdieping met trapkast. De sfeervolle woonkamer is opgedeeld in een eethoek en aparte zit/lounge-hoek en heeft een mooie houten deur met glasinzet naar de hal.

Vanuit de woonkamer betreedt u de half open keuken met een recente L-vormige inbouw keukenblok (2013) welke is uitgevoerd met de volgende inbouwapparatuur, te weten een koelkast, vrieskast, elektrische oven, 5-pits gaskookplaat (met wok-brander) en afzuigkap. Via een loopdeur in de keuken ... bereikt u de achtertuin, vanwaar u kunt genieten in alle rust en privacy van een sfeervol aangelegde tuin.

De tuin is in 2008/9 aangelegd met borders, erfafscheidingen en geheel beklinkerd. Deze tuin is op het Noordoosten gelegen doch u kunt optimaal van de zon genieten. De tuin is geheel omheind en heeft een afmeting van circa . 90 m2. U heeft geen inkijk van achterburen!
Tevens is er een achterom d.m.v. een praktische schuifpoort en heeft u de beschikking tot een gemetselde tuinberging.

1e VERDIEPING:
Op deze verdieping met rechte overloop welke is voorzien van spachtelputz wandafwerking treft u 3 slaapkamers en een badkamer. Alle slaapkamers (ca. 14-, 8.5- en 8 m2) zijn voorzien van laminaatvloer, stucwerk en behang wandafwerking en kunststof kozijnen (voorzijde) en dakvensters (achterzijde).
De volledig betegelde badkamer is uitgevoerd met een douchecabine, witgoedaansluiting en een wastafel.

2e VERDIEPING:
Deze verdieping (opp ca. 25 m2) is bereikbaar via een vlizotrap. Op de bergzolder is de recente cv-ketel (Remeha 2010) opgesteld.
Deze 2e verdieping is uitgevoerd met een betonnen dekvloer en door de aanwezige ruime hoogte heeft u na het plaatsen van een vaste trap en eventueel een dakkapel, een perfecte 4e slaapkamer/hobbyruimte!

BIJZONDERHEDEN:
- gelegen aan een fraai woonplein met extra parkeer gelegenheid;
- grote oprit welke plaats biedt voor meerdere auto's;
- volledig geïsoleerd;
- spachtelputz wandafwerking begane grond en overloop (2004);
- kunststof kozijnen begane grond en kozijnen in de voorgevel op de verdieping, houten deuren en houten dakvensters;
- nieuwe keuken (2013);
- Remeha cv-ketel (2010);
- fraaie nieuw aangelegde onderhoudsvrije voor- en achtertuin met veel privacy (2008/2009);
- begane grondvloer met doorlopende tegelvloer;
- Starterslening mogelijk!
Lees meer Verberg