Met garage geschakelde halfvrijstaande woning.

Verkocht Beegden Begijnhof 9
Instapklare met garage geschakelde halfvrijstaande woning gelegen in de dorpskern, achter de kerk, aan een rustig hofje gelegen en heeft tevens geheel vrij uitzicht aan de voor- als aan de achterzijde van de woning! De voorzieningen van het dorp liggen op korte afstand van de woning. Tevens is de ligging t.o.v. de stad Roermond erg gunstig te noemen (ca. 8 km). Via het kanaal (Kanaalweg/Roermondseweg) bereikt u het centrum van de stad binnen een minuut of 7! Met de fiets bent u er in een goed kwartier.


Vanaf 2006 is deze woning grotendeels gemoderniseerd. Onder andere is het dak van de serre vernieuwd, is de woning in 2011/12 grotendeels voorzien van kunststof kozijnen, meterkast, in 2013 is de bijkeuken gerealiseerd en is in 2014 de keuken vernieuwd.

Indeling:

BEGANE GROND:
De voortuin is onderhoudsvriendelijk en deels beklinkerd waardoor u 2 auto's op de oprit kunt parkeren. U betreedt de woning via de zijkant met hier de hal/entree met half betegeld toilet met fonteintje (2006) en de meterkast. Toegang tot de ... woonkamer met mooie lichte laminaatvloer (2006) en strak gestucte wanden getext in grijs tint. Verder heeft de woonkamer een praktische trapkast.
Aan de achterzijde van de woning treft u een half open keuken met donkere tegelvloer. De in 2014 gerealiseerde L-vormige keuken is uitgevoerd met witte frontjes, massief houten aanrechtblad en de achterwand is afgewerkt met een afwasbare tex in grijs tint. Het keukenblok is uitgevoerd met praktische lades en 2 hogere kasten, eveneens voorzien van lades en schappen. Hierdoor heeft de keuken verrassend veel bergruimte. Verder is de keuken voorzien van een keramische kookplaat en een elektrische oven.
Via de keuken is de serre bereikbaar. Deze serre heeft een witte tegelvloer en de serre word op dit moment gebruikt als speelkamer. Uiteraard kunt u hier een fijne zitkamer realiseren, daar u hier fraai zicht op en toegang middels openslaande deuren tot de achtertuin. De aanbouw bestaat uit een in 2013 gerealiseerde bijkeuken en een garage. Vanuit de serre komt u als eerste in de praktische bijkeuken welke is uitgevoerd met half betegelde wanden en een keukenblok met de witgoedaansluitingen, een groot aanrechtblad en wasbak.
Inpandige heeft u toegang tot de garage. Deze is onder andere uitgevoerd met betonvloer en sectionaalpoort.

1e VERDIEPING:
Via de woonkamer heeft u met een aparte trapopgang toegang tot de 1e verdieping. De overloop is voorzien van een doorlopende laminaatvloer over de 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van stucwerk wandafwerkingen, rolluiken en hebben een oppervlakte van 6.4, 12.9 en 10.9 m2.
Als laatste heeft u op deze verdieping de beschikking tot een volledig betegelde badkamer welke is uitgevoerd met een ligbad, 2e toilet, badkamermeubel en een design radiator.






2e VERDIEPING:
Via een vlizotrap bereikbare bergzolder. Hier treft u de opstelling van de cv-ketel (huur cv-ketel) en er is ruim voldoende opbergruimte.

BUITENGEDEELTE:
Tuin op het zuidwesten met vrij uitzicht over de weilanden. Deze geheel omheinde onderhoudsarme tuin heeft een terras, plantenborders, grind en gemetselde plantenbakken en pergola's.

BIJZONDERHEDEN:
- Mooie rustige ligging met zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de woning vrij uitzicht over landerijen, groenstrook en parkeerplaats;
- Buiten dat er 2 parkeerplaatsen op de oprit zijn, is er ruime parkeergelegenheid in de straat;
- Grotendeels kunststof kozijnen met draai-/kiepramen en rolluiken op de verdieping;
- Modern sanitair, bijkeuken en keuken;
- Meterkast vernieuwd (automaatgroepen) in 2006;
- Recent schilderwerk;
- Korte afstand van de stad Roermond gelegen;
- De basisschoolen van Beegden word vanaf september 2017 een Steve JobsSchool. Dat betekent dat zo’n 500 kinderen vanaf groep 3 regelmatig gaan werken met iPads. Voor meer informatie zie: stevejobsschool.nl en 04NT.nl (onderwijs voor nieuwe tijd).
Lees meer Verberg